Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

Labai nemalonu kai Douglas parduotuvės konsultantė smirda prakaitu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 28, 20:39)
Labai nemalonu kai Douglas parduotuvės konsultantė smirda prakaitu.

Kur cia taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2013 03 29, 13:35)
Kur cia taip?  blink.gif

Panoramoje.Nemalonu net rašyt iš tikro, bet pasirodo būna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 29, 14:41)

Omg
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 29, 14:41)

as jau ne pirma kart tai pastebejau
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 03 29, 15:10)
as jau ne pirma kart tai pastebejau

Tai kaip tokias laiko?
Atsakyti
O as labai noriu pasidziaugti creme de la creme panoramos konsultante...idealiai pataike ko as noriu... tokia esu apsipatenkinus dabar!!!!
Atsakyti
Dar vienas liaupsas panoramos douglaso konsultantėm.
Buvau nuėjus paprašyti ir nusipirkti EL DoubleWear pudros mėginuko,tai ta pana man tieeek pripurškė tos pudros,kad geras 5 dienas aš ją ir tenaudojau. thumbup.gif Palyginus kur akropolyje pagailėjo pudros ir čia,tai kaip diena ir naktis.Super.
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 04 05, 14:29)
Dar vienas liaupsas panoramos douglaso konsultantėm.
Buvau nuėjus paprašyti ir nusipirkti EL DoubleWear pudros mėginuko,tai ta pana man tieeek pripurškė tos pudros,kad geras 5 dienas aš ją ir tenaudojau. thumbup.gif  Palyginus kur akropolyje pagailėjo pudros ir čia,tai kaip diena ir naktis.Super.

drinks_cheers.gif Tam pačiam Douglase norėjau nusipirkti induką kremo - tai pridėjo PILNĄ induką ir net už induką sumokėt nepaprašė smile.gif
Atsakyti
man kazkuria diena pasitaike ryte panoramoj but - kaip tik atsidarinejo visos parduotuves, tai 10 turbut valanda buvo, zodziu, po 10:10 ejau pro kristiana, tai parduotuve tuscia, visos konsultantes stovi prie stendu ir dazosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 08 balandžio 2013 - 09:59
QUOTE(LEEja @ 2013 04 08, 09:59)
man kazkuria diena pasitaike ryte panoramoj but - kaip tik atsidarinejo visos parduotuves, tai 10 turbut valanda buvo, zodziu, po 10:10 ejau pro kristiana, tai parduotuve tuscia, visos konsultantes stovi prie stendu ir dazosi biggrin.gif

As ta pati maciau Vilniaus akropolio kristianoje tongue.gif ,ten dar ir purskesi kvepalais viena kita dvi konsultantes sustojusios lotuliukas.gif . Zodziu gerai joms ten dirbti,bent gali pasidziaugti savo darbo teikiamais privalumasi,as irgi maliavociaus ten visokiais chaneliais ir lauderiais kasdien,kad tik kas duotu nemokamai.
Atsakyti
Tegu tik dažos, daugiau apie produkciją žinos, nereikės aprašymų nuo pakuotės nuskaitinėt klientui.
Atsakyti