Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

SimoMamaVilma norėjau pasidomėti, kada vyksta karatedo užsiėmimai Viršuliškių mokykloje? Kadangi mano vaikinas yra labai judrus, turi daug įsivaizduojamų draugų su kuriais namuose pastoviai kovoja g.gif . Taigi galvojau gal maniškis irgi tuo susidomėtų, beje jau nuo rugsėjo bus pirmokas. Mums taip pat šalia būtų, galėtumėm pėstute ateiti.

Tiesa, paskaičius SimoMamosVilmos postus įvairiose temose, kartais man susidaro įspūdis, kad skaitau apie savo vaiką g.gif Gal tam turi įtakos panaši gimimo dienos data???? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringucia: 01 kovo 2005 - 14:31
QUOTE(SimoMamaVilma @ 2005 01 05, 14:02)
Mano sunus tiesiog kliedi visokiomis "karate". Tai ir drakonu kovu itaka, as tai suprantu. Bet jo susidomejimas begalinis ir noras taip pat buti "kovotoju". Noreciau ji uzrasyti i koki bureli. Bet ne toki, kuriame tik musasi, bet kuriame ugdo savitvarda, isminti ir kitus dvasinius dalykus.
Gal turite patirties? Gal zinote kokius gerus burelius Vilniuje?

Puikus pasirinkimas! As dar vaiku neturiu, bet mastau, kad noreciau, kad musu vaikai lankytu karate ar aikido. Kas del aikido, tai ismoks puikiai apsiginti, ten ir dvasinius dalykus ugdo, ir fizini pasirengima, labai snus sportas, Vilniuj yra nuostabus treneris Lisicinas, jis dirba Naugarduko gatvej, Daukanto mokyklos salej, kone kasdien, telefono neturiu, bet ten uztikrintai saugu ir patikima. O karate yra Domininkonu gatvej iejus i kiema su mediniais vartais, sorry, tiksliau nepaaiskinsiu. As tai uz aikido - ir sveika, ir dvasinga.
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2005 03 01, 14:30)
SimoMamaVilma norėjau pasidomėti, kada vyksta karatedo užsiėmimai Viršuliškių mokykloje? Kadangi mano vaikinas yra labai judrus, turi daug įsivaizduojamų draugų su kuriais namuose pastoviai kovoja  g.gif . Taigi galvojau gal maniškis irgi tuo susidomėtų, beje jau nuo rugsėjo bus pirmokas.  Mums taip pat šalia būtų, galėtumėm pėstute ateiti.

Tiesa, paskaičius SimoMamosVilmos postus įvairiose temose, kartais man susidaro įspūdis, kad skaitau apie savo vaiką  g.gif  Gal tam turi įtakos panaši gimimo dienos data????  ax.gif

Siais metais pradedanciuju grupei treniruotes vyksta pirmadieni ir treciadieni nuo 18 val iki 19 val. Taigi, labai patogu palydeti vaika, kol jis pripras.
Kolkas esu patenkinta siuo vaiko pasirinkimu. Ir vaiko akys po kiekvienos treniruotes vis labiau svyti. ir namuose sienu dauzyti nebereikia - isikrauna kaip reikia smile.gif Tikrai labai geras budas nukreipti vaiko energija. Taigi, labai smagu butu, jei ir jus imtumete lankyti. Sitoje grupeleje visi mazdaug 7 metu vaikai, pora gal siek tiek vyresniu ir du suauge, kurie turi derintis prie vaiku.
Atsakyti
Mano vyresnėlis lanko karate nuo 5 metų, dabar pradėjom leisti ir antrą sūnų. group.gif Kai pradėjo lankyti treniruotes, sustiprėjo fiziškai, mažiau serga. thumbup.gif Mes lankom treniruotes Karoliniškėse, bet yra dar Fabijoniškėse, Spaudos rūmuose.... Vyresnysis vasarą ruošiasi važiuoti į stovyklą. clap.gif
Atsakyti
O kaip vadinasi klubas kur jus einat???
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2005 05 12, 13:00)
Mano vyresnėlis lanko karate nuo 5 metų, dabar pradėjom leisti ir antrą sūnų.  group.gif Kai pradėjo lankyti treniruotes, sustiprėjo fiziškai, mažiau serga.  thumbup.gif  Mes lankom treniruotes Karoliniškėse, bet yra dar Fabijoniškėse, Spaudos rūmuose....  Vyresnysis  vasarą ruošiasi važiuoti į stovyklą.  clap.gif

Sveikutes, as saviski pradejau leisti i karate nuo 4 metu. Labai gerai tai, kad nustojo mustis darzelyje, nors as bijojau, kad daugiau nepradetu. Aisku is pat pradziu labai sunkiai ejosi, nes neklausydavo trenerio, bet veliau prasilauze ir didziausia bausme vaikui, kai pasakai, jog neisi i karate. Dar pradejo lankyti tailandietiska boksa. Zodziu su kovos menais kruvis neblogas, plius dar vaiksto i baseina, su dviraciais keliaujam. Nes vaikao judrumas, tai oi oi doh.gif tai pastoviai ir mastom kur nukreipti, jo ta neissenkancia energija.
Atsakyti

Neramioji,

o kur Jus lankote karate, kur nuo 4 metu priima. Nes mano vaikas taip pat be galo energingas ir nors jam dar nera 4, bet jau galvoju, gal butu galima pabandyti?

Busiu labai dekinga, jei atsiustum burelio ar trenerio kontaktus?

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlen @ 2005 08 05, 15:08)
Neramioji,

o kur Jus lankote karate, kur nuo 4 metu priima. Nes mano vaikas taip pat be galo energingas ir nors jam dar nera 4, bet jau galvoju, gal butu galima pabandyti?

Busiu labai dekinga, jei atsiustum burelio ar trenerio kontaktus?

Aciu  smile.gif

Taip taip, aš irgi prašyčiau tokios informacijos, nes turiu vieną gyvą sidabrą, kuris neturi kur "garo nuleisti" doh.gif . 4 jam sueis gruodį. Baseinų lankyti nelabai galim dėl lėtinės anginos, paprastos kūno kultūros ir mankštelių būreliai bijau kad jam būtų neįdomūs schmoll.gif , o kokiu dar sportu galima tokiame amžiuje užsiimti? O sportuoti jam reikia, nes silpnoki pilvo raumenukai g.gif
Atsakyti
Šito dar rodos nieks nepaminėjo karate do
Atsakyti
sveikos,
mano sunus nori lankyti karate treniruotes. gall galite patarti i koki kluba leisti 7 metu berniuka kaune?
dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 gruodžio 2005 - 15:36
Kokį karate?
Shotokan normalus klubas yra va:
http://03bar.ktu.lt/...nformacija.html

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 08 22, 07:27)
Kokį karate?
Shotokan normalus klubas yra va:
http://03bar.ktu.lt/...nformacija.html

dekui, taip mane domina shotokan