Su tuo siūlymu padėti, kai ko paklausi - to negausi, tai neretai toks įspūdis, kad toms konsultantėms aš pati galėčiau daug kuo padėti ir patarti. Jei yra koks atsakingesnis reikalas, kaip kad veido priežiūra ar koks nors naujas gaminys, tai bendrauju su konkrečios linijos atstovėmis, jos nors gaudosi savoje produkcijoje.
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 02 17, 12:21)
Aš ir nesu skysta. Prie manęs, jei kas ir prieina, atsakau, kaip jūs v-i-k-a ir pritariu MlGanai, nu užknisa kartais tas sekiojimas - tada būnu dar piktesnė

Bet aš konstatuoju faktą, kad aptarnavimas yra siaubingas Lietuvoj.
QUOTE(Smauglius @ 2013 02 17, 12:09)
Va v-i-k-a parašė būtent tą ką aš norėjau pasakyt - niekaip nesuprantu KO jūs ten su tais konsultantais emociškai santykiaujat?
Gal tai būdinga žmonėms kurie iš principo turi nepasitikėjimo savimi bruožą ir jiems baisiai skauda dėl to ką apie juos galvoja aplinkiniai?
Gal tai būdinga žmonėms kurie iš principo turi nepasitikėjimo savimi bruožą ir jiems baisiai skauda dėl to ką apie juos galvoja aplinkiniai?
Bet tai kai pagalvoji,aptarnavimo sferoje ir turėtų būt vertinami tokie darbuotojai,kurie tokius nepasitikinčius savimi pirkėjus įtikintų jaustis patogiai ir jaukiai bei atverti piniginę

Vis tiek jų darbo esmė- pardavimai,tai,mąstau,paslaugumas turėtų būt privalumas

QUOTE(eglegle @ 2013 02 17, 16:10)

(jei ką - su kailiniais ir auksais nevaikštau)
Aš irgi nepastebėjau skirtumo-ar su paltu,ar su striuke,ar su kailiniais-neteko užsiraut ant sekiojančių cerberių

QUOTE(greeny1231 @ 2013 02 17, 14:52)
Siandien ozo douglase paklausiau ar duoda kokiu meginuku pudrai isbandyt( dior nude norejau pabandyt) ,tai keistai paziurejo ir atsake,kad ne... 

As tai gavau tu meginuku pudros,bet turejau sumoketi apie 3,80Lt uz viena,ir tai taaip skupai man ilasino esteelauder pudrytes,sake,kad keliem kartam uzteks

O siaip tai bent jau iki siol tai visad ko ipila is kvepaliuku,net nupurskaia kai paprasau,bet as visad ka nors perku ten nuejus tai ir ipila kai paprasau prie kasos.

QUOTE(kristinelez @ 2013 02 18, 14:34)
As tai gavau tu meginuku pudros,bet turejau sumoketi apie 3,80Lt uz viena,ir tai taaip skupai man ilasino esteelauder pudrytes,sake,kad keliem kartam uzteks
,bet kai namie pabandziau teptis,tai vos vos vienam kartui uzteko ir tai dar su kita pudra maisiau
. Ir cia buvo akropolio Douglase.
O siaip tai bent jau iki siol tai visad ko ipila is kvepaliuku,net nupurskaia kai paprasau,bet as visad ka nors perku ten nuejus tai ir ipila kai paprasau prie kasos.

Nu as tai sutikciau ir sumoketi tuos kelis litus...Norisi paciai ramiai namie pasibandyti,kad ir pastovetu ta pudra ant veido kazkiek,o ne mazdaug : ,,bandyk cia ir dabar ir pirk"...

QUOTE(greeny1231 @ 2013 02 18, 16:07)
Nu as tai sutikciau ir sumoketi tuos kelis litus...Norisi paciai ramiai namie pasibandyti,kad ir pastovetu ta pudra ant veido kazkiek,o ne mazdaug : ,,bandyk cia ir dabar ir pirk"...
Aisku niekas nevercia pirkti,bet kai tave padazo ir atsakai,kad nori pagalwoti ir iseini tai nelabai patinka joms

suprantama

pagal užsienietiškus makeup counter etiketo standartus, jei tu sutinki būti padažoma, ir tau padaro pilną makiažą, ne tai, kad pabando vieną produktą, reikėtų įsigyti bent du produktus

žinoma, Lietuva ne užsienis, ir pas mus negalima grąžinti pabandytų nepatikusių/netikusių prekių

o mėginukus, mano manymu, turėtų duoti nė nemirksėdamos, ir dar taip papasakoti apie juos, kad klientė nekantrautų išbandyti, ir nusipirkti

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 18, 18:27)
suprantama
pagal užsienietiškus makeup counter etiketo standartus, jei tu sutinki būti padažoma, ir tau padaro pilną makiažą, ne tai, kad pabando vieną produktą, reikėtų įsigyti bent du produktus
čia bendram išsilavinimui šiek tiek informacijos
žinoma, Lietuva ne užsienis, ir pas mus negalima grąžinti pabandytų nepatikusių/netikusių prekių
o mėginukus, mano manymu, turėtų duoti nė nemirksėdamos, ir dar taip papasakoti apie juos, kad klientė nekantrautų išbandyti, ir nusipirkti

Na man pilno makiazo tikrai nedare

QUOTE(greeny1231 @ 2013 02 18, 17:07)
Aisku niekas nevercia pirkti,bet kai tave padazo ir atsakai,kad nori pagalwoti ir iseini tai nelabai patinka joms

Tuo labiau, kad reta konsultantė moka tinkamai parinkti toną. Be to labai savotiškas apšvietimas, kartais iš viso tamsu, lempos neaiškios, veidrodžių deficitas arba vokelio dydžio. Salėje rodos tinka, bet kai pamatai save dienos šviesoje, tai tragedija.
QUOTE(greeny1231 @ 2013 02 18, 16:46)
tada suprantama

būtina pažiūrėti dienos šviesoje, aš esu oranžinius porą kart nusipirkusi

bet kodėl įdarbina nieko nenusimanančias konsultantes, aš niekaip nesuprantu

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 18, 18:50)
Tuo labiau, kad reta konsultantė moka tinkamai parinkti toną. Be to labai savotiškas apšvietimas, kartais iš viso tamsu, lempos neaiškios, veidrodžių deficitas arba vokelio dydžio. Salėje rodos tinka, bet kai pamatai save dienos šviesoje, tai tragedija.
Jooo, apsvietimas pas mus tragiskas parduotuvese!

Labas vakaras
tas vaikinas,kuris susirasinejo kainas,provokavo apsauga specialiai,ir ne pirma karta ten trynesi
jam buvo pasakyta,kad taip nedaryt,bet....
Dar norejau apginti pardavejas ir apsauginius,kurie vaiksto is paskos,ar ikyriai stebi,kvepuoja i nugara...
zinot,jei trukuma is savo kisenes tektu padengti,tai matyt dar ne taip sekiotumet
... o kartais taip buna
ir niekam nesvarbu.kalti darbuotojai,kai kazkas kazka pavagia,ir jus neeet nenutuokiat,kaip viska vagys nesa,o tos poniutes su kailiniais,prasmirdusios chanel -DAR DAUGIAU!geriau tada nieko ir nesakyt butu,kai nezinai
taip taip,nemalonu,kad taip yra,bet cia viska itakoja valdzia,ir niekam jus,damos,nesat tokios idomios,kaip cia snekat,kad ir pardavejos neatstoja ir apsauginiai nenulipa nuo kupros.tiesiog,yra daug absurdisku taisykliu,kuriu darbuotojai turi laikytis,todel ir sveikinas ir ikyriai kiekviena vis prieina....cia toks darbuotoju mustravimas Lietuvoje,kol pardaveju lipsnumas,ikyriai siuloma pagalba,klienta isveja is parduotuves...

Dar norejau apginti pardavejas ir apsauginius,kurie vaiksto is paskos,ar ikyriai stebi,kvepuoja i nugara...

QUOTE(Dryzeeee @ 2013 02 22, 22:09)
cia toks darbuotoju mustravimas Lietuvoje,kol pardaveju lipsnumas,ikyriai siuloma pagalba,klienta isveja is parduotuves... 

suprantu, jūs toj virtuvėj verdat, apšvieskit mus, tuomet

spalio mėnesį buvau lietuvoje, tikėjausi nusipirkti bb kremą - nerašysiu kurioje parduotuvėjė, nes bus ne į temą - į mane žiūrėjo didelėmis akimis, nesuprato, nei kas tas bb kremas, nei kodėl aš apie jį teiraujuosi, o klausiau tik tiek, ar jau atvežė, o jei ne, ar žino kada