Tiesiog vaikis LAAAAABAI aktyvus ir sportiskas. Jam visokie kovos menai - isleides liezuvi ziuri...Tai as galvoju, kad nuo rudens (jam bus 5.5) galima butu leisti. Gal kas jau lankot?
Mano vaikas taip pat labai aktyvus, netelpantis savyje ir jokių kitų užsiėmimų apart sportą nenori. Laiko nuo mokslų lieka todėl nuo 7 m. pradėjo lankyti karate. Jeigu domitės siūlau pasiskaityti tinklalapyje www.karatedo.lt . Galiu tik pasakyti, kad jam tai patinka. Tai ne tik sportas, bet ir gyvenimo būdas, tiek pasitikėjimo savimi, tiek ir kuklumo ugdymas. Vaikas stengiasi nesigirti ir nenaudoti praktikoje to, ką išmoko. Daug kas klaidingai mano, kad tai yra agresijos skatinimas, greičiau - atvirkščiai. Mano vaikas kaip tik yra pakankamai švelnus, daug kas sakė, kad jam kovos menai netiks. Be to, jiems pateikiama daug teorinių žinių. Man ir pačiai be galo įdomu.
rytu kovos menai vaikams nuo 4 m. yra Lietuvos vaiku ir jaunimo centre (Konstitucijos pr.25 ) daugiau informacijos www.lvjc.lt nuo rugpjucio pabaigos prades rinkti naujas grupes, bet jos labai greitai uzsipildo:)
rytu kovos menai vaikams nuo 4 m. yra Lietuvos vaiku ir jaunimo centre
(Konstitucijos pr.25 ) daugiau informacijos www.lvjc.lt nuo rugpjucio pabaigos prades rinkti naujas grupes, bet jos labai greitai uzsipildo:)
Pažiūrėkit http://www.karatedo.lt/ Treniruoja Lietuvos karate prezidentas G. Dranevicius. Uzsiemimai vyksta Gabijos gimnazijoj, kulviečio vidurinėj, 7 mūzose ir kažkur Viršuliškėse dar. Sūnus šiemet jau lankys antrus metus. labai patinka Vaikus priima rodos nuo 4 metu
mano giminaite ten lanko ta niat-niama dabar nori stoti i Kauno kazkoki fizinio lavinimo mokykla ir buti trenere.... zinau, kad kas vasara jie vaziuoja visu buriu i vasaros stovykla...
Darželyje pradėjo organizuoti karate užsiėmimus. Šiandien pirmą kartą išleidau savo pipirą. Įdomu ar yra lankančių, kaip sekasi, ko vaikai išmoksta. Ar nebus mušeika. Pasidalinkit patirtim.