Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

QUOTE(drakoniukass @ 2013 07 16, 03:30)
Viena atveji gerai prisimenu Kristianos parduotuveje Akropolyje Klaipedoje, kai su vyru vaiksciojom po parduotuve buvo kelios konsultantes - pardavejos, niekas nei labas nei ate ir ieskojom specifines dovaneles duktereciai, ir po kiek laiko kai jau is mano veidelio matesi uzkniso , nes nerandam ir niekam neidomu priejo mergina ir pasiule pagalba,,,o tuomet prasidejo vadinamoji pagalba, kai mums ir testeri sena parode , kur kvepalai nesijaucia ir paskuj nauja atidare ir kvepaliukus rado , kuriu ieskojom ir galu gale papasakojo kokios akcijos ka galima isigyti uz geresne kaina, Vienu zodziu surpatau jei jau perki esi idomus , jei ne nelabai ,,,,

o man nepatinka kaip tik kai jos lenda i aki, o jei man is tikruju reikia pagalbos pati prieinu ir paklausiu ar paprasiau o siaip man patinka rinktis prekes netrugdomai konsultanciu smile.gif
Atsakyti
man visai patiko Gedimino pr. Vilniuj - konsultantes ~40 m., nera papugeliu-sarku, nelindo ikyriai, net pasiule lupdazi atidet visam savaitgaliui ir iki pirmadienio palaikyt (nes buvo paskutinis vnt.)
Atsakyti
Isbandziau ir as Kristianos konsultantes biggrin.gif Seniai jau ten teke eit, bet visad tekdavo but sekiojamai. Kartais net labai naglai su apgausiniu vienoj pusej, o konsultante kitoj lotuliukas.gif

Na bet dabar vaikstinejant po Laisves al vyrui pasiuliau uzeit i Kristiana, paziuret kaip aptarnaus. Tai labai saunios konsultantes ten thumbup.gif Ir mandagios, ir labai paslaugios, nieko nekiso, bet ka klausem, ta atsake, tai ir paplepejom, ir pajuokavom, ir purskemes kiek norejom ant lapeliu/saves. Turiu viena nora kvepalams, bet nesu 100% tikra, kad reikia, tai dar mastau, bet jei pirksiu, tai tik sioje parduotuvej.

O vat Kauno 'Akropolio' kristej, tai aptarnavimas skyresi... Konsultantes sedejo ir plepejo su salia stovinciu apsauginiu, tai iejus nutilo, nusvelge mus ir nei labas, nei dar ka, o paskui nusisuko ir tese diskusijas. Na mes nuejom i sales giluma, tai tada jau mumis susidomejo... apsauginis lotuliukas.gif Teko jo klaust kur stovi dominantys produktai, nes konsultantes salia nebuvo, bet vyrukas saunuolis - puikiai zino parduotuves asortimenta drinks_cheers.gif biggrin.gif

O siaip truputi ne i kosmetikos tema, bet nustebino kai vienoj rubu parduotuvej konsultantes uz prekystalio garsiai diskutavo ar bliuskyte tiktu vienai is ju ir galiausiai pareiske 'na gerai, einu pasimatuot' ir nuejo i kabina - darbo metu cia blink.gif g.gif Tai likau biskiuka nesupratus, nors neturetu tas vykt, bet jei jau matuojasi kada nori, tai bent nesisklebtu pries visus zmones parduotuvej...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 07 31, 18:50)
Teko jo klaust kur stovi dominantys produktai, nes konsultantes salia nebuvo, bet vyrukas saunuolis - puikiai zino parduotuves asortimenta  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Taip taip, kiek zinau ten jis daug labai metu dirba ir tikrai daug ka zino ir ismano thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
:Na bet dabar vaikstinejant po Laisves al vyrui pasiuliau uzeit i Kristiana, paziuret kaip aptarnaus.

Kai žmonės neturi ką veikti blink.gif

Panoramos Douglas kuo toliau tuo blogiau, aną savaitę per kelias minutes gal 5-6 klausimai ar gali kuo padėt, užkniso, išėjau nieko nenusipirkusi rolleyes.gif Norisi ramiai apsižiūrėti, konsultančių daug, kiekviena lenda, o aš mėgstu ramiai pati rinktis neblaškoma.
Atsakyti
Man nepatinka "Elite" parduotuvės vyresnė moteriškė. "Tai reikia pirkti, o ne testuoti", "jūs jau šituos purškėte", žodžiu, kai ji ten bus - neisiu, užsisakiau norimų mėginukų internetu. Visai maloni šviesiaplaukė aukšta mergina, maloniai galima pabendrauti, jei tik užmatysiu, kad ji dirba - tada užsuksiu.
Atsakyti
Kokia klaikybė ohmy.gif O toji mergina išties maloni, net keista, kad gali dirbti tokioje slogioje atmosferoje. Tik gal ten ramiau, nei kitoje parduotuvėje, kur pats mandras šefas trinasi.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 04, 17:44)
Kokia klaikybė ohmy.gif O toji mergina išties maloni, net keista, kad gali dirbti tokioje slogioje atmosferoje. Tik gal ten ramiau, nei kitoje parduotuvėje, kur pats mandras šefas trinasi.

Ji iš kitos jo parduotuvės? Tada galėtų dažniau prie kvepalų būti biggrin.gif
Dar yra tamsiaplaukė mergina, bet šviesiaplaukė man atrodo nuovokesnė.
Atsakyti
Isbandziau ir as Kristianos konsultantes  biggrin.gif Seniai jau ten teke eit, bet visad tekdavo but sekiojamai. Kartais net labai naglai su apgausiniu vienoj pusej, o konsultante kitoj  lotuliukas.gif

Kas del Kristianu Kaune, tai tikrai skiriasi aptarnavimo kokybe akropolyje ir laisves alejoje. Gal akropolyje yra daugiau ateinanciu pasiziureti, patestuoti, studenciu bei kitu paprastesniu zmoniu, o laisvej manau uzsuka kitokia "publika perkanti" negu akropolyje. Ir konsultantes akropolyje nesivargina prieiti pasidometi kuom padeti prie kuklesniu, o prie "ponuciu" tuoj pripuola smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 08 04, 17:06)
Ji iš kitos jo parduotuvės? Tada galėtų dažniau prie kvepalų būti  biggrin.gif
Dar yra tamsiaplaukė mergina, bet šviesiaplaukė man atrodo nuovokesnė.

Tai kad ne, kitose ji berods nedirba. Ši tikrai gražiai dirba, romantiškai svajinga natūra, per gera, tam tikra prasme. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 04, 15:14)
Kai žmonės neturi ką veikti blink.gif

Kai viskas pazodziui priimama biggrin.gif Nu faktas, kad ne tik pasivaiksciot po kriste ejau, o ir paziuret dominanciu produktu.

QUOTE(Tresor @ 2013 08 04, 17:24)
Ir konsultantes akropolyje nesivargina prieiti pasidometi kuom padeti prie kuklesniu, o prie "ponuciu" tuoj pripuola smile.gif

Nu atrodo visai padoriai atrodziau, nesielgiau kaip cielka kosmetikos parduotuvej, o ir su Prada rankine berods buvau, bet matyt nesuveike lotuliukas.gif Isvis tada aiskiai ieskojom vienu kvepalu, tai jau akivaizdu buvo, kad ne siaip vaikstinejam, na bet situacija isgelbejo apsauginis - kitaip butu teke paciai konsultantes ieskot. biggrin.gif

Nors va vakar vel ejau testuot norimus kvepalus i Kristiana Gedimino pr, tai irgi labai maloniai aptarnavo ten. Susidariau ispudi, kad pavienese Kristianose malonus aptarnavimas, o visokiose prekybcentriuose (megoj, akre ir pan), tai kazkaip kitaip... Gal ir surinktos kitokios konsultantes i tokais pardes... g.gif
Atsakyti
Tai dabar tų "pradų" tiek ir tiek irnesakyk.gif , nieko nenustebinsi, nustebinti galima tik visa firmine apranga, brylikais, originalia Dior, Gucci ar Chanel, nes Prada dabar nešioja kiekviena mokinukė. O kai apsirengia lyg iš sekonhendo, bet Prada, tai ką iš jos bepaimsi, jokio prabangaus kosmetikos kilnojamojo turto nebeįkiši. Na sutaupė tai pradai, ačiū Dievui ir dar Alachui, bet geresnėms basanoškėms nebeužteko. Tai gi, kam reikia konsultacijų, kaip rengtis, kad atrodytum poniška ir neatsigintum konsultančių dėmesio, kaip realiai "kvepėti pinigais" - teikiu nemokamas konsultacijas į AŽ. Intymo nesiūlyti.
Atsakyti