Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

Man keista, kaip įmanoma pavogti kvepalus. Jie juk turi tą "pypsinčią" magnetinę (ar pan.) apsaugą. Kokias smulkmenas(kaip šešėlius ar tušą), kur jos gal nededa (o čia jau darbdavių problema) - dar suprasčiau.
Bet kvepalai... Galbūt ne visi patys darbuotojai būna sąžiningi g.gif
Beje, apie Panoramos Douglas'o konsultantes esu pakankamai geros nuomonės. Esu gavusi mėginukų, net pirkdama smulkmenas. Esu NET gavusi norimos informacijos. O kartą, besidomint Eisenberg kvepalų linija, mergaitė pati pasiūlė ir įpurškė į mėginukus. Tiesa po to ją perkėlė į Ozą, gal už per didelį paslaugumą klientams:D (nors gal jie vykdo rotaciją g.gif )
Atsakyti
Todėl kad išsirinkom, o tai nemažas darbas, juk žinote, kaip nelengva bandyti pataikyti į vieno žmogaus skonį, o čia urmu ir į skirtingo amžiaus, skirtingo skonio (mes maždaug arba gerai žinome, ką žmogus mėgsta, ne aklas pirkimas). Ir dėl pardavėjos rūgusio veido iš viso nepirkti, tai nemanau, kad labai kažkam įrodysi ar parodysi, personalo neišmokysi tuo. Bet tai dar mažai pirkom, nes kartais pasitaiko, kai reikalas nupirkti keliolika vnt., nes yra reikalas.
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 02 24, 21:35)
biggrin.gif  prisimenu, kai atvaziavau gyventi i Prancuzija, mane sokiravo, kaip prancuzai (ypac vyrai, bet ir moterys) "testuoja" kvepalus. Pas mus gi padaro viena kuklu "psyka" ant rieso, ir viskas. O ten taip- ateina koks dzentelmenas prie lentynos, ir prasideda- pora psyku i kakla, pora i plaukus, dar pora i drabuzius, po to dar pora psyku i delna, tuo dregnu denlu sau veida prisikvepina, ir nueina kaip niekur nieko  lotuliukas.gif  Pas mus konsultantes nuo tokio vaizdo turbut infarkta gautu  lotuliukas.gif  O ten normalu, nieks demesio nekreipia  tongue.gif

taip daro mano atroji puse lotuliukas.gif bet ir cia Lietuvoj (panoramos douglase) nieks nieko nepasake . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 23, 23:55)
Pardavėja - ne pardavėja, o nacionalinį diktantą būtų buvę šiandien naudinga parašyt  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insomnia1 @ 2013 02 25, 12:13)
taip daro mano atroji puse  lotuliukas.gif  bet ir cia Lietuvoj (panoramos douglase) nieks nieko nepasake .  biggrin.gif

Panoramos Douglase manau tikrai labai nieko nesokiravot,nes kai pirkausi V&A Oriens kvepaliukus ir rinkausi is keliu kvapu (panoramoje),tai konsultante mano rankas ir visa mane ismaude tiesiogine to zodzio prasme 4 skirtinguose kvapuose (ir buvo pasiruosus dar kur nors ant manes uzpurksti) ir purske negailedama ant manes blush2.gif as ten jau vos ne dusau,o ji vis purske ir purske ir klause gal dar noriu lotuliukas.gif ir snekejo apie natas ir kvepalu issilaikyma ir kokiai amziaus kategorijai mazdaug jie labiau tiktu ir panasiai cool.gif . Ir tikrai labai neikyriai aiskino ir rekomendavo,siule kai ka kita isbandyti ir pan.,malonu man toj panoramos douglase uzeiti kartais. ax.gif ( tfu tfu tfu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 25 vasario 2013 - 13:22
Ten bene geriausias aptarnavimas Vilniuje, bet kadangi nemažai konsultančių, tai neretai tenka veik su visomis pabendrauti cool.gif kol apeini veik visus skyrius. Anksčiau dar buvo neblogas aptarnavimas "Sarmos" parduotuvėje, kurios jau nebeliko, I a. PC "Panorama".

Atsakyti
Va kaip būna, galvoju ir omeny turiu viena, o rašau kita. Ten turėjo būti PC "Europa". laugh.gif
Atsakyti
prisiskaičiau biggrin.gif
karta išejau su preke iš krisitanos (!!!) (kažkodel dažniausiai ten užsiraunu ant "princesiupardaveju" )
kurios man nereikejo, bet del smalsumo neturint ka veikti priejau prie lentynos paspoksoti ir vaikas mano dave "koncertą" jau jam buvo apie metukus , tai konsultante paeme ji iš mano ranku ir pradejo žaist su juo ir pasakoti (dar kaip profisionaliai thumbup.gif ) man apie tos kremu rinkinius, na negalejau nenupirkt už toki žmogiška elgesi ir dar žaisliuka išsitrauke iš po kasos vaikui wub.gif

o del megineliu, aš naudoju taktika tokia, prie kasos klausiu tiesiai šviesiai į akis ar duos megineliu ir plačia šypsena žiuriu į akis, dažniausiai atsako neturim, ok apsisuku ir išeinu, 90proc pasivyja atsiprašo ir sukrauna megineli (sau jau senai perku per www, bet atvažiuoja daug svečiu iš Rusijos tai tiotkos mano kaip pašelusios ima viska reikia nereikia tai sumos patikekit keturženkles biggrin.gif )

o kelis kartus buvau tokioj situacijoi kad net nežinojau kaip sureagoti, tai pasukdavau pirštu fool.gif ir išeidavau, o pati situacija: ateinu tiesiai šviesiai prie kvepalu klausiu konsultantes kur pas Jus organza givenchy, atsisuka į mane su tokiu snukiu lyg aš bučiau kokia daune ir susiraukis... tai jie gi nemadiiingi... joptvojmat nesikeikiant sorry bet pas tokias net labai reikiant nepirksiu schmoll.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 27 vasario 2013 - 12:51
QUOTE(julkanos @ 2013 02 27, 12:48)
ateinu tiesiai šviesiai prie kvepalu klausiu konsultantes kur pas Jus organza givenchy, atsisuka į mane su tokiu snukiu lyg aš bučiau kokia daune ir susiraukis... tai jie gi nemadiiingi...

blink.gif doh.gif

man buvo panaši situacija prieš kokius 15 metų, kai susižavėjusiu veidu uodžiau parduotuvėje CD Poison - jau taip gerokai vyresnė pardavėja man: pffffffff... ką jūs, čia tokia nemadinga seniena, kur jūs žiūrit, aš tokiais kažkada jaunystėje (prieš karą? lotuliukas.gif ) kvėpinausi... pffffff...
atsakiau, kad tuo metu man skaniausiai mamos pienas kvepėjo.... mirksiukas.gif
apsimetė įsižeidusi smile.gif
Atsakyti
Kas ten jokių mėginėlių negaunat? biggrin.gif
Pirkau šiandien Douglase vatos diskelių, apie 4 Lt kainavo - ir gavau kremo mėginuką lotuliukas.gif Vo kokia pirkėja didis.gif
Atsakyti
Tai gi Kristianoj skregina tongue.gif Douglasas pagerbtas ne kartą už dosnumą wink.gif
Atsakyti
Nu tai va, kristianininkai, skaitykit ir mokykitės tongue.gif
Atsakyti