Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

Aciu, pameginsim susizinot... 4u.gif
Atsakyti
Dovanojame kelis kartus dėvėtą 182 cm ūgiui karate kimono, pridesime ir apsaugas blauzdoms. Kas noretumet, rasykit i az. Mes Vilniuje.
Atsakyti
Mes norime dukrytę leisti į karatė būrelį. Ji tokia energinga ir jai reikia "garą nuleisti" kažkur laugh.gif Aišku dar ne dabar... na, po kokių metų gal, kai bus 6-ių kokių rolleyes.gif Jau dabar tetukas pamokina keletą judesių, tai jai baisiai patinka biggrin.gif Manom, kad šis būrelis jai kaip tik... o ir apsiginti mokės thumbup.gif
Atsakyti
patikekite atrodo kad karate treneriai is vaiku daro stebuklus!!! smile.gif pradejiau vesti savo vaika i karate tada ir dar pora draugiu ta pati padare vienos vaikutis labai sirgdavo o dabar jau neserga pora metu nes usigrudino ,susitiprejo ,vaikai igauna pasitikejimo savimi ir tampa labiau sukalbami tongue.gif
Papildyta:
stai jeij kas suidomejote treniruotemis tel:867799375 kaune ,patikekit mamos tikraij nesusivilsit ten net vaikucius nuo 5 metuku prijema smile.gif geros salygos sportuoti vaikui man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuciukee @ 2008 03 11, 02:05)
patikekite atrodo kad karate treneriai is vaiku daro stebuklus!!! smile.gif pradejiau vesti savo vaika i karate tada ir dar pora draugiu ta pati padare vienos vaikutis labai sirgdavo o dabar jau neserga pora metu nes usigrudino ,susitiprejo ,vaikai igauna pasitikejimo savimi ir tampa labiau sukalbami tongue.gif
Papildyta:
stai jeij kas suidomejote treniruotemis tel:867799375 kaune ,patikekit mamos tikraij nesusivilsit ten net vaikucius nuo 5 metuku prijema smile.gif geros salygos sportuoti vaikui man labai patinka smile.gif

O kokioj vietoj vyksta treniruotės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEINE: 12 kovo 2008 - 20:39
QUOTE(NEINE @ 2008 03 12, 21:39)
O kokioj vietoj vyksta treniruotės?

Aha, mane irgi tas labai domina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuciukee @ 2008 03 11, 01:05)
Papildyta:

Okurioj vietoj vyksta treniruotes??? Kokio amziaus grupes yra? Mano dickiui 7metai
Atsakyti
as taip pat turiu karatista esu labai patenkinta vaikas pasikeite labai taip geraij sutariame buvo vasaros stovykloi tai ismoko tvarkos,disciplinos esu labai patenkinta smile.gif
Papildyta:
vyksta kaune karate klubas era ten vaikucius nuo 5 metuku prijema o treniruotes vyksta uz PC "MOLAS" gravrogku lyg taijs gatveje:)
Atsakyti
Džiaugiuos suradus šią temelę biggrin.gif Jau kuris laikas planuoju savo jauniausiąjį (jam šešeri neseniai suėjo) leist į karate ar aikido, tai čia gavau naudingos info. Tik va sužinojusios, kad brolis ruošias kovų menus lankyt ir sesės užsimanė...tai nežinau, kaip bus...vienai septyneri su puse, kitai jau dvylikti..Teirausimės biggrin.gif Mes gyvenam Jeruzalėj - gal kuri mamytė žino, koks būtų artimiausias klubas? blush2.gif
Atsakyti
Šiandien skambinausi čia, tai pasakė, kad mokytoja šiuo metu Japonijoje, tad reikės po poros savaičių pasiteiraut. Šaunu, kai žmonės atsakingai žiūri į savo darbą, tobulinasi, o ne tik apie užmokestį galvoja.
Atsakyti
Sagan, o jie tik mokyklinukus priima ar ir jaunesnius? Nes kai kur į aikido priima nuo 5 metų.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2008 07 25, 15:43)
Sagan, o jie tik mokyklinukus priima ar ir jaunesnius? Nes kai kur į aikido priima nuo 5 metų.

Kadangi maniškiui šešeri, tai aš kažkaip apie jaunesnius ir nesidomėjau...Trenerė grįš maždaug po poros savaičių, tai galima bus pasiteiraut..Nors prisimenu kažkada seniai lankiausi Parapsichologų konferencijoj, tai ten kalbėjo treneris iš Aikido centro, kuris sakė, kad tikslingiausia vaikus pradėt leist nuo septynerių, ne anksčiau...
Atsakyti