Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

Na, pastebėjau, kad vėluoja mano mėnesinės. Paskutinį kartą buvo spalio 10, o ciklas trunka tik 20 dienų. Na, nesulaukus kraujo nusipirkau nėštumo testą, ir teigiamas bigsmile.gif šiaip neplanavom vaikelio trečio, nesitikėjom, bet taip jau išėjo, kad aš laukiuosi smile.gif Jau spėjau nueiti ir pas daktarus kol Lietuvoj, nes Amerikoj kur gyvename daktarai man tikrai nepatinka, nepasitikiu. Nustatė, kad dabar 10 nėštumo savaitė bigsmile.gif
Atsakyti
Mamayte - sveikinimai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamayte @ 2010 11 23, 20:40)
Na, pastebėjau, kad vėluoja mano mėnesinės. Paskutinį kartą buvo spalio 10, o ciklas trunka tik 20 dienų. Na, nesulaukus kraujo nusipirkau nėštumo testą, ir teigiamas  bigsmile.gif  šiaip neplanavom vaikelio trečio, nesitikėjom, bet taip jau išėjo, kad aš laukiuosi smile.gif Jau spėjau nueiti ir pas daktarus kol Lietuvoj, nes Amerikoj kur gyvename daktarai man tikrai nepatinka, nepasitikiu. Nustatė, kad dabar 10 nėštumo savaitė  bigsmile.gif

Sveikinu thumbup.gif 4u.gif ! Bet keista, kad 10 savaite, skaiciuojant nuo spalio 10 d, iseina 7 tik g.gif ...
Atsakyti
sveikos,

keistas nutikimas ivyko man...

nestumo testas parode neštumą ( tikrinausi, nes jau tikrai pradejau jaustis kaip neščia), bet po poros dienu susirgau. Keistai kažkaip. Na bet susitaikiau, kad gal visai aš nieko prieš ir dabar jungsiuosi prie planuojačių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domisele @ 2010 11 25, 10:11)
sveikos,

keistas nutikimas ivyko man...

nestumo testas parode neštumą ( tikrinausi, nes jau tikrai pradejau jaustis kaip neščia), bet po poros dienu susirgau. Keistai kažkaip. Na bet susitaikiau, kad gal visai aš nieko prieš ir dabar jungsiuosi prie planuojačių  mirksiukas.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif 4u.gif linkiu kuo greiciau pastoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 11 25, 11:27)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif  4u.gif  linkiu kuo greiciau pastoti  wub.gif

Ačiū labai wub.gif

linkiu to paties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2010 11 17, 17:13)
Buvo dvi juosteles bet antra neriski, bet gerai matoma, apsidziaugiau, nutariau palaukti 2-3 dienas ir vel pasidaryti, antra juostele buvo dar blankesne, nesupratau, bet pagalvojau, kad testukas blogas, taip ir zaidziau.. nuejau i poliklinika pasidariau kraujo t., nieko neparode, nusiminiau, bet vis dariau testukus ir galiausiai neberode visai antros juosteles o po to atejo ir mm ciklas buvo kazkur 50 d. Kaip suprasti? Gal kam taip buvo?

Tikiuosi nieko, kad įkišiu savo nosį, nors kaip ir nesiryžom dar planuoti. Tiesiog buvau pas ginekologę, nes jau 53 dienos nuo paskutiniųjų mėnesinių praėjo. Tai pasakė, kad jeigu parašyta teste, kad rezultatą vertinti po 5 min, o po 10 nevertinti, tai taip ir reikia daryti, nes jei neigiamą testuką palikti pvz. nakčiai, ryte galima pabusti "nėščiai" - na, kad gali ten kažkas sureaguot...
Atsakyti
QUOTE(Juodaakė @ 2010 11 25, 11:51)
Tikiuosi nieko, kad įkišiu savo nosį, nors kaip ir nesiryžom dar planuoti. Tiesiog buvau pas ginekologę, nes jau 53 dienos nuo paskutiniųjų mėnesinių praėjo. Tai pasakė, kad jeigu parašyta teste, kad rezultatą vertinti po 5 min, o po 10 nevertinti, tai taip ir reikia daryti, nes jei neigiamą testuką palikti pvz. nakčiai, ryte galima pabusti "nėščiai" - na, kad gali ten kažkas sureaguot...

drinks_cheers.gif , manau ne veltui yra parasyta kaip naudoti, nors buna, kad per tas 5 min parodo ir vaiduokliuku, o po keliu dienu ateina mm. rolleyes.gif Mano nuomone, geriausia islaukti, nepripazystu NT darymu iki mmm dienos, jei veluoja ir yra daugiau pozymiu, tada taip, galima pasidaryti. smile.gif
Atsakyti
merginos, aš gal čia ne i tema, bet turiu klausima smile.gif
ar galima laikyti, kad mmm veluoja, jeigu šiaip paskutiniai 3 ciklai buvo 31 dienos, o man jau 33 diena, tačiau anksčiau pasitaikydavo ir ilgesnių ciklų. be to, nuo O praėjo dar tik 9 dienos, o kaip kazkur skaičiau, tai minimum 10 dienų turi praeiti. 4u.gif
Atsakyti
Pirmą ciklą matuoji BT? kol nežinai tiksliai savo II fazės ilgumo, tol siūlyčiau remtis vidutine t.y. 14 dienų. todėl mm vėlavimą galima įtarti dar šiek tiek vėliau. Normali antra fazė gali trukt 10-16 dienų. Taigi jei pas tave viskas gerai su antros fazės ilgiu, mm dienos dar teks palaukt wink.gif
Atsakyti
Sveikos gal ir keistas klausimas, bet noriu suzinot, gal kas zinot kokiu nors gudrybiu menesinems isprovokuot, po gimdymo?
nemaitinu jau daugiau nei menuo o menesiniu dar nera..
gal yra kokiu arbateliu ar dar kokiu nors bobuciu prisigalvojimu..

wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 25, 13:56)
Mano nuomone, geriausia islaukti, nepripazystu NT darymu iki mmm dienos, jei veluoja ir yra daugiau pozymiu, tada taip, galima pasidaryti.  smile.gif

drinks_cheers.gif bet manau nekantriom merginom sunku islaukti iki mmm ir jos labai nekantrauka pamatyti bent vaiduokliuka mirksiukas.gif
Atsakyti