Keista
,aš ,matyt,labai nepastabi,man kristutese ne blogiau nei Douglas...Niekas nepersekioja,per petį nežiūri,jei pasiūlo pagalba-ja pasinaudoju arba padėkoju,jei pagalbos nereik.Ir visad atstoja nesivaipydamos.O Panoramos Kristianoje išvis šaunios konsultantės keliskart pasitaikė ,labai padėjo renkantis kosmetika,pati tikrai nebūčiau taip gerai spalvų atitaikius.O vat Douglase atvirkščiai-esu pasenusį tuša gavus.

nzn kristianos parde man isvis nepatinka, cia kauno akropolis, o ypac tas apsauginis persekioja pastoviai, is tolo, taip ir jauciu zvilgsni, nieko nepalietus iseinu, nebeidomu pasidaro nors tu ka... ten pastoviai tuscia
Va va, tikrai - pastebėjau, kad mūsų miesto Kristėse visada tuščia arba vaikšto po 1-2 moteris. Neveltui, matyt
Ai, tiesa, pas mus liko viena Kristė tik, antroji neišsilaikė.

Ai, tiesa, pas mus liko viena Kristė tik, antroji neišsilaikė.
Pritariu, Panoramos Kristianos konsultantės labai malonios, jei pasakai, kad nieko konkretaus neieškai, o, reikalui esant, jas pasikviesi, nelenda ir nesekioja. Deja, kai užklausiau, ar turi Perles de Lalique, mane privedė prie Lempickos kvepalų... Pagalvojau, gal su mano artikuliacija ne kas

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 04, 15:11)

Negaliu pasakyti nė vieno blogo žodžio apie Kauno Akriuko KristiAnos konsultantes. Kai įeini ir žvalgaisi, tikrai visada paklausia, ar padėti, bet aš pasakau "ačiū, nereikia", ir niekada nekimba ir jokių piktų žvilgsnių nejaučiu...nei apsauginių, nei jų pačių.
Juo labiau, kad buvo toks etapas, kad kasdien ėjau ir uostinėjau, bet tikrai jokių neigiamų pastabų ar ŽVILGSNIŲ nebuvo. .... Arba aš labai jau nepastabi.
O vat HyperMaximos Douglas'e tai nepatiko. Kol žiūrėjau ir uostinėjau, visąlaik stovėjo šalia ir tikrai panašu, kad stebėjo.
Dar Savo Sarma visai nieko. Tik būna kartas nuo karto viena tokia gan įkyri veikėja. Labai prisidažiusi ir nuolatos lenda į akis. Bet metu ignorą ir toliau vaikštau.

O vat HyperMaximos Douglas'e tai nepatiko. Kol žiūrėjau ir uostinėjau, visąlaik stovėjo šalia ir tikrai panašu, kad stebėjo.

Dar Savo Sarma visai nieko. Tik būna kartas nuo karto viena tokia gan įkyri veikėja. Labai prisidažiusi ir nuolatos lenda į akis. Bet metu ignorą ir toliau vaikštau.
Kai prisireikia tai, ko kitur (išskyrus užsienius) negausi, visada perku Kauno Akropolio Kristianoje. Konsultantės malonios, aptarnauja paslaugiai, į akis nelenda. Ačiū joms už puikų aptarnavimą. Tuo tarpu Megos Kristianoje įėjus beveik visada pasitinka vertinantis žvilgsnis - pirksi, nepirksi, tai ko atėjai... Stengiuosi ir neiti.
Man tai atrodo, kad konsultantes tiek Sarmose, tiek Kristianose, tiek Dougluose siulosi padeti, o ne pakenkti. Toks ju darbas, o, matyt, ir alga nuo to priklauso
. Nematau nieko blogo, kad siulosi padeti, patarti, jei yra kompetetinga. O jei atsakai, kad "ACIU- pagalbos nereikia", tai tikrai nebelenda i akis

Tai kai pasisiulo padeti, puiku, sveikintina. Bet kai atsisakai, o jos slenka paskui tave, vat tada ir sukelia neigiamas emocijas.
Esu ir pirkusi ir tik ziurejusi Megos Kristianoje. Dazniau tik ziurejusi, tai kad nejaust tu zvilgsniu, apsimesdavau baisiai isigilinusi i naujienas. Ir dbr jau ar nejauciu, ar jos nurimusios, tikrai atmosfera geresne
ko nepasakyciau apie Sarmas. Va ten tai slankioja...
Esu ir pirkusi ir tik ziurejusi Megos Kristianoje. Dazniau tik ziurejusi, tai kad nejaust tu zvilgsniu, apsimesdavau baisiai isigilinusi i naujienas. Ir dbr jau ar nejauciu, ar jos nurimusios, tikrai atmosfera geresne

Panoramos Douglase man labai patiko, tikrai nuoširdžiai patarė, įpylė mėginuko ir dar sakė, kad jei netiks, ateit ir ieškosim toliau, kas man tinka

Demonstratyvus stovėjimas tiesiai už nugaros ir kontrolė, kad netyčia ko nors nepavogtum, na žinai, gi rūpinasi tavo pačios saugumu, maža kas. Tiesiog žiauriai nervina, toks diskomfortas.. Suprantu, kad to iš jų reikalauja vadovybė, kaip ir "skatinasi" pačios, nes matyt turi dengti nuostolius iš savo kišenės, ir tai nepasikeis, kol nebus susitvarkyta su apsauga.
Visada stengiuosi apsipirkitnėti Panoramos Kristianoje. Ten aptarnavimas superinis, padeda išsirinkti, nekiša įkyriai, nepersekioja ir jei pasakai, "ačiū nereikia" neklausinėja kas 3 minutes "gal dabar reikia", tiesiog supranta, kad jei reiks pati pasikviesiu