QUOTE(Dorifore @ 2010 11 03, 14:32)
Turiu, laukia eilėje.Dėl Gary mes

QUOTE(Pukis_miau @ 2010 11 03, 15:23)
Dabar bandau pradėt (vakar pajėgiau tik pora psl. perskaityt) T. Hardy Pavojingi vaistai Autorius tas pats, kur ir parašė "Tesė d'Erbervilių giminės", nors pastarosios dar neskaičiau irgi.
Jau labai seniai šią skaičiau, tai atsimenu , kad patiko.Kaip dabar būtų, tai nežinau.

QUOTE(Papugele @ 2010 11 03, 19:14)
Skaityk ir parasyk ar patinka
As irgi ja vis pavartau knygyne ir galvoju- pirkt nepirkt
8lt mokejai?

8lt mokejai?
Papūgėle o tu dar ką nors skaitei R.Gary.Jei neskaitei siūlyčiau pradėti nuo "Gyvenimas dar prieš akis" ir "Aušros pažado".Aš po šių knygų, dabar visas jo perkuosi, nors kai kurios kitos gali būti ir prastesnės.
Nors esu girdėjus , kas "užkibo" ant Gary ir po knygos "Toliau jūsų bilietas negalioja"
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 03, 20:14)
Ir man įdomu

QUOTE(laTulipe @ 2010 11 03, 20:22)
Ačiū už rūpestį

Įsivaizduoju, labiau negu kokią knygą.

man dar įdomu ar buvo kokia knyga, kurios pageidavo ne vienas žmogus?

Praitais metais, tai kai darėm kitoj temoje, tai geidaraščius rašėme čia forume.Įdomu buvo panagrinėti tuos geidaraščius.Tada kai kiekviena jau žino kam siųs knygą, kiekviena ir susiranda savo gavėjo geidaraštį.intriga vistiek ta pati.Ir neapkraunamas vienas žmogus. su visais visų norų rašymais.
Aš tai šiandien buvau dvejose bibliotekose, dalį knygų grąžinau ir prasitesiau, kurių dar nespėjau perskaityti.Nieko neėmiau, bet vienoje lentynoje, kur palieka žmonės knygas, radau L.Tolstojaus 1958m. "Ana Karenina" abu tomus ir "Prisikėlimas".1963m
Gal kuri skaitė L.Tolstojaus "Prisikėlimą".Kažkaip man pastaroji negirdėta.Gal šiaip sau.

O iš draugės parsinešiau, nes išgyrė I.Nemirovsky "Prancūziška siuita".Sakė gera ir sunki knyga, o dar be pabaigos, kurios autorė nebespėjo parašyti.Va tik nežinau kada skaitysiu