Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai II

QUOTE(Žydinti @ 2010 11 25, 16:38)
Pirmą ciklą matuoji BT? kol nežinai tiksliai savo II fazės ilgumo, tol siūlyčiau remtis vidutine t.y. 14 dienų. todėl mm vėlavimą galima įtarti dar šiek tiek vėliau. Normali antra fazė gali trukt 10-16 dienų. Taigi jei pas tave viskas gerai su antros fazės ilgiu, mm dienos dar teks palaukt wink.gif

Taip, pirmas matavimas, dėl to ir spirgu nežinioje... ax.gif dar teks palaukti. bet oi, kaip neturiu kantrybės aš.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skrega @ 2010 11 25, 19:13)
drinks_cheers.gif bet manau nekantriom merginom sunku islaukti iki mmm ir jos labai nekantrauka pamatyti bent vaiduokliuka mirksiukas.gif

Suprantu, kazkada ir as tokia spirgetoja buvau. biggrin.gif Dabar ramiai i tai ziuriu, zinau, kad viskas ivyksta tada, kada turi ivykti ir jei ne dabar, tai veliau, bet vistiek sulaukiame geru ziniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ka tik pasidariau testukus nestumo ir OT. na aisku kvaila, kas cia darosi testus vakare, ypac nestumo smile.gif Bet matau vaiduokliuka thumbup.gif dievuli, tikiuosi testas nebrokuotas. bet va jei vakare man rodo, gal ryte visai ryskus bus. Dabar 10-11 dienu po O.

Va dar skaiciau, kad ir OT testukas rodo ryskiai, kai laukiesi, va ir tas ryskumo kaip pries OV.

Kad tik nebutu testukas brokuotas arba mano akys doh.gif

O pozymiu jokiu. Na jautri as visada. Tik valgyti nesinori doh.gif Bet nemanau kad tiretu buti kokiu pozymiu ka tik pastojus ax.gif Nesulaukiu ryto kada pasidarysiu testuka kita. Kad tik is to jaudulio zirniukas mano nepabegtu doh.gif
Atsakyti
Nu va..karscio pilimas visdelto buvo ir tebera del to kad temperatura pakilusi jau savaite laikosi... o ir krutys antra savaite ziauriai skauda..taigi nusipirkau viena testuka.. pasidariau,bet nepasitikejau tai dar skirtingu firmu du pasidariau.. nu ka..pasirodo II .. na bet dar nesuvokiu TO FAKTO.. neplanavau ir jokiu budu nesitikejau..nu bet ka.. reik pratintis prie tos minties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 26, 16:14)
Sveikutes,

ka tik pasidariau testukus nestumo ir OT.

Rytoj pakartok is ryto, linkiu, kad isvystum kuo ryskiausius II. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 26, 19:00)
Rytoj pakartok is ryto, linkiu, kad isvystum kuo ryskiausius IIwub.gif    4u.gif

Aciu ax.gif visa nakti gal nemiegosiu. be galo trokstu vaikucio wub.gif Imesiu foto jei dar bus i ka ziureti ryt
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 26, 19:51)
Aciu  ax.gif  visa nakti gal nemiegosiu. be galo trokstu vaikucio  wub.gif  Imesiu foto jei dar bus i ka ziureti ryt

Na, tai kaip? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

Norejau paklausti ar speneliai nestumo pradžioj visoms buna itin jautrus ir skausmingi?Ar gali tiktai pacia krutine skaudeti? g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saule19841984 @ 2010 11 27, 00:51)
Aciu  ax.gif  visa nakti gal nemiegosiu. be galo trokstu vaikucio  wub.gif  Imesiu foto jei dar bus i ka ziureti ryt

Labai idomu ir man kaip ten sekesi tau siandien ryte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ATA__ @ 2010 11 26, 18:29)
Nu va..karscio pilimas visdelto buvo ir tebera del to kad temperatura pakilusi jau savaite laikosi... o ir krutys antra savaite ziauriai skauda..taigi nusipirkau viena testuka.. pasidariau,bet nepasitikejau tai dar skirtingu firmu du pasidariau.. nu ka..pasirodo II .. na bet dar nesuvokiu TO FAKTO.. neplanavau ir jokiu budu nesitikejau..nu bet ka.. reik pratintis prie tos minties smile.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 26, 22:00)
Rytoj pakartok is ryto, linkiu, kad isvystum kuo ryskiausius IIwub.gif    4u.gif

Jus nebijokite del vaiduokliuku. Jeigu yra 'vaiduoklis" - viskas, uzkibo. taip atsitinka del to, kad tos juostos ryskumas remiasi HGC kiekiu moters organizme. Tas HGC pradeda gamintis iskart nuo pastojimo momento, tik kai jo dar mazai - juosta blankesne, kai jo daugiau - ryskesne. Kiekviena diena HGC organizme pasidaugina 100 kartu.

Del testu darymo ryte ar vakare - taip pat jokio skirtumo, jeigu jis yra HGC. Tarkim, Viola, Komfort testai parodo jau po 10 dienu po lytinio akto, nesvarbu kada darai - ryte, vakare ar po pietu, be to, nereikia laukti menesiniu, pasidarai - ir laisva.
Atsakyti
QUOTE(mazos kojytes @ 2010 11 27, 12:58)
sveikos,

Norejau paklausti ar speneliai nestumo pradžioj visoms buna itin jautrus ir skausmingi?Ar gali tiktai pacia krutine  skaudeti? g.gif  smile.gif
Papildyta:
Labai idomu ir man kaip ten sekesi tau siandien ryte?  4u.gif

Sveeikutes. Va kaip man sekesi. dariau sivakar
user posted image

Labai tikiuosi bus viskas gerai. biju tu triju menesiu pirmu ax.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai pamacius sita grazu vaizdeli wub.gif wub.gif
lengvo nesiojimo
Atsakyti