Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 05 17, 00:01)
gali ir turi testuot tai ka siulo parduotuves asortimente, kad zinotu ka parduoda. taciau galbut ne taip akivaizdziai kai pilna parduotuve zmoniu..

O kodel? Kodel jos turi testuoti slaptai? blink.gif jai mes visi sutinkam ir net gi jus rasot kad jos turi testuoti tai ka siulo parduotuves asortimente.

Atsakyti
Manyčiau ne pats kosmetikos naudojimas savo reikmėms daro negatyvų įspūdį. O familiarumas. Paprasčiausias primityviausias familiarumas. Elgiasi kaip savo darže, be skrupulų, liaudiškai tariant elgiasi nachališkai ir naglai. Nežinau ar savininkai, vadovai toleruoja tokius dalykus, bet kažkodėl abejoju, kad skatina taip elgtis ir skatina būtent tokia forma testuoti kosmetiką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 05 17, 09:04)
Manyčiau ne pats kosmetikos naudojimas savo reikmėms daro negatyvų įspūdį. O familiarumas. Paprasčiausias primityviausias familiarumas. Elgiasi kaip savo darže, be skrupulų, liaudiškai tariant elgiasi nachališkai ir naglai. Nežinau ar savininkai, vadovai toleruoja tokius dalykus, bet kažkodėl abejoju, kad skatina taip elgtis ir skatina būtent tokia forma testuoti kosmetiką cool.gif

butent tai ir uzkliuvo, elgesys.. O ne pats naudojimo faktas
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 05 17, 00:01)
gali ir turi testuot tai ka siulo parduotuves asortimente, kad zinotu ka parduoda. taciau galbut ne taip akivaizdziai kai pilna parduotuve zmoniu..

A kiek tu zmoniu buvo? Creme de la creme netikiu, kad buna pilna zmoniu biggrin.gif nu nesvarbu.. esme supratau.. smile.gif
Atsakyti
Šiandieną mane tiesiog šokiravo vienos Douglas konsultantės elgesys biggrin.gif Atėjome su kolege į Gedo pr. esantį Douglas, norėjau isigyti keletą priemonių ir paklausiau konsultantės, kuri jos nuomone geresnė? Ji į mane pasižiūrėjo kaip į kvailę ir atšovė: - jei kažkuri priemonė būtų geresnė už kitą, tai visos moterys tik ją ir naudotų! blink.gif naaa palaikiau liežuvį už dantų, tada paklausiau, o kokie skirtumai? Konsultantė vėl atšove - pabandyk ir sužinosi, bei nuėjo biggrin.gif Ne baisiai norėjau gadintis nuotaiką, bet kitą kartą būtinai parašysiu skundą.. Kita konsultantė aptarnavo itin maloniai ir pridėjo daug mėginėlių 4u.gif
Atsakyti
lassie172, leisk spėsiu: vyresnė juodais banguotais plaukais, staboka? biggrin.gif Vakar ji irgi "ne nuotaikoj" buvo...
Atsakyti
Šiaip tai be žado likau doh.gif
Atsakyti
O kodel nerasot, kai maloni konsultante pasitaiko..? Nejau tokiu nera? g.gif nei vienos? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 06 11, 19:27)
blink.gif   pabandyk ir sužinosi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mandagumo pavyzdys, tsakant blink.gif
lassie, žaviuosi jūsų tolerantiškumu. dar pasilikote, dar kažką ten pirkote. mano kojos toj parduotuvėje nebebūtų po tokio aptarnavimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 14 birželio 2013 - 21:17
QUOTE(amberr. @ 2013 06 14, 21:01)
O kodel nerasot, kai maloni konsultante pasitaiko..? Nejau tokiu nera?  g.gif nei vienos?  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano kuklia nuomone smile.gif, būti maloniai bei paslaugiai - konsultančių (ir pan.) darbo specifika.
Ar normalų aptarnavimą reikia laikyti kažkokiu išskirtiniu konsultantės nuopelnu blink.gif ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 15 birželio 2013 - 14:23
QUOTE(sabalija @ 2013 06 15, 15:22)
Mano kuklia nuomone smile.gif, būti maloniai bei paslaugiai - konsultančių (ir pan.) darbo specifika.
Ar normalų aptarnavimą reikia laikyti kažkokiu išskirtiniu konsultantės nuopelnu blink.gif ?

Ne, tai kas be ko.. drinks_cheers.gif bet cia tik peikia.. o as klausiu, ar nera susidure moterys su maloniom konsultantem? kad tai ir norma, bet pasidalint patirtim galima juk biggrin.gif
Atsakyti
Rašiau, berods čia, kad esu sutikusi paslaugių, malonių, nesurauktasnukių ir išmanančių savo darbą, "teminių" konsultančių, kurios dirba su atitinkamom linijom, Panoramos Douglase. Kurios galėjo patarti daugiau, nei vien perskaičiusios užrašus ant dėžučių.
Atsakyti