Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

Smagu sutikti parfumerijos parduotuvėje nusimanančią malonią konsultantę ar konsultantą. Tokie, kaip taisyklė, labai gerai pataria, tiksliai parenka produktą. Netgi malonu būna pasikalbėti apie kvepalus. Kažkada teko sutikti vienoje Kauno Sarmoje labai puikią pardavėją- konsultantę. Moteris maždaug 50m. amžiaus (kas yra retenybė Lietuvos parfumerijos parduotuvėse), be galo maloni, mandagi ir, kas svarbiausia, labai gerai susipažinusi su produkcija. Matosi, kad toks darbas žmogui - grynas malonumas. Žinojo visų kvepalų pagrindines natas, parfumerius, sukūrimo istorijas.. Ir su tokiu malonumu apie viską pasakojo. Nepamiršo, pavyzdžiui, tarp skirtingų kvepalų duoti pauostyti kavos pupelių. Netgi patarė pauostyti konkurentų parduotuvėje keletą kvapų (tame tarpe ir nišinės parfumerijos kūrinių), kurie, jos nuomone, man turėtų patikti. Galiu pasakyti, kad pataikė. Žodžiu, kaip kurie konsultantai gali ir netikėtai maloniai nustebinti smile.gif
Pagiriamąjį žodį noriu tarti Creme de la Creme ir VDK kolektyvams.
Labai puikias konsultantes teko sutikti ir Vilniaus Panoramos Kristianoje.

O šiaip.. visur visko yra. Jei į tam tikrą parduotuvę eini „apsiuostyti“ dažnokai, dar kartais ką nors nusiperki, tai paprastai jau pardavėjos-konsultantės pažįsta ir maloniai elgiasi, padeda, arba, tiesiog, netrukdo rinktis.
Labai nemalonu, kai vos įėjus, kelios prikimba, o atsisakius pagalbos, stovi šalia ir varsto žvilgsniais. Paprastai taip būna, kai parduotuvė tuščia ar yra vos keli klientai. Tokiu atveju sakau, kad „noriu pauostyti naujienas“, arba: „turite ką nors panašaus į tokius ir anokius kvepalus, kur, pavyzdžiui, jaustųsi muskusas, ambra, mimoza, etc.“ Dažnai neturi ką pasiūlyti, tai, sakau: "jei nieko prieš, tai pauostysiu. Gal ką panašaus rasiu". Tuomet nebepersekioja.

Labai nemėgstu, kai būna akivaidžiai per prievartą brukama tam tikrų kompanijų produkcija (parfumerija, kosmetika). Suprantu, tuos atvejus, kai norima naują produktą įvesti į rinką, tuomet visiems iš eilės siūloma naujienos. Tai yra gerai, nes nepabandęs - nesužinosi smile.gif, bet yra ir kitokių atvejų. Sakykime, kelis kartus teko lankytis vienoje Vilniaus Sarmoje. Ten ko bepaklaustum, visuomet nurodydavo tik vienos tam tikros firmos produktą (nebūtinai kvepalus, kalbu apie visą produkciją). Du kartus buvau dėl kosmetikos gaminių užėjusi, tai net nesiteikė į mano klausimus atsakyti apie mane dominančią produkciją, minėjo tik vieno gamintojo prekes. Galiausiai buvau praktiškai iškvailinta, kad naudoju kažką kito, o ne tai, ką konsultantės norėtų biggrin.gif Na o trečias bandymas buvo, kai pakeliui eidama užėjau pauostyti vieno kvapo. Kaip tik buvo pristatytas tos „remiamos“ kompanijos naujas kvapas, tad viena konsultantė net neprašyta ir neatsiklaususi sugebėjo gausiai apipurkšti mane tais kvepalais. Nepavyko išsisukti. Rezultatas - nebekeliu kojos į tą parduotuvę. Na gal čia tik man taip nepasisekė, gal dabar situacija pasikeitusi, nežinau. Bet rizikuoti ir tikrinti nebenoriu biggrin.gif

Dėl aprangos.. Nepastebėjau, kad konsultantės šiais laikais labai kreiptų dėmesį į aprangą. Tiesa, aš visuomet atrodau tvarkingai, net apsirengusi paprastais kasdieniškais drabužiais (džinsai, sportinio stiliaus marškinėliai ir pan.). Anksčiau tikrai parduotuvėse labiau kreipdavo dėmesį į klientų išvaizdą, drabužius.
Atsakyti
Turejau sarasa kvepalu, tai man labai pagelbejo Panoramos Douglo konsultante, pasiule ir kitokiu, o labiausiai likau suzaveta, kad lapelius atskirai supakavo i polietilenini popieriu, kad kvapai nuo lapeliu nesusimaisytu bigsmile.gif Likau suzaveta aptarnavimu thumbup.gif Zinojo, kad dar tik renkuos ir kol kas nepirksiu, o taip maloniai aptarnavo wub.gif Zadu grizti wub.gif
Atsakyti
Man Douglas irgi labai patinka smile.gif konsultantes malonios ir tikrai neikyrios, zodziu neturiu priekaistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzetazeta @ 2011 01 04, 18:07)
Man Douglas irgi labai patinka  smile.gif  konsultantes malonios ir tikrai neikyrios, zodziu neturiu priekaistu  4u.gif

Visiškai sutinku smile.gif labai labai malonios.
Kristianoje kaip kada ištikrųjų, bet vos tik įėjus, palydi žvilgsniai nuo kojų iki galvos, kaip ir sarmoje biggrin.gif
Atsakyti
Douglase tikrai fainos merginos dirba. Ir padeda, ir pataria, ir perkant kosmetika, daznai meginuku duoda ir ideda kremuku pabandymui. Nelyginat su Sarma doh.gif Kur demesio nulis, tik nuzvelgia, lyg ivertindamos ar gali ka ipirkt doh.gif
Atsakyti
Labai malonios konsultantes yra Sarmoj-Kaune-SAVO prekybos centre-visada pataria,maloniai pasitinka,paklausia ko noretumet.
Buvo taip,kad labai norejau Sarmos lojalumo korteles-tam reikejo rinkt antspaudukus,o man iki jos isigijimo nemazai truko,tai padejo ja isigyti,sudejo tuos antspaudukus,kuriu truko,kol pildziau popierius kortelei isigyti,pabuvo su mano mazyliu,ji pakalbino,nes jau jam vezimely buvo atsibode sedeti.
Visada ideda kremu ar krem-pudros meginuku.
Vienu zodziu visada einu pirkti ten ir iseinu patenkinta,nors gal kartais ir nieko nerandu ko norejau.
Atsakyti
O kodėl nenorite jų pačių nužvelgti atitinkamais žvilgsniais, nuo galvos iki kojų, tiriamai, ar pajėgs jus deramai aptarnauti?
Atsakyti
Kalbant apie Vilniaus Kristianas, tai prasciausias aptarnavimas Akropolyje. Numeta preke maisiuke lediniu s...iu ir nei aciu, nei viso gero. apie meginelius tai net kalbos negali buti. viena tokia yra pastoviai susiraukusi. Visada. Is kur pas zmogu tiek blogos nuotaikos ir pykcio ant viso pasaulio...
Atsakyti
Šiaulių Kristutėj tai normaliai kažkaip dabar biggrin.gif nekimba, nenužiūri.
Bet jau testeriai... Įėjau apsipatenkinus pačiupt mylimus La prairie Silver Rain. TIk purkšt purkšt ant rankos aš tą mylimą kvapą dėl viso pikto, tai vos neiškritau vietoj biggrin.gif smarvė neišpasakyta doh.gif
Atsakyti
tai del nuziurejimo ar kibimo, cia preitas etapas.

Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 04, 22:02)
Douglase tikrai fainos merginos dirba. Ir padeda, ir pataria, ir perkant kosmetika, daznai meginuku duoda ir ideda kremuku pabandymui. Nelyginat su Sarma  doh.gif Kur demesio nulis, tik nuzvelgia, lyg ivertindamos ar gali ka ipirkt  doh.gif

Douglase jos daugiau uzdirba, ten yra kazkokia pardaveju skatinimo sistema, kur nuo pardavimu kazka gauna, tai aptarnavimas kitoks.
Atsakyti
Aš irgi tik pagiriamuosius žodžius Douglas merginoms galiu pasakyt drinks_cheers.gif Miela, malonu užeit 4u.gif
Šiaulių "Akropely" net vaikučiams staliuką suorganizavo, kad pypliukai turėtų ką veikti, kol mamos naujienas išbando thumbup.gif

O vat į "Kristutę" eit nesinori nors tu ką fear.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2011 03 04, 11:54)
O vat į "Kristutę" eit nesinori nors tu ką  fear.gif

Visi ta pati sako, kad i parde slykstu uzeiti, niekaip nesuprantu, kodel izoldinams taip nerupi ju pardes mikroklimatas? g.gif
Atsakyti