Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

Tikrai nebus museika lotuliukas.gif Gali cia paskaityti
karate
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 02 23, 22:54)
Nedideliam vaikui nekenksmingas sportas yra aikido.

QUOTE(ragnez @ 2005 02 24, 00:51)
ash irgi mastau apie aikido. man aikido atrodo ne tik puikus sportas, bet ir labai teigiama gyvenimo filosofija  thumbup.gif

Mes pradejom sia savaite leisti sunu( uz menesio jam sueis 5 metai) i aikido smile.gif Ziuresim, kas cia bus. Kol kas daro tik pratimus.. Varzybu nebuna schmoll.gif Moko juos apsiginti, stiprina sveikata, dvasia...manau geras sportas thumbup.gif O ir apsiginti mokes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 10 05, 08:53)
A tai čia apie visokius kovos menus klausia, net tik apie karate? Tada Wingtsun kung fu:
http://www.wingtsun.lt/

A visi kiti va:
http://sportas.kauna...kovos_menai.htm

Gal kas nors iš mamyčių leidžiate vaikus į Wing Tsun mokyklą. Įdomu būtų, kokia jūsų nuomonė apie ten dirbancius trenerius?
Visai šalia namų vyksta treniruotes, norėčiau leisti sūnų, bet trūksta informacijos apie trenerius. Turiu tik skrajutę.
Atsakyti
mielos mamytes,
pasakykite, kur yra geras kovos menu burelis Kaune? Isskyrus Silainius, nes toli gyvename... ax.gif
Aciu uz info wub.gif
Atsakyti
Sakykit ,o Vilniuje aikido kur nors moko? gal kas zinote,Mano Justuliui 5 metukai,jis labai domisi karate.Na siek tiek prisibijom,nes pries metus buvo luzes rankos riesas.Kazin ar jis dar ne per mazas tokiems uzsiemimams.Patarkit prasau.Ir is anksto dekoju
Atsakyti
Noriu ir as prie besidominciu prisijungti...
Bet kiek probeksmiais paskaiciau, tai vis berniuku sportas... g.gif
O gal gali atsiliepti mamytes, vedancios i kokius savigynos burelius dukras? ax.gif
Tiesiog idomu butu suzinoti ar Lietuvoje yra ir mergaiciu siuos sportus lankanciu tongue.gif ir kaip joms sekasi?
Atsakyti
Ir man rūpi kur galėčiau Kaune 4turmetį vesti sprortuoti unsure.gif Gal galit parašyti kieno vaikučiai lanko, kad ir aikido rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš taip pat labai norėčiau nuo rudens savo 4metę dukrytę vesti į kažką tokio, bet nerandu kur verysad.gif Būkit geros, jei kuri turėsit kokios info, parašykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2005 01 05, 15:40)
Man atrodo, kad pradinukui dar anksti lankyti bet kokios rusies savigynos treniruotes. Netgi tas, kur "itin propaguojama rytu kultura, kad mustis negalima, jega turi buti naudojama protingai, ir t.t., ir pan.".  schmoll.gif  Juk ekstremalioj situacijoj bet kokios "taikingos filosofijos" isgaruoja  rolleyes.gif

O nera sansu vaikino "perkalbeti"? sugundyti kokiu krepsiniu ar baseinu, ar tenisu?

Visai ne anksti smile.gif maniskis dziudo pradejo lankyt 7.5m,bet ten vaikus priema nuo 4m.,tokia maza mergyte ta bureli lanklo,tai grazu paziuret,manau,kad labai gerai kuo anksciau pradet,mazesnius lengviau treniruot,jie lankstesni,aktyvesni,o didckai matau vartaliojas ir apie futbola diskutuoja lotuliukas.gif juk neinama tam,kad ismoktum mustis,ne tais tikslais vaikus ten vedam mirksiukas.gif maniskis norejo i karate,nes per tv prisiziurejo,bet kai atejo,pirma treniruote buvo dziudo,o sekanti karate,tai jis pasake i karate neisiu,nes ten sunku,reik daug dirbt,mustis ir pan. biggrin.gif o dziudo tai jam labai patinka,lengvesne sporto saka,jie ten vartaliojas,viens kita uz chalatu tampo,dziaugiuosi smile.gif bet i karate irgi tegu eina,ner cia ko tinginiaut,paskui uzauga lepuneliai tongue.gif
Rasykit kaip jusu vaikams sekasi,bus idomu paskaityt 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Elzbieta @ 2007 05 28, 11:49)
Noriu ir as prie besidominciu prisijungti...
O gal gali atsiliepti mamytes, vedancios i kokius savigynos burelius dukras?  ax.gif
Tiesiog idomu butu suzinoti ar Lietuvoje yra ir mergaiciu siuos sportus lankanciu  tongue.gif  ir kaip joms sekasi?

Kaip LT as nezinau,bet pas mus kokia 20% sudaro mergaites,ir dziudo ir karate smile.gif
Atsakyti
Bet kaip suprantu, mamyciu, vedanciu i si sporta dukras, cia nelabai aptiksi... tongue.gif
Gaila.. nes butu idomi ju nuomone apie dukru sporta.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2007 05 28, 11:49)
O gal gali atsiliepti mamytes, vedancios i kokius savigynos burelius dukras?  ax.gif
Tiesiog idomu butu suzinoti ar Lietuvoje yra ir mergaiciu siuos sportus lankanciu  tongue.gif  ir kaip joms sekasi?

Nu va suradote - as auginu dukra-karatiste tongue.gif
Ji svajodavo apie karate nuo 3 metuku, pradejo sportuoti nuo 6metu. Iki siol uzsiimineja karate ir jai patinka. Turi 5 KYU kvalifikacija. Jau iskovojo 2 aukso ir 1 sidabro medalius.
Klube kuri ji lanko mergaiciu mazai, kiek zinau kituose zymiai daugiau.

Kam aktualu: Shidokan-karate klubai
Atsakyti
Mano 5 metų dukrelė irgi nori karate lankyti. Bet tas noras atsirado po vieno filmuko apie mergaitę karatistę. Filmą žiūrėjome gal prieš pusę metų, o ji iki šiol prisimena ir sako nori į karate būrelį ir gauti geltoną diržą (filme tai mergaitei tai buvo maximalus pasiekimas bigsmile.gif ). O aš tai noriu, kad ją į šokius, dainavimą kokį užrašyti.
Atsakyti