Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *38 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 03, 19:14)
Kaip man įdomu, kas ką ištraukė  bigsmile.gif
O aš parašiau sąrašą dovanų, gal kam padės, gal kils kokių idėjų  ax.gif

Ot smalsuolė tongue.gif biggrin.gif

noretum gauti knygu kupona, kad jis itrauktas i desimtuka? smile.gif

Beje, gal susitariam visos del palinkejimu irasymo i knyga? As nepaminejau to geidarastyje, bet noriu butinai wub.gif
Atsakyti
Suzinojau ir as kam siusiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 03, 18:27)
knygos įeina į dovanų kuponą  biggrin.gif

nuuuuuuuu,nesutikčiau
dovanų kuponą dovanoji,kai nežinai ką padovanoti,o tarkim knygą dovanoji žinodamas,kad žmogus jos labai nori ir labai nudžiugs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 03, 18:32)
noretum gauti knygu kupona, kad jis itrauktas i desimtuka? smile.gif
Beje, gal susitariam visos del palinkejimu irasymo i knyga? As nepaminejau to geidarastyje, bet noriu butinai wub.gif

Nesiekit to sąrašo su mūsų dovanojimu ar gaidaraščiu. Aš rašiau ne konkrečiai šitiems gi mainams. O apskritai, kas tiktų, kai ieškai dovanos skaitančiam žmogui ax.gif

QUOTE(Tibė @ 2010 11 03, 18:46)
nuuuuuuuu,nesutikčiau
dovanų kuponą dovanoji,kai nežinai ką padovanoti,o tarkim knygą dovanoji žinodamas,kad žmogus jos labai nori ir labai nudžiugs  bigsmile.gif

Dovanų kuponą dovanoji ir kai žinai, kad pas žmogų virš 500 knygų ir bijai, jog nepataikysi. Man yra buvę netgi toks atvejas, kai gimtadienio rytą nusipirkau sau knygą, pasidovanojau, "Arbūzų cukruje". Atėjau pas drauges ir pasigyriau, ką nusipirkau. Jos ištraukia dovaną man ir spėkit, aks ten buvo? Taip, "Arbūzų cukryje" biggrin.gif Žinojo, kad noriu jos labai, bet nesitikėjo, kad tą pačią dieną nupirksim ax.gif Man asmeniškai geriau kuponas, nei knyga (nebent žmogus TIKRAI žino, kad jos neturiu ir noriu)
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 03, 16:05)
O aš einu į lovą skaityt Gary  wub.gif  Kol sulauksiu žinutės, kam reiks dovanos ieškot  ax.gif

o tu jau perskaitei 'Valymą'? Vis laukiu laukiu tavo atsiliepimo ax.gif

Dar iškilo klausimas: kada reiktų dovanoti dovaną? Reik nepamiršti kad prieš Kalėdas paštas būna labai užverstas ir labai lengvai pasimeta siuntinukai
Atsakyti
Kadangi savo noru neparasiau tai rasau ko noriu. 4u.gif
Suada Sudeginta gyva.
Martynas Starkus Tuk tuk Indija
Kabulo knygininkas.
Rande Brown, Mineko Iwasaki Geisos gyvenimas.
Anita Amirrezvani Geliu kraujas.
Tess Gerritsen Chirurgas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 03 lapkričio 2010 - 19:23
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 03, 18:51)
o tu jau perskaitei 'Valymą'? Vis laukiu laukiu tavo atsiliepimo  ax.gif

Dar iškilo klausimas: kada reiktų dovanoti dovaną? Reik nepamiršti kad prieš Kalėdas paštas būna labai užverstas ir labai lengvai pasimeta siuntinukai

Ne, dar skaitau blush2.gif Neskaitadieniai man, bet jau judinuos į prieky, nes Gary "kabina", pramuš neskaityma man ax.gif

Tai gal nuspręsim gruodį kada jau siunčiam? Manau, gerą savaitę prieš kalėdas, kad ilgai neitų.

O dėl palinkėjimų. Gal nedarom jog tai būtų privaloma? g.gif Nes kas norės, tas parašys, o dabar kaip į rėmus terpiam, gal žmogus neturės ką parašyt ax.gif Aš tai pati rašysiu ir pati tikėsiuos gauti, bet jeigu nebus, tai ką jau darysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 11 03, 19:51)
Kadangi savo noru neparasiau tai rasau ko noriu. 4u.gif
Suada Sudeginta gyva.
Martynas Starkus Tuk tuk Indija
Kabulo knygininkas.

tiesa sakant nepavydziu kam tas sarasas skirtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 03, 19:59)
tiesa sakant nepavydziu kam tas sarasas skirtas ax.gif

Tai dar jis keisis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 03, 17:54)
Tai gal nuspręsim gruodį kada jau siunčiam? Manau, gerą savaitę prieš kalėdas, kad ilgai neitų.

šiaip mano nuomone reiktų siųsti porą sav. iki kalėdų. tiesiog žinau kaip tuo metu paštas veikia. Geriausia gruodžio pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 11 03, 15:02)
Pirmiausia tai sveikinimai Amber123  4u.gif

Sveikos bigsmile.gif aciu aciu 4u.gif 4u.gif
Registras su 2012 apokalipse.. jaaazau db kaip skaitymo tempai suletes doh.gif net paciai baugu.. biggrin.gif nors pask metu daug neskaitiau.. einu skaityt ku prikalbejot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 11 03, 14:23)
Dabar bandau pradėt (vakar pajėgiau tik pora psl. perskaityt) T. Hardy Pavojingi vaistai Autorius tas pats, kur ir parašė "Tesė d'Erbervilių giminės", nors pastarosios dar neskaičiau irgi.

Man tai "Pavojingi vaistai", lyginant su kitomis dviem Hardy skaitytom knygom, pasirodė daug lengvesnė ir šviesesnė.

QUOTE(terakota_bum @ 2010 11 03, 17:36)
Herbjorg Wassmo. Tora. Namas su akla stiklo veranda.
Amelie Nothomb. Tikrinių vardų žodynas.
William Styron. Sofi pasirinkimas.
А. С. Пушкин. Евгений Онегин. (bandau atgaivinti rusų kalbos žinias).

Aš irgi Oneginą rusiškai skaičiau, tai turbūt su vertimu nėr ko ir lygint. Gražu, patiko.

Sphinx, pažiūrėjau, kad Vagoj ta Voneguto knyga 17.99 kainuoja, taigi ne pigiau negu Pegase.

Nusipirkau šiandien beveik visas norimas knygas iš karto, kad per daug nebelakstyčiau į knygynus:
Nietzsche "Taip kalbėjo Zaratustra"
Sue Monk Kidd "Paslaptingas bičių gyvenimas"
(labai noriu pažiūrėt filmą, tai pirma perskaitysiu knygą)
Andrzej Stasiuk "Pakeliui į Babadagą" (kelionių esė knygą, apie kurią neseniai kažkur skaičiau labai gerą atsiliepimą, tai iškart griebiau, kai pamačiau, kad 4 litus kainuoja smile.gif ).

Dorifore, o kaip tau su "Saulėlydžiu" sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti