Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

QUOTE(Chloe @ 2007 08 19, 10:51)
Mano 5 metų dukrelė irgi nori karate lankyti. Bet tas noras atsirado po vieno filmuko apie mergaitę karatistę. Filmą žiūrėjome gal prieš pusę metų, o ji iki šiol prisimena ir sako nori į karate būrelį ir gauti geltoną diržą (filme tai mergaitei tai buvo maximalus pasiekimas  bigsmile.gif ). O aš tai noriu, kad ją į šokius, dainavimą kokį užrašyti.

Uzrasykite i dainavima , i sokius ir i karate - duokite sansa pabandyti mirksiukas.gif . O laikas parodys, kas daugiau tinka-patinka 4u.gif
Maniske irgi bande sokius, plaukima, dramos, piesima. Apsistuoja ties karate ir piesimu bigsmile.gif
Atsakyti
Mačiau, kad jau pradėta registracija į karate treniruotes. Bus sudarytos grupės vaikams, paaugliams ir suaugusiems. Jeigu kam įdomu, pasižiūrėkit www.karate.lt
Atsakyti
Užrašiau šiandien savo sūnų į Antakalnio sporto klubą Active gym. Į Kyokushin karate.
Tiesą sakant labai nustebino mane ta mergaitė, kur prie įėjimo dirba. Nežinau kaip ją pavadint administratore ar kaip g.gif
Ko paklausi, nieko nežino. Net kada treniruotės prasideda, tiksliai negalėjo pasakyt. Lyg kitą savaitę. Tai skambinsiu pirmadienį, gal jau tiksliai žinos. o gal kita dirbs.
Bet kuriuo atveju su treneriu susitiksiu ir viską išsiaiškinsiu. Ten grupės sudaromos 5-8 metų vaikams.
Gal kieno vaikai lanko ten karatė užsiėmimus, gal galit ką papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2004 05 31, 10:00)
Na mano vaikinas yra per daug gero būdo.Na net mergaitės kitos elgiasi daug grubiau.Jis nėra jau tas visai paliegęs,bet muštis nemoka ir muštynių labai vengia.Tuo naudojasi pieštukai ir jį juodai terorizuoja,kad tipo neatneši to ir to suskleisiu Tau rėmą.Vienas grupėje net videko užsiprašė.
Na jis dabar jau bus pirmokas ir bijau žiauriai ,kad tokio teroro jis mokykloje,ar net klasėje nepatirtų.Norėčiau ,kad jis išmoktų save apsiginti.Labai norėčiau leisti į kokį savigynos būrelį,bet bijau kad ten visi jau bus muskulus atcikačialinę ,o tas ten viščiukas nieko nemokantis vėl gaus nuo jų gūzų.
Įdomu,ar yra instruktorių,kurie su vaiku gali dirbti individualiai?Man labiau rūpi visą tai Šiauliuose.Jei taip gal kas galit duot patarimų,kur yra tai ir kur būtų galima kreiptis,kiek tai maždaug kainuoja? g.gif

Mano vaikui panasi situacija, kazin kaip sekesi siai mamytei ir jos vaikuciui, ar padejo tokios treniruotes?
Atsakyti
gal kam reikia kimono kostiumo vaikui, mano nebelankys sakė..
Atsakyti
O mergaites vedanciu i panasius uzsiemimus yra?? blush2.gif
Na skaiciau, kad ju atseit buna tuose uzsiemimuose, bet idomu ar yra cia mamyciu, kurios pacios veda mergaites i visokias panasias sporto sakas? 4u.gif
Atsakyti
Mnao sūnus lanko dziudo. Tik dabar nustebino vieno klasioko mama kuri pasakė, kad kas lanko dziudo, karatė ir kt. tipo neauga , sustoja augimas, dabar dar čia perskaičiau, kad deformuojasi kaulai. Tai čia,,viena bobutė sakė,, ar kas turite rimtų argumentų dėl to. Nu man keista galvoti, kad jei lankysi krepšinį, tai augsi didelis.
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 01 05, 16:10)
Na, girdejau, kad pradedami treniruoti vaikai jau nuo 7 metu.
O perkalbeti bandziau, bet komandiniai zaidimai jo visai nedomina, o baseinas - gera mintis. Reiks pabandyti perkalbėti. Ta mintis turetu buti viliojanti.
Aciu.

Man pasiseke - lanko ir karate ir baseina ir anglu kalba , kol yra pirmokas namu darbu beveik nereikia ruost galiu po burelius lakstyti , kai pauges pasirinks ka nors viena, bet siuo metu taip saugau , kad i gatve neliktu laiko begt ....( karate klubas - Budora , Vilniaus "Ausros" pradien mokykla- darzelis)
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2007 09 06, 16:24)
Mnao sūnus lanko dziudo. Tik dabar nustebino vieno klasioko mama kuri pasakė, kad kas lanko dziudo, karatė ir kt. tipo neauga , sustoja augimas, dabar dar čia perskaičiau, kad deformuojasi kaulai. Tai čia,,viena bobutė sakė,, ar kas turite rimtų argumentų dėl to. Nu man keista galvoti, kad jei lankysi  krepšinį, tai augsi didelis.

Mnau, kad čia "viena bobutė pasakė" , Ar jums Schwartsnegeris, žemaūgis, arba Lungrenas (atrodo taip rašosi)
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2007 09 06, 14:24)
Mnao sūnus lanko dziudo. Tik dabar nustebino vieno klasioko mama kuri pasakė, kad kas lanko dziudo, karatė ir kt. tipo neauga , sustoja augimas, dabar dar čia perskaičiau, kad deformuojasi kaulai. Tai čia,,viena bobutė sakė,, ar kas turite rimtų argumentų dėl to. Nu man keista galvoti, kad jei lankysi  krepšinį, tai augsi didelis.

Del rytu kovu menu nieko nesu girdejus, kad neaugtu ..
bet del gimnastikos bernmas tai faktas, yra labai didele apkrova krutinei ir sustoja ugis. bet reikia tureti omeny, kad cia tik profesionalams, kurie kasdien aria po daug valandu, o trys kart per savaite tikrai ugiui nepakenks...
Atsakyti
Idomu, gal kas zinote kokias panasias is sios srities treniruotes NAUJAMIESTYJE?
Cia mazdaug nuo Vingio Parko iki Stoties ir Senamiescio tame rajone? ax.gif
Gal kur yra netoli musu koks uzsislepes klubas apie kuri nezinome... zinot kaip buna... Nes kol kas zinome tik moksleiviu rumuose kad yra, gal kas ten lankote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2007 11 20, 22:04)
Idomu, gal kas zinote kokias panasias is sios srities treniruotes NAUJAMIESTYJE?
Cia mazdaug nuo Vingio Parko iki Stoties ir Senamiescio tame rajone?  ax.gif
Gal kur yra netoli musu koks uzsislepes klubas apie kuri nezinome... zinot kaip buna... Nes kol kas zinome tik moksleiviu rumuose kad yra, gal kas ten lankote?  smile.gif

Vilniaus miesto karate Goju Ryu klubas "Dojo"

Dėl treniruočių galite sužinoti paskambinę telefonu:

+370 698 39123 (treneris Arturas Vanagas)

Treniruoja tiek vaikus tiek suaugusius. Tik kiek girdejau jie ne naujamiestyje g.gif
Atsakyti