Labas
Gal kuri žinot gerų karate ar aikido trenerių Kaune 5m.vaikui (o jei dar kokiuose eiguliuose tai visai idealu būtų)? Mes anksčiau lankėme, bet pasikeitė treniruočių grafikas ir niekaip nebesigauna,o dukra taip nori sportuot
P.S. gali būt ir kiek vyresni vaikai, jei aišku priimtų, nes anksčiau sportavo su didesniais
Gal kuri žinot gerų karate ar aikido trenerių Kaune 5m.vaikui (o jei dar kokiuose eiguliuose tai visai idealu būtų)? Mes anksčiau lankėme, bet pasikeitė treniruočių grafikas ir niekaip nebesigauna,o dukra taip nori sportuot
P.S. gali būt ir kiek vyresni vaikai, jei aišku priimtų, nes anksčiau sportavo su didesniais
o koks tas geras treneris?
maniskis sportuoja, paklausiu ar yra jaunesniu vaiku grupes
QUOTE(dooovile @ 2008 11 26, 22:23)
o koks tas geras treneris?
Prigavot mane, o koks treneris iš tiesų yra geras?
P.S.: Būčiau labai dėkinga jei paklaustumėt
QUOTE(JO/NE @ 2008 11 26, 22:52)
Prigavot mane, o koks treneris iš tiesų yra geras?
Na mūsų ankstesnė trenerė buvo tikrai gera, bet nupasakot kodėl gal sunkoka būtų. Svarbiausia, kad dukrai ji tikrai labai patiko, su didžiuliu užsidegimu eidavo į treniruotes ir namie stengdavosi pakartot ką mokėsi. Man nesvarbu labai aukšti trenerio sportiniai pasiekimai, bet svarbiau jo požiūris į vaiką ir į patį sportą. Nenoriu, kad ugdytų kovinę mašiną, noriu kad mergaitė savim pasitikėtų ir mokėtų apsiginti. Galų gale gal ir kažkokių teorinių žinių suteiktų, juk ten ištisa filosofija tie kovos menai, ne vien: trenk ir dar kartą trenk kol neatsigavo
klausiau pas saviski, bet jis menesi gipse prabuves nebeatsimena treniruociu laiko
siaip jaunesniu vaiku grupe pirmad, antrad, ketvirtad ar tai nuo 4 ar tai nuo 5 ar tai nuo 6
sportuoja kalnieciu raj, siaures pr.
QUOTE(dooovile @ 2008 11 27, 19:39)
klausiau pas saviski, bet jis menesi gipse prabuves nebeatsimena treniruociu laiko
siaip jaunesniu vaiku grupe pirmad, antrad, ketvirtad ar tai nuo 4 ar tai nuo 5 ar tai nuo 6
Ir man rūpi
QUOTE(dooovile @ 2008 11 27, 19:39)
Geras,čia jau kažkas įdomaus,gal pavyktų kažką suderint
QUOTE(JO/NE @ 2008 11 27, 23:14)
Geras,čia jau kažkas įdomaus,gal pavyktų kažką suderint
Gal būtų galima tikslų klubo adresą ar bent pavadinimą sužinot,o toliau jau išsiaiškinsiu
Ačiū ačiū ačiū

dickiai nuo 6, tai maziai nuo 5 ar nuo 4 turbut
tik nezinau ar tokius mazus is viso priima
klubas orient, vetrunges pradines m-klos saleje, Siaures pr (gal koks nr.13?)
QUOTE(dooovile @ 2008 11 27, 23:44)
dickiai nuo 6, tai maziai nuo 5 ar nuo 4 turbut
Ačiū, bandysiu pasiklausinėt
Gal dar kuri mamytė žino gerų trenerių?
QUOTE(JO/NE @ 2008 11 28, 15:29)
Ačiū, bandysiu pasiklausinėt
Nors jei mokykloj, tai tikriausiai dirba tik su mokyklinio amžiaus vaikais..
mokykloj jie tik sale nuomojasi.
siaip mano mazius irgi darzelinis lanke
Sveikutes,
mano padauzai jau 7 metai, jis labai nori lankyt karate. Bet mes gyvename Centre, toli nenoreciau jo veziot arba pacio paleist, kad vaziuotu. Gal zinote ar yra kur nors Vilniuje Centre arba netoli Centro karate uzsiemimai?
mano padauzai jau 7 metai, jis labai nori lankyt karate. Bet mes gyvename Centre, toli nenoreciau jo veziot arba pacio paleist, kad vaziuotu. Gal zinote ar yra kur nors Vilniuje Centre arba netoli Centro karate uzsiemimai?