Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Man pats efektyviausias Dermovate. Bet pastebejau dideli minusa. Nustojus vartoti dermovate, kiti tepalai nelabai padeda g.gif
Siaip dabar retakrciais pateplioju Super Psori Krem. Parveza teta is Rusijos. siai dienai kaina gaunasi apie 20 litu. Tik va, kvapas jo tai nekoks smile.gif

Beje, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Zveryno klinika Vilniuje? Kiek skaiciau ju puslapyje apie sekmingus atvejus, tai padare ispudi. Nejaugi tas tinkamo maisto vartojimas ir zarnyno valymas taip gali padeti?!
Atsakyti
O kur turit žvynelinę? galvos ar kūno, gal kas ant veido turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ditesaltyte @ 2011 05 04, 12:41)

Turiu,bet nedaug,tepdavau stipriu hormoniniu tepalu.
Atsakyti
QUOTE(ditesaltyte @ 2011 05 04, 14:41)

turim visur smile.gif kojos, rankos, nugara ir siek tiek galvoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 05 03, 16:51)
Beje, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Zveryno klinika Vilniuje? Kiek skaiciau ju puslapyje apie sekmingus atvejus, tai padare ispudi. Nejaugi tas tinkamo maisto vartojimas ir zarnyno valymas taip gali padeti?!

aš turiu atsiliepimų. Patys blogiausi kokie tik gali būti - komercija gryna, nepamąstant apie daromą žalą organizmui su visais žarnyno valymais ir badavimais (pagal jų meniu gaunasi dienos kcal kiekis apie 300-500 doh.gif doh.gif praktiškai badas.) Mano draugei suvarė visą žarnyną, daugybę problemų turi iki šiol, tokių atvejų per savo aktyvias reklamos akcijas žinoma nepasako, tik vienetus sėkmingesnių.. doh.gif
Atsakyti
Hehe, o mano galvelė kenčia, be hormoninių niekaip:) ir ant veido buvo, ant ausyčių, bet irgi hormonų paragavo, tai dingo zaraza, tik įdomu, ar ilgam:) Aš kažkaip net netikiu, kad tokios dietos gali padėti labai, aišku, yra tam tikros medžiagos, kurių geriau vengti, bet tikrai ne visų, labiau su nervų sistema susiję, manau:) Toks praktiškai badavimas man labai panašu į dar vieną naują ligą tik, geriau kažkaip savo gyvenimą sustyguot, kad širdelei ramiau būtų, nes, bent man, kai pati rami, tai ir zaraza nekankina per daug:)
Atsakyti
Sveiki,
labai reikia patarimu kaip gydyti nagų psoriaze ax.gif

Gal kas susiduret ir be vitamino A gerimo dar kazka naudojote.
Aciu labai visiems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 30, 14:40)
Koks tepalas nuo žvynelinės jums buvo pats efektyviausias?  blush2.gif  4u.gif

Man padejo Weledos Dermatodoron. Ekologiskas nebrangus, siulau pabandyti, man buvo ant ranku pirstu pagrinde, negaledavau net ranku suslapinti, hormoninai tik isplonino oda doh.gif o sis padejo, rezultatas gal jau po savaiteles pasimate thumbup.gif
ir dabar, jei tik kokia demele itarima sukelia, is karto tepuosi.
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 05 11, 21:02)
Man padejo Weledos Dermatodoron. Ekologiskas nebrangus, siulau pabandyti, man buvo ant ranku pirstu pagrinde, negaledavau net ranku suslapinti, hormoninai tik isplonino oda  doh.gif  o sis padejo, rezultatas gal jau po savaiteles pasimate  thumbup.gif
ir dabar, jei tik kokia demele itarima sukelia, is karto tepuosi.

Negirdėtas g.gif
Atsakyti
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=85

cia truputi apie ji raso mirksiukas.gif
o ir prie atopinio dermatito,skaiciau, mamytes vaikucius tepa.

tik pirkti jo nedaug kur tera, as perku Holos (vilniuje), tai ta mazoji tutele apie 30 lt, bet bent jau man ilgam uztenko smile.gif ir dabar visada turiu, kad maza koks zidinelis islys iskarto tureciau.
Atsakyti
O pas mus beda su nagais, ir nieko rasti negalime... sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2011 05 11, 23:02)
Man padejo Weledos Dermatodoron.

Reiks nusipirkti, pabandyti smile.gif
Atsakyti