Tai kur jas gerąsias dislokavo?
Į naujas vietas ar konkurentai perėmė?

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 06 15, 23:28)
Rašiau, berods čia, kad esu sutikusi paslaugių, malonių, nesurauktasnukių ir išmanančių savo darbą, "teminių" konsultančių, kurios dirba su atitinkamom linijom, Panoramos Douglase. Kurios galėjo patarti daugiau, nei vien perskaičiusios užrašus ant dėžučių.
Taip

QUOTE(amberr. @ 2013 06 16, 13:18)
Taip
yra Lancome, Armani, Clinique, Chanel atstoviu, kurios butent atstovauja tik ta kosmetika ir normalu, kad gerai ismano savo darba
pas tokias man irgi patinka apsipirkt 

Kad jų beveik nėra, labai reta jas sutikti

QUOTE(Malena @ 2013 06 16, 13:20)
Tas tai taip.. po kelias jas tik turbut yra, ir tai tik didziuosiuose miestuose
QUOTE(Malena @ 2013 06 15, 23:49)
Nebematau tų senųjų kurios dirbo kai atidarė Panoramą. Nors lankausi labai dažnai. Europoj juodukė tebedirba, gražu žiūrėti kaip sukasi
Kolegės tik stoviniuoja arba sekioja klientus ir perša pagalbą...

taip taip, toji Europoj superinė

QUOTE(Hedonistė @ 2013 06 16, 20:06)
taip taip, toji Europoj superinė
viską išmano, neįkyri, aptarnavimas pavyzdinis visoms.. net nesupratau, kaip su dvejais šešėliais iš parduotuvės išėjau - tik pasidarė neaišku, kaip aš iki šiol be jų gyvenau
bet nesigailiu - parinko tobulai 

O kokia cia juodukė Europoje, gal ilgais garbanotais plaukais, žemo ūgio?

QUOTE(kotri_ @ 2013 06 17, 21:21)
bent jau aš turėjau omeny neaukštą, liekną, ne malalietką, kare kirpimu (berods, bet tikrai ne ilgais ir garbanotais)

QUOTE(Hedonistė @ 2013 06 18, 20:25)
bent jau aš turėjau omeny neaukštą, liekną, ne malalietką, kare kirpimu (berods, bet tikrai ne ilgais ir garbanotais) 

Tada ne apie tą pčia kalbam

QUOTE(by ki @ 2013 06 14, 23:10)

mandagumo pavyzdys, tsakant

lassie, žaviuosi jūsų tolerantiškumu. dar pasilikote, dar kažką ten pirkote. mano kojos toj parduotuvėje nebebūtų po tokio aptarnavimo

Istorijos pabaiga:
Sekančią diena nuėjau su kita kolege į tą patį Douglasą ir jai garsiai sakau, - įsivaizduoji šita pardavėja mane vakar galima pasakyti pasiuntė velniop! O kolegė kažką man gud gud.. Aš toliau pasakoju smulkmenas.. Atsisuku, o man už nugaros Izolda su Gudeliu ir svečiais

QUOTE(lassie172 @ 2013 06 19, 20:10)
Atsisuku, o man už nugaros Izolda su Gudeliu ir svečiais
Ot tai tau galvoju..

Tai reikėjo išsiliet tokiai gerai progai pasitaikius