Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

dievinu apsipirkinėjimą internetu biggrin.gif kuo daugiau skaitau tokių kompetentingų konsultančių komentarų, dievinu dar labiau biggrin.gif

čia kaip iš tos serijos, kuo daugiau pažįstu žmones, tuo labiau patika šunys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 vasario 2013 - 22:54
QUOTE(Monmorensi @ 2013 02 23, 22:54)
dievinu apsipirkinėjimą internetu  biggrin.gif kuo daugiau skaitau tokių kompetentingų konsultančių komentarų, dievinu dar labiau  biggrin.gif

čia kaip iš tos serijos, kuo daugiau pažįstu žmones, tuo labiau patika šunys  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 02 23, 23:55)
Puikiai atspindi aptarnaujančio personalo požiūrį į  wub.gif Bjauru skaityti, kaip paniekinamos "smirdančios" poniutės, kurios ten daugiausiai ir išleidžia. Toms poniutėms rankas kojas bučiuokit ir dar nepamirškite į subinę sulįsti, kad išleistų dar daugiau.

Man įdomu, iš kokio čia "taško" ši pardavėja, norėčiau jai į akis pasižiūrėti ir pabendrauti. Įvertinčiau profesionalumo lygį nail.gif

As niekad nesakiau,kad as esu kokia pardaveja bigsmile.gif tokiom pasiputusiom bobelem poto vakarais ir kaista ausys biggrin.gif wub.gif
Nelabai suprantu tokio dalyko,parasai savo nuomone,papasakoji ,ka zinai,o va tokios va motereles,pastoviai nori padaryt kazkoki bjauru turgu.tu nusileisk ant zemes.niekas tau i sikna nelys... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 23 vasario 2013 - 23:41
kiek nedaug žmogui tereikia, kad pasijustų reikšmingas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pardavėja - ne pardavėja, o nacionalinį diktantą būtų buvę šiandien naudinga parašyt smile.gif
Atsakyti
Esu mačiusi, kaip viena iš konsultančių, matyt pasibaigus jos darbo valandoms, išėjo persirengusi, pasiėmė nuo lentynos "testerį", gausiai pasikvepino, atsisveikindama pamojavo savo kolegem ir isejo biggrin.gif Užsidarius parduotuvei, mano galva, darykit ką norit, bet klientų akivaizdoje g.gif nesistebėčiau, jeigu tiems testeriams "dingti" padeda pačios konsultantės.
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2013 02 23, 23:34)
As niekad nesakiau,kad as esu kokia pardaveja bigsmile.gif  tokiom pasiputusiom bobelem poto vakarais ir kaista ausys biggrin.gif  wub.gif
Nelabai suprantu tokio dalyko,parasai savo nuomone,papasakoji ,ka zinai,o va tokios va motereles,pastoviai nori padaryt kazkoki bjauru turgu.tu nusileisk ant zemes.niekas tau i sikna nelys... lotuliukas.gif

Va,geriausias pavyzdys kaip lengva provokacija priverčia išlįst visą "turtingą vidinį pasaulį" į išorę lotuliukas.gif
Baisu net pagalvot, kiek nedaug reikia, kad gyvai parduotuvėje tokiom srutom apipiltų biggrin.gif gal užtektų geresnių kailinių g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2013 02 23, 00:09)
Labas vakaras smile.gif  tas vaikinas,kuris susirasinejo kainas,provokavo apsauga specialiai,ir ne pirma karta ten trynesi ax.gif jam buvo pasakyta,kad taip nedaryt,bet....

.... jis nepaklause ir ji SUMUSE! Jus sadiste ar tesiog kvaila??? Vaikina sumuse! Jus to nesuprantat? Tada pabandysiu paaiskinti kaip savo 6 metu vaikui - vaikinui skaudejo, o beto ji pazemino. Jus kada nors muse? Zemino kitu zmoniu akivaizdoje? Pabandykit ilisti i to zmogaus kaili ir i visa si reikala paziureti is jo puses. Jis patire smurta tik del to kad nurasinejo kainas, kurias pagal istatima turejo teise nurasineti.
Atsakyti
Bet tikrai reto kvailumo komentarai. Gal pačius darbuotojus valdžia muša už nepaklusnumą ar kaip, kad tai atrodo, vos ne norma. Pasakėm, neklausė, tai ir gavo į kailį ir kas čia tokio? Kaip šuniui kokiam
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2013 02 23, 23:34)
As niekad nesakiau,kad as esu kokia pardaveja bigsmile.gif  tokiom pasiputusiom bobelem poto vakarais ir kaista ausys biggrin.gif  wub.gif

Pardavėja (kokia) būti nėra blogai, kiekvienas darbas yra gerbtinas. Bet toks vidinės informacijos pateikimas ir toks paniekinantis požiūris į klientus gan būdingas nelabai protingom merginom, kurios nesupranta, kad jų darbas yra parduoti ir kad norėtų pirkti, ne brukti, ne stovėti sargybinio šuns poza ir šiepti dantis. O kaip sėkmingai parduoti - tai čia profesionalumas ir supratimas apie savo darbo pobūdį. Jei reikės parduoti, tai sulįs visur ir apšokinės, arba nelįs į akis, jei to klientas nenori. O kai jis panorės informacijos ir patarimų, gaus viską ir jam neteks pačiam konsultuoti nieko nežinančias konsultantes. Dėl nusileidimo ant žemės, tai vaikštau žeme, ne skraidau. Ir niekada nebendrauju su konsultantėm, kaip su padugnėm, ir nemanau, kad jos yra žemas lygis ar kažką veikia nepadoraus. Kita vertus, man savotiškai patinka vieno jūsų šefo požiūris ir chamiška bendravimo maniera su darbuotojais. Matyt kitaip su jumis nesusikalba, tad reikia kietesnės rankos ir kaip rusai taikliai sako "ебать вас надо во все щели", profilaktiškai.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 02 24, 11:03)
Esu mačiusi, kaip viena iš konsultančių, matyt pasibaigus jos darbo valandoms, išėjo persirengusi, pasiėmė nuo lentynos "testerį", gausiai pasikvepino, atsisveikindama pamojavo savo kolegem ir isejo biggrin.gif  Užsidarius parduotuvei, mano galva, darykit ką norit, bet klientų akivaizdoje g.gif 

O ka daryt, jei darbuotoja baigia anksciu darba? biggrin.gif Laukt kol parduotuve uzsidarys? g.gif po darbo ji gali kvepintis kuom nori ir kiek nori.. smile.gif nebijokit, uzteks visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 02 24, 20:36)
O ka daryt, jei darbuotoja baigia anksciu darba?  biggrin.gif Laukt kol parduotuve uzsidarys?  g.gif po darbo ji gali kvepintis kuom nori ir kiek nori..  smile.gif nebijokit, uzteks visiems 4u.gif

Ok, mes irgi ateisim pasikvėpint. Gausiai. Dar atomikų atsinešim lotuliukas.gif

Siaubas...
Atsakyti