Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

NIAT NAM vietnamo nacionaliniai kovos menai.Vyksta Ryto pradinėje (Šarkuvos 29),Aukuro vid.(Ašigalio 23),Mažvydo vid.(Šiaurės 55).telf.8 37 423644,8 650 40508 4u.gif

Pas sūnų mokykloje dalino brošiūras rugsėjo mėn.,tai reikėtų pasiskambinti ir pasiklausinėti daugiau blush2.gif
Atsakyti
A tai čia apie visokius kovos menus klausia, net tik apie karate? Tada Wingtsun kung fu:
http://www.wingtsun.lt/

A visi kiti va:
http://sportas.kauna...kovos_menai.htm

Atsakyti
Tiesiog vaikis LAAAAABAI aktyvus ir sportiskas. Jam visokie kovos menai - isleides liezuvi ziuri...Tai as galvoju, kad nuo rudens (jam bus 5.5) galima butu leisti. Gal kas jau lankot?
Atsakyti
Musu pradejo karate lankyti nuo 6, tai jam visai patinka.
Atsakyti
Mano vaikas taip pat labai aktyvus, netelpantis savyje ir jokių kitų užsiėmimų apart sportą nenori. Laiko nuo mokslų lieka todėl nuo 7 m. pradėjo lankyti karate. Jeigu domitės siūlau pasiskaityti tinklalapyje www.karatedo.lt . Galiu tik pasakyti, kad jam tai patinka. Tai ne tik sportas, bet ir gyvenimo būdas, tiek pasitikėjimo savimi, tiek ir kuklumo ugdymas. Vaikas stengiasi nesigirti ir nenaudoti praktikoje to, ką išmoko. Daug kas klaidingai mano, kad tai yra agresijos skatinimas, greičiau - atvirkščiai. Mano vaikas kaip tik yra pakankamai švelnus, daug kas sakė, kad jam kovos menai netiks. Be to, jiems pateikiama daug teorinių žinių. Man ir pačiai be galo įdomu.
Atsakyti

rytu kovos menai vaikams nuo 4 m. yra Lietuvos vaiku ir jaunimo centre
(Konstitucijos pr.25 ) daugiau informacijos www.lvjc.lt nuo rugpjucio pabaigos prades rinkti naujas grupes, bet jos labai greitai uzsipildo:)
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2006 06 14, 20:30)
rytu kovos menai vaikams nuo 4 m. yra Lietuvos vaiku ir jaunimo centre       
(Konstitucijos pr.25 )  daugiau informacijos www.lvjc.lt  nuo rugpjucio pabaigos prades rinkti naujas grupes, bet jos labai  greitai uzsipildo:)

gal kas zino ka nors apie justinishkiu jaunimo centra? ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit http://www.karatedo.lt/
Treniruoja Lietuvos karate prezidentas G. Dranevicius. Uzsiemimai vyksta Gabijos gimnazijoj, kulviečio vidurinėj, 7 mūzose ir kažkur Viršuliškėse dar.
Sūnus šiemet jau lankys antrus metus. labai patinka mirksiukas.gif Vaikus priima rodos nuo 4 metu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 11 rugpjūčio 2006 - 14:05
Mano vaikinas karate nuo 4 metu lanko. Labai gerai - visas issikroves grizta biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad besidomintiems praverstu ir sis puslapiukas
vietnamo kovos menai
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 08 12, 23:09)
Manau, kad besidomintiems praverstu ir sis puslapiukas
vietnamo kovos menai

mano giminaite ten lanko ta niat-niama ax.gif dabar nori stoti i Kauno kazkoki fizinio lavinimo mokykla ir buti trenere.... g.gif zinau, kad kas vasara jie vaziuoja visu buriu i vasaros stovykla... 4u.gif
Atsakyti
Darželyje pradėjo organizuoti karate užsiėmimus. Šiandien pirmą kartą išleidau savo pipirą. Įdomu ar yra lankančių, kaip sekasi, ko vaikai išmoksta. Ar nebus mušeika. Pasidalinkit patirtim. biggrin.gif
Atsakyti