Įkraunama...
Įkraunama...

Konsultantės Kristutėse, Sarmose, Douglasuose ir t.t.

QUOTE(lassie172 @ 2013 06 19, 20:10)
Istorijos pabaiga:

thumbup.gif tikiuosi, jog dar ne pabaiga.
ačiū, angel.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 06 19, 21:50)
thumbup.gif tikiuosi, jog dar ne pabaiga.
ačiū, angel.gif  4u.gif

Aš sakiau dabar tapsiu pilietiška, nepatiks aptarnavimas - skundas. Ir taip visose srityse. Reikia rauti blogį su šaknim. Net nesuvokiu, kaip žmonės gali SAU LEISTI būti nemandagiais.. Nemyli žmonų - dirbk sandely!
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 06 19, 21:22)
Nemyli žmonų - dirbk sandely!

toks tarybinis lozungas. reiktų marškinėlius tokius užsisakyti ir jais pasipuošus vaikščioti po parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 06 19, 21:22)
Aš sakiau dabar tapsiu pilietiška, nepatiks aptarnavimas - skundas. Ir taip visose srityse. Reikia rauti blogį su šaknim. Net nesuvokiu, kaip žmonės gali SAU LEISTI būti nemandagiais.. Nemyli žmonų - dirbk sandely!

drinks_cheers.gif Aš jau seniai tą propaguoju visose srityse. Veiksminga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 06 20, 11:21)
drinks_cheers.gif Aš jau seniai tą propaguoju visose srityse. Veiksminga wink.gif

Žinau, kad veiksminga ir manau, kad jos mandros, kol negauna atgal smile.gif Atsibodo tas jų blogų emocijų ir nesutarimų su kolegomis rodymas klientams. Manau, kad lietuviai per daug tolerantiški schmoll.gif
Atsakyti
[quote=kristeen,2013 05 15, 20:54]
[quote=Ameera,2013 04 13, 22:20]
doh.gif Nu niekas man neliepe darbe (dirbu Dubline,kosmetikos parduotuvej) DEVETI kosmetikos ir dar naujausiu kolekciju biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
Tai priklauso kaip ką dirbat. Nieko juokingo nematau. Dirbu Anglijos parduotuvėje, vienai iš garsiausių kompanijų ir tai yra vienas iš reikalavimų dėvėti darbe naujausias kolekcijas kasdien. 30% pardavimų įvyksta kai klientė paklausia kokią pudrą ar lūpdažį šiuo metu dėviu ar tiesiog pačiai pasakius: žiūrėkit, šiuo metu užsitepus būten šį produktą, kurį Jums rodau. Tai yra reklama. Ir čia turi būti 100% atsidavusi kompanijai bent jau darbo metu. Taip, po darbo mano mėgstamiausi kvepalai visai kitos kompanijos, bet darbe GRIEŽTAI tik tai, ką parduodi ir taškas.
O vėlgi dėl malonumo..ne paslaptis, kad anglai moka apsimetinėti labai maloniais, kai bendrauja su klientais, net jei ir negali pakęsti to kliento, BET pati susiduriu su tokiom išrankiom damom, kad kartais aprėkia už tai, kad pasiųlau NEMOKAMĄ mėginuką dovanų ar pan. Tiesiog visiem neįtiksi, bet lyginant su Lietuva - čia klientas pirmoj vietoj ir neriesi iš kailio būti malonus, nes jei grįš pas mane - man pliusas, man papildomi komisiniai. Žinoma, pasitaiko ir atipūtusių konsultančių, bet ir tai ne taip labai kaip Lt.
Ir vėlgi, mano nėra požiūris toks, kad LT š.., o va Anglijoj tai viskas gražu. Tikrai taip nėra, tiesiog palyginu patirtį abiejose šalyse.
Atsakyti
Merginos, netyčia užsiskaičiau čia temikę, tai dar perklausiu: tikrai visose kvepalų paduotuvėse galima prašyti mėginukų įpilti? Ar reikia savo atomiką atsinešti ar reikia pirkti toje pačioje parduotuvėje? Kažin, taip daro pvz. CdC? [Douglas'e kaip suprantu daro, Kristianoj nežinau biggrin.gif ].
Merci, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 07 11, 20:35)
Merginos,  netyčia užsiskaičiau čia temikę, tai dar perklausiu: tikrai visose kvepalų paduotuvėse galima prašyti mėginukų įpilti? Ar reikia savo atomiką atsinešti ar reikia pirkti toje pačioje parduotuvėje? Kažin, taip daro pvz. CdC? [Douglas'e kaip suprantu daro, Kristianoj nežinau  biggrin.gif ].
Merci, kas atsakys  4u.gif

CdC nieko nepilsto, Kristiana irgi, Douglase perkant ką nors galima paprašyt, kad įpurkštų į jų stiklinį mėginuką pageidaujamų kvepalų
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 07 11, 19:12)
CdC nieko nepilsto, Kristiana irgi, Douglase perkant ką nors galima paprašyt, kad įpurkštų į jų stiklinį mėginuką pageidaujamų kvepalų

Supratau, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
nors ne apie kvepalus, bet ar man tik taip atrodo, ar pradėjo mėginėlius/smulkiasdovanėles parduotuvėse dalinti dažniau? mastau.gif tikrai neperku didelėmis sumomis, 20/30lt per apsipirkimą, eurokose gavau potpouri paketėlį vieną, kitą kartą pirkdama gavau mėginėlį veido kremo, douglas'e paskutinį sykį gavau kvepalų mėginėlį rolleyes.gif
gal tik pasisekė rolleyes.gif
Atsakyti
Viena atveji gerai prisimenu Kristianos parduotuveje Akropolyje Klaipedoje, kai su vyru vaiksciojom po parduotuve buvo kelios konsultantes - pardavejos, niekas nei labas nei ate ir ieskojom specifines dovaneles duktereciai, ir po kiek laiko kai jau is mano veidelio matesi uzkniso , nes nerandam ir niekam neidomu priejo mergina ir pasiule pagalba,,,o tuomet prasidejo vadinamoji pagalba, kai mums ir testeri sena parode , kur kvepalai nesijaucia ir paskuj nauja atidare ir kvepaliukus rado , kuriu ieskojom ir galu gale papasakojo kokios akcijos ka galima isigyti uz geresne kaina, Vienu zodziu surpatau jei jau perki esi idomus , jei ne nelabai ,,,,
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 07 12, 22:31)
nors ne apie kvepalus, bet ar man tik taip atrodo, ar pradėjo mėginėlius/smulkiasdovanėles parduotuvėse dalinti dažniau? mastau.gif tikrai neperku didelėmis sumomis, 20/30lt per apsipirkimą, eurokose gavau potpouri paketėlį vieną, kitą kartą pirkdama gavau mėginėlį veido kremo, douglas'e paskutinį sykį gavau kvepalų mėginėlį  rolleyes.gif
gal tik pasisekė  rolleyes.gif

As manau,cia tik ju uzsilikusios ir neparduotos prekes,kurias jie dalina kaip dovaneles.
Sarmoj pirkau blizgi ir teptuka seseliams,tai gavau kazkokius tai muilus/geles i vonia dovanu,nors puikiai pamenu,kai praeitais metais cia tas i vonia geles pardavinejo ir joms net akcija buvo,kad tik pirktu.
Tik douglase kiek buvau praeita savaite duoda kvepaliuku meginuku (visada,kad ir ka bepirkciau),o kremuku sulaukiu,tik kai perku kokia prabangia kosmetika veidui tai ir prideda ten kokius 2-3 pakelius dieninio ar vakarinio kremuko.

drakoniukass,o man visai patinka,kai Vilniaus akro Kristianoj ar Douglase galiu laisvai vaikstineti ir uostineti ir nieks neseka man uz nugaros ir neklausia ar gali ka pasiulyti,nors as vos tik iejau ir net nespejau apziureti ka jie turi naujesnio doh.gif ir nejauciu streso ir spaudimo pirkti kvepalus,kuriuos as noriu tik patestuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 16 liepos 2013 - 12:27