Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

Man kur kas patogiau, kad kai reikia, pasikvieti, paklausi, kažko paprašai, ir tiek. Nes kai jos nuolat šalia, stebi ir pan., neina normaliai susikaupt, pagalvot biggrin.gif aišku, ne biblioteka ar bažnyčia ten giliems apmąstymams, bet vis tiek tongue.gif na, bet jei čia joms taip privaloma, ką padarysi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 02 lapkričio 2010 - 14:33
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 02, 16:21)
Todėl, kad tame pačiame mieste gyvename laugh.gif

geras hihihi.gif dabar jau žinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 02, 21:02)
Mačiau, bet kad man to žurnalo visai nesinorėjo pirkti - vistiek neturėsiu kada skaityti.
Nieko tokio, juk neskubu, palauksiu testerio  biggrin.gif

irnesakyk.gif visada yra laiko kirpykloj ir wc hihihi.gif Bent jau man tai vienintelis laikas zurnalui lotuliukas.gif

O del kristutes - tai man as sveikinuos visada pardese, bet man patiko - pamoka "GARSIAI" biggrin.gif O siaip tai pardziu baime isgaravo su motinyste, nes uz vaiko jauciuos saugi, kazkaip visu akis i ji, kad nieko nenumestu ir pan biggrin.gif

Duglase man jos visai neikyrios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 lapkričio 2010 - 20:25
kalbant apie parduotuves ir pardavėjas (perverčiau mūsų temų puslapiukus, specialios nesuradau - persikėlėme ten ar ne?) - pagiriamasis žodis Gedimino pr. 14 Kristianos kolektyvui 4u.gif Užėjusi pasisveikinau su tais, ką susitikau, su manimi taip pat maloniai pasisveikino; kadangi matėsi, jog akimis ieškau kažko konkretaus ir gan paskubomis praeinu pro stendus, sulaukiau klausimo dėl pagalbos - konsultantė į mano klausimą man labai maloniai atsakė ir palydėjusi prie reikiamos lentynos subtiliai perėjo prie kitos klientės.
Nemėgstanti daug pliurpti ir nemėgstanti būti stebima, šįkart parduotuvėje pasijutau taip kaip reikia.
Už tai ir dėkinga, šaunuoliai.

Atsakyti
Aš kaip ir dauguma sulaukiu keistų žvilgsnių ir slampinėjimų aplink arba priekabių siūlymų iš tų konsultančių. smile.gif Siūlo naujienas, siūlo akcijas, viską siūlo, bet nenori suprasti kad aš tik atėjau pauostyti vieno , maximum dviejų kvapų arba pati žinau kas man tinka ir kas gali patikti ir viskas smile.gif
Suprantu, kad jos dirba savo darbą, bet jeigu maloniai paklausė, maloniai atsakiau, tai kodėl po to stovi ir stebi mane? biggrin.gif Draugas sakė, net per veidrodį į mane žiūri biggrin.gif Nejau aš taip nepatikliai atrodau.. g.gif
Ai ir dar ką pastebėjau keisto, kad paimu buteliuką, papurškiu ar pauostau šiaip, padedu atgal, tai žiūrėk jau nueinant ta nubėga ir pataiso buteliuko padėtį biggrin.gif Lyg būčiau jų nuosavybę palietus...juk testeriai visų ir čiupinėjami per dieną n kartų...nejau po kiekvieno prilietimo ateina ir pataiso smile.gif Pastebėjau, kad Kaune, Molo Sarmoje niekad 'negaili' kvepalų.. smile.gif Net siūlo primygtinai purkšti ant riešo, ant savęs, o ne šiaip uostinėti ar ant popieriuko smile.gif
Atsakyti
O ka joms daryti, jei taip joms liepia smile.gif Galbut is savo kisenes reikia padengti nuostolius. Bet paciai man nepatinka kai eina paskui ir stebi. Susinervinu ir einu lauk is tos parduotuves.
Bet kazkada duty free parduotuveje konsultante pasiule kvepalus....lig siol patys megstamiausi biggrin.gif nezinau kiek buteliukau ju isnaudojau.
Atsakyti
esu labai patenkinta Klaipėdos Akropolio konsultantėmis - jei nenori - nelenda į akis, bet visuomet prieina paklausti ar reikia padėti. šaunuolės panos! thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi kristianos konsultantes nepatinka, bet ką daryt, kai pas mus mieste vienintelė kosmetikos parduotuvė lauke, ta prasme ne akropoly ar kokiam prekybcentryje, kur negali spalvų normaliai įžiūrėt, o jei renkiesi krempudrą tai būtina dienos šviesa, nu tada aš susikaupiu, pasiimu ką nors į pagalbą ir keliauju, nes vienai atlaikyt tiek akių žvilgsnių man per sunku smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad viskas priklauso nuo bendravimo... Nei mano džinsai užkliūna, nei įkyrumas perdėtas, nei dar kas nors mastau.gif

Tik turėjau labai smagų nutikimą, kai vienoje Kauno parduotuvėje uostinėju parfumerines naujienas, su konsultante apie kvepalus plepam, o ji ir klausia: "o jūs kartais ne Minerva?" laugh.gif cool.gif

(Nuo to laiko pasižadėjau sau bent jau susišukuoti prieš einant į tą kvepalų parduotuvę hihihi.gif)
Atsakyti
vat butent del to ir perku gerai sau zinomus kvapus, draugiu, savo ar dar kazkieno turetus, nes i kristiana eit neturiu kantrybes smile.gif
kad issirinkciau kvepalus man reikia isuostyti daug.. labai daug, bet palietus buteliuka prieina viena konsultante, pasakai kad pagalbos nereikia, palietus antra- priena kita, ir taip kol po pora kartu prieina kiekviena biggrin.gif o jei, neduok dieve dar pasakai, kad pvz "noriu kokio nors gaivesnio kvapo" pasiulo turbut visus parduotuves esancius saldzius biggrin.gif
zodziu, kolkas budo apsisaugoti ir ramiai pasivaikstineti neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 12 09, 12:26)
esu labai patenkinta Klaipėdos Akropolio konsultantėmis - jei nenori - nelenda į akis, bet visuomet prieina paklausti ar reikia padėti. šaunuolės panos!  thumbup.gif

Nesutinku, Klaipedos Akropolio konsultantes ir megsta stebeti, aptarineti zmones. Kai ateinu viena, eina ikyriai paskui mane, ziuri...Kai ateinu su vyru, tai viskas ramiai. Nepatinka man jos. O salia yra Sarma, tai ten gali eiti ir uostyti nors po kelis kartus i diena - niekas nelenda su pasiulymais, niekas taves nestebi. Man ten labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2010 12 14, 18:02)
Nesutinku, Klaipedos Akropolio konsultantes ir megsta stebeti, aptarineti zmones. Kai ateinu viena, eina ikyriai paskui mane, ziuri...Kai ateinu su vyru, tai viskas ramiai. Nepatinka man jos. O salia yra Sarma, tai ten gali eiti ir uostyti nors po kelis kartus i diena - niekas nelenda su pasiulymais, niekas taves nestebi. Man ten labiau patinka.

Tiesiog jos rodo demesi klientui, tad ir prieina ir pasiteirauja, o ne slapstosi iejus klientui 4u.gif Juk ju toks darbas yra aptarnauti. Kiekvienoje parduotuveje juk taip yra...
Atsakyti