QUOTE(eliss @ 2010 11 03, 18:46)
Kažkaip pasisekė patekt į Pegaso knygyną,tai nusipirkau tiktai Irvingo "Našlė vienieriems metams".Nesu jo knygų skaičius,vieniem patinka,kitiem ne,žiūrėsim,jei nepatiks,bus negaila,nebrangiai pirkta
Kažkada buvau skaičius "Pienių vyną",dabar net paieškojau apie ką knyga,jūsų taip išgirta.Man ji visai neįsimintina buvo,jei neprisimenu
Bet,turbūt,kai kuriom knygom reik subręst,ar ne?

Kažkada buvau skaičius "Pienių vyną",dabar net paieškojau apie ką knyga,jūsų taip išgirta.Man ji visai neįsimintina buvo,jei neprisimenu

našlė laukia eilėje skaitymo ir pas mane, nors Vidutinio svorio santuoka labai nepatiko

QUOTE(katilina @ 2010 11 03, 20:17)
Spėju, kad numetė į šalį

Aš pabaigiau James Patterson "Krosą"

detektyvas lb. lengvai susivalgė, patiko. Apie maniaką, kuris vaikystėje buvo tvirkinamas tėvo ir detektyvą. Knyga kitokia, nes nuo pat pradžių yra žinomas žudikas- prievartautojas ir jį norima pagauti. Kai kam ši knyga nepatiko dėl per didelio kiekio kraujo ir skalpelio, bet tai tikrai nėra labai žiauri knyga

Patiko pasakymas:
"Pasaulyje yra daugybė išprotėjusių žmonių - nenuostabu, kad serialas "Nusivylusios namų šeimininkės" yra toks populiarus.
taigi knyga- lengvas skaitalas, nereikalaujantis didelio galvos laužymo. Pirkti jo tikrai neapsimoka, o ir kaip detektyvas sakyčiau nestiprus toks, nors pabaiga suintrigavoooo

taigi klausimas: ar kitose jo knygoje tęsiama ši knyga nuo galo?
QUOTE(katilina @ 2010 11 03, 20:17)
Andrzej Stasiuk "Pakeliui į Babadagą" (kelionių esė knygą, apie kurią neseniai kažkur skaičiau labai gerą atsiliepimą, tai iškart griebiau, kai pamačiau, kad 4 litus kainuoja
).

Noriu

Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 11 03, 20:16)
Sveikos
aciu aciu
Registras su 2012 apokalipse.. jaaazau db kaip skaitymo tempai suletes
net paciai baugu..
nors pask metu daug neskaitiau.. einu skaityt ku prikalbejot 

Registras su 2012 apokalipse.. jaaazau db kaip skaitymo tempai suletes

Labai labai sveikinu su gerom permainom

QUOTE(Papugele @ 2010 11 03, 20:42)
dekui

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 03, 20:37)
Aš pabaigiau James Patterson "Krosą"
Apie Krosą yra visa serija knygų, tai turbūt geriausia skaityti paeiliui, tik neaišku, kokia tvarka jas leidžia lietuviai. "Krosas" yra devinta.
QUOTE(Papugele @ 2010 11 03, 20:42)
"Vagoj". Ten yra nupigintų knygų stalas, tai bekilnodama knygas suradau ir šitą užsislėpusią. Mačiau tik vieną, tai nežinau, ar yra daugiau.
QUOTE(katilina @ 2010 11 03, 19:17)
Sphinx, pažiūrėjau, kad Vagoj ta Voneguto knyga 17.99 kainuoja, taigi ne pigiau negu Pegase.
Ačiū

[quote=katilina,2010 11 03, 20:52]
Apie Krosą yra visa serija knygų, tai turbūt geriausia skaityti paeiliui, tik neaišku, kokia tvarka jas leidžia lietuviai. "Krosas" yra devinta.
radau internete wikipedijoj knygų eiliškumą apie detektyvą Krosą, tai knyga krosas yra 12 pagal eiliškumą, nu reiks dar pasiaiškinti. Bet faktas, kad užkabino
radau internete wikipedijoj knygų eiliškumą apie detektyvą Krosą, tai knyga krosas yra 12 pagal eiliškumą, nu reiks dar pasiaiškinti. Bet faktas, kad užkabino

QUOTE(Masako @ 2010 11 03, 20:14)
esu skaicius dvi jo knygas: "Sidro namu taisykles" ir "Nasle vieneriems metams". Kiek pirmoji patiko
, tiek antroji nepatiko - lyg butu ne to paties rasytojo kurtos...

as nemazai Irvingo skaiciau, tai vienareiksmiskai man jo Malda uz Ovena Mini - sedevras. visos kitos tik bandymai...

Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 11 03, 21:17)
Sue Monk Kidd "Paslaptingas bičių gyvenimas" [/b] (labai noriu pažiūrėt filmą, tai pirma perskaitysiu knygą)
kaip knyga nezinau, bet filmas ne is geruju

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 03, 21:05)

Nagi tikrai dvylikta. Mano turimoj Patersono knygoj surašytos visos serijos, bet Kroso serijoj pirmos trys kažkodėl nepaminėtos.

"saulėlydžio" nenumečiau, perskaičiau jau 28psl
sakau, paskutinė savaitė man tikri neskaitadieniai, užmiegu greit ir nepaskaitau daug. ypač kai skaitau septynias knygas dabar, tai vieną vakarą vieną paskaitau, paskui kitą. bet nei vienos nemesiu ir skaitysiu, na nebent seilėtekio nebaigsiu, jeigu nekabins

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 03, 21:33)
"saulėlydžio" nenumečiau, perskaičiau jau 28psl
sakau, paskutinė savaitė man tikri neskaitadieniai, užmiegu greit ir nepaskaitau daug. ypač kai skaitau septynias knygas dabar, tai vieną vakarą vieną paskaitau, paskui kitą. bet nei vienos nemesiu ir skaitysiu, na nebent seilėtekio nebaigsiu, jeigu nekabins 

QUOTE(LEEja @ 2010 11 03, 21:19)
as nemazai Irvingo skaiciau, tai vienareiksmiskai man jo Malda uz Ovena Mini - sedevras. visos kitos tik bandymai... 

Man atrodo, kad kai kas iš mūsų "Pasaulis pagal Garpą" arba "Sidro namų taisyklės" irgi pavadintų šedevrais.