Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Arba židinių vietose sklastymą daryti,vos užpylus patrinti, tada vėl kitur sklastymas ir t.t... unsure.gif

Medicet Ictamo negirdėtas,kas čia per vaistas kažin,ar kas naudojot?
Atsakyti
QUOTE(ditesaltyte @ 2011 04 01, 14:03)

O jus gal pabandykite varnalesu arba alyvuogiu aliejumi plaukus bei galvos oda tepti, palaikyti 3-4 val. uzdejus ant virsaus maiseli ar kokia kepuraite ir ranksluosti. Tuomet nuplauti, geriausiai kokiu vaikisku sapmunu ir siek tiek kondicionieriaus. Kai man buvo visai prastai darydavau taip pries kiekviena plovima, dabar tik karta per savaite arba dar reciau. Tie dideli lopai zvynu man puikiai issisukuodavo. Mano galva aliejus vis geriau nei hormonai. Nebent jau padetis visai visai prasta blush2.gif
Atsakyti
Tai man mama tepė vakar, nes aš pati niekaip, plaukai ilgi pakankamai, žemiau krūtinės. Darė sklastymus ir tepė, židinių vietų tokių kaip ir nėra, nes grynai visa galva nusėta..sad.gif Kaip supratau tie hormoniniai vaistai nėra gerai, bet nemanau, kad tokiai mano vargšei galvelei padės aliejai labai:(
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 03 10, 19:55)
Man atrodo,kad daug kas nuo gydytojo priklauso...Nežinau ar gausiu aš šituos vaistus,neaišku ką dermatologė pagiedos.Bet reumatologas įsitikęs,kad man jų reikia ir kad jie man padės.

O kažin kodėl daktarai man apie šiuos vaistus neužsiminė, nes tie tepalai jau seniai nebepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 04 01, 21:08)
O kažin kodėl daktarai man apie šiuos vaistus neužsiminė, nes tie tepalai jau seniai nebepadeda verysad.gif

Aš ne Lietuvoj gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(ditesaltyte @ 2011 04 01, 22:07)
Kaip supratau tie hormoniniai vaistai nėra gerai, bet nemanau, kad tokiai mano vargšei galvelei padės aliejai labai:(

Jus geriau zinot savo padeti, jums spresti. Galiu nebent paguosti, kad baigiasi sunkus laikotarpis - pavasaris, bus silciau, turetu situacija pagereti. Vasara visad geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shania: 01 balandžio 2011 - 22:21
Ploviau šiandien su tuo šampūnu galvą, brangokas šiek tiek 34lt, tėra tik 75ml ir nelabai putoja, tai ištepi galvą, šiek tiek paputoja, palaikai 5 minutes, tai atseit mažina niežėjimą ir panašiai:) Bet man tuos likusius plaukus po to tenka kitu šampūnu plauti:/
Atsakyti
Aš praustis radau muilą su degutu iš "Švaros prekių", labai man jis patinka, oda kaip kremu patepta po jo. Yra kvapas, bet man netrukdo. smile.gif
Atsakyti
Cutivate tepalu be galo patenkinta, po dviejų dienų ant kūno ir veido beveik nieko nebeliko, jėėėj! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kudzius @ 2010 11 23, 13:03)
Yra vienas minusas sio gydymosi, kad tas tepalas labai labai smirda o jo reikia storu sluoksniu patepti ant psoriazes uzklijuoti pleistrais ir laikyti apie 3-4 dienas, kai po 3 dienu nuimi pleistra, taas kremas buna isdziuves. Pas mane kunas buvo ismetytas mazais ploteliais daug laiko uztrukdavo kol uzsiklijuodavau.
taip gydytis reikia gal 2 men, na aisku priklauso nuo ligos stiprumo.
kiek zinau ji tuos vaistus norejo uzpatentuoti, nezinau ar pavyko..
o zoleles is kurio ji daro tuos vaistus, jai vyras parveza is ivairiu saliu, nes jureivis yra..

o kaip jus uzklijuodavot ?gi plotai jei nemazi ir paustis reikia gi?
Atsakyti
O gal kas isbande stai ka nuo psoriazes as vis gundausi pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2011 04 04, 22:16)
O gal kas isbande stai ka nuo psoriazes  as vis gundausi pabandyt...

Skaičiau atsiliepimus, kad gerai būna tik tol, kol tepi. Baigus tepti, viskas greit vėl sugrįžta verysad.gif

Šiandien nusipirkau šitą My Webpage. Bandysiu. Aišku pakeitom su harmoniniais tepalais.
Siaubas kaip paūmėjo zaraza. Net nežinau ko griebti, visas kūnas lyg mažais spuogeliais išbertas, neskaitant didelių dėmių, kurios jau 10metų su manim gyvena. Kaip tuos mažus tept su tepalu, juk netepsiu ištisai viso kūno doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 04 balandžio 2011 - 22:37