QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 20:39)
Labai nemalonu kai Douglas parduotuvės konsultantė smirda prakaitu.
Kur cia taip?

QUOTE(WWWitch @ 2013 03 29, 13:35)
Panoramoje.Nemalonu net rašyt iš tikro, bet pasirodo būna ir taip.
QUOTE(Malena @ 2013 03 29, 14:41)
Omg
QUOTE(Malena @ 2013 03 29, 14:41)
as jau ne pirma kart tai pastebejau
QUOTE(Vannille @ 2013 03 29, 15:10)
as jau ne pirma kart tai pastebejau
Tai kaip tokias laiko?
O as labai noriu pasidziaugti creme de la creme panoramos konsultante...idealiai pataike ko as noriu... tokia esu apsipatenkinus dabar!!!!
Dar vienas liaupsas panoramos douglaso konsultantėm.
Buvau nuėjus paprašyti ir nusipirkti EL DoubleWear pudros mėginuko,tai ta pana man tieeek pripurškė tos pudros,kad geras 5 dienas aš ją ir tenaudojau.
Palyginus kur akropolyje pagailėjo pudros ir čia,tai kaip diena ir naktis.Super.
Buvau nuėjus paprašyti ir nusipirkti EL DoubleWear pudros mėginuko,tai ta pana man tieeek pripurškė tos pudros,kad geras 5 dienas aš ją ir tenaudojau.

QUOTE(kristinelez @ 2013 04 05, 14:29)
Dar vienas liaupsas panoramos douglaso konsultantėm.
Palyginus kur akropolyje pagailėjo pudros ir čia,tai kaip diena ir naktis.Super.

man kazkuria diena pasitaike ryte panoramoj but - kaip tik atsidarinejo visos parduotuves, tai 10 turbut valanda buvo, zodziu, po 10:10 ejau pro kristiana, tai parduotuve tuscia, visos konsultantes stovi prie stendu ir dazosi

QUOTE(LEEja @ 2013 04 08, 09:59)
man kazkuria diena pasitaike ryte panoramoj but - kaip tik atsidarinejo visos parduotuves, tai 10 turbut valanda buvo, zodziu, po 10:10 ejau pro kristiana, tai parduotuve tuscia, visos konsultantes stovi prie stendu ir dazosi 

As ta pati maciau Vilniaus akropolio kristianoje