Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

Porą metų naudojau Eucerin muilą su šlapalu,pati geriausia priemonė prausimuisi buvo.Nebegamina su šlapalu verysad.gif ,tai kol atradau vėl tinkamą,oi,kiek išbandžiau.Nors mano dermatologė nerekomenduoja muilo išvis,davė dušo kremą,bet jis toks riebus,nesijaučiu švari nusiprausus,tai kartaus leidžiau sau tokį malonumą-su muilu praustis.
Papildyta:
Vai2,kai buvo krizė,žinokit,tepiau visą kūną,tai tos naujos mažas zarazos pasitraukė.
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 04 05, 10:06)
Porą metų naudojau Eucerin muilą su šlapalu,pati geriausia priemonė prausimuisi buvo.Nebegamina su šlapalu  verysad.gif ,tai kol atradau vėl tinkamą,oi,kiek išbandžiau.Nors mano dermatologė nerekomenduoja muilo išvis,davė dušo kremą,bet jis toks riebus,nesijaučiu švari nusiprausus,tai kartaus leidžiau sau tokį malonumą-su muilu praustis.
Papildyta:
Vai2,kai buvo krizė,žinokit,tepiau visą  kūną,tai tos naujos mažas zarazos pasitraukė.

kažkaip vis nesiryžtu g.gif gal dar pas daktarę nueit, bet vis ten ta pati daina. Kaip prieš 10metų gydė, taip ir dabar.
O eucerin losjonas, tai laaabai riebus. Net per naktį nesusigėrė, kažkaip man nemalonu.

TSB, ar nebandėt degutinio muilo? man patinka ir tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 04 05, 15:33)
TSB, ar nebandėt degutinio muilo? man patinka ir tinka smile.gif

Nebandžiau,o kur jūs perkat?
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 04 05, 17:09)
Nebandžiau,o kur jūs perkat?

"Švaros prekėse". Kvapas tai tikrai deguto, bet man kažkaip netrukdo smile.gif
Atsakyti
Sergu labai seniai ir isbandziau viska - nuo uzkalbejimu, iki brangiu preparatu, tokiu kaip dermovate ar skin-cap. Tai pabandziau ir Tailando sampunus. Mano komentaras toks:
- Nesitikekit, kad isnyks per savaite. Taciau tikra tiesa, kad isnyks anksciau, nei bus baigta pakuote. Man isnyko praktiskai kai laselis sampuno bebuvo likes. O ta visa sampuna taupiai naudodama isnaudojau beveik per 2 menesius (losjona daug greiciau, nes jo keistai mazai ir neputoja jis..).
- Sunkioji dalis - reikia palaikyti kasdien po keliasdesimt minuciu..Bet saziningai tai dariau.

As nesakau, kad tai stebuklas, bet tai tikrai ta priemone kuria nuo siol naudoju ir siulau jums del keliu priezasciu:
- Sampunas nepalieka dvoko jokio. Jis kvepia specifiskai, bet tikrai ne derva kaip daugelis kitu. As darbe kasdien su zmonem sneku, tai man tai labai svarbu kad nedvokciau kaip deguto statine sad.gif Isskalavus lieka nestiprus kvapas kuris primena sovietinio sampuno "Ajeras" kvapa. Kitaip tariant tikrai nera bjaurus.
- Nustojus naudoti po kurio laiko tikrai liga atsinaujino. Bet gana silpnai. Nebuvo tos agresyvios atakos, kai pasidaro blogiau nei pries gydyma. O naudojant stiprius hormoninius vaistus tokia reakcija gana tipiska - liga grizta "su trenksmu"

Tai as tiesiog nusprendziau visa laika naudoti situs sampunus vietoje savo iprastu. Galva plaunu kasdien, tai pataupant sampuna per menesi islaidos yra apie 50 litu. Tikrai man dar ikandama. Plius nedvokia ir bent zinau, kad ne koks hormoninis preparatas. Tas irgi svarbu, nes noriu vaikelio ir tokiose situacijose hormonu naudoti tiesiog negalima sad.gif Tai sitie sampunai tegu ir ne stebuklas, bet geriausias variantas is to, ka bandziau.

Papildyta:

Merginos, gal kas žinote kirpėją Vilniuje, nesibaidančią žvynėlinės? verysad.gif Būčiau labai dėkinga..
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2011 04 05, 23:16)
Merginos, gal kas žinote kirpėją Vilniuje, nesibaidančią žvynėlinės? verysad.gif  Būčiau labai dėkinga..

Pasakykit,kad yra tokių,kurios baidosi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 04 06, 10:31)

Aš tik vieną kartą išdrįsau nueiti, bet sulaukiau klausimo "O kas jums čia yra?" ir su tokia veido išraiška.. sad.gif Paaiškinau kas ir kaip - iš reakcijos man nepasirodė, kad žino tokią ligą. Dar pasižiūrėjo į kolegę tokių reikšmingu žvilgsniu ir liūdnai atsidusus pradėjo kirpti... Mane aišku nukirpo, bet visą laiką buvo toks jausmas, kad bijo mano galvą liesti rankomis - nemoku papasakoti, bet "nagučius atkišusi" emė atsargiai plaukų sruogas ir veido išraiška atitinkama..
Nuo to laiko nebedrįstu eiti sad.gif
Labai norisi kirpėjos, kuri pamačiusi galvą nevartytų akių, nedūsautų ir idealiu atveju neklausinėtų "o kas čia jums", nes pati žinotų apie tokią ligą.. sad.gif
Gal kažkur tokią matėt sutikot? Tikrai žinau, kad yra kirpėjų, kurios susidūrusios su tokia liga ir reaguoja normaliai, bet labai bijau ir vėl nepataikyti..Labai nemaloni vidinė savijauta buvo ir ta šukuosena nauja nebeteikė jokio džiaugsmo..O salonas beje, buvo ne iš tų "pigiųjų". Galvojau, kad tokiuose kirpėjos bus daugiau kažkokių kursų lankiusios, daugiau žinių turės...Bet ne sad.gif
Atsakyti
Kiek esu sutikus kirpėjų,o kerpuosi dažnai,maždag kartą per mėnesį,tai visos žino šitą ligą,juk jos mokosi ir turi paskaitų apie odos ligas.Dizaster,Jūs taip neimkit į galvą,juk ne utėlių turit.Keiskit požiūrį. 4u.gif O gal skambinant registruotis kirptis pasiteiraukit ar ji nebijos TOKIOS BAISIOS ligos?
Atsakyti
As ir norejau isbandyti, bet kazkaip suabejojau, tai nusiprkau Kartalin, aisku kvapas nekoks bet ka darysi, tepliojuos jau 5 diena, mazdaug kas 12 h, efektas tikrai matomas ne toks kaip nuo dermovate, bet po bisky gereja toliau bus matyti wink.gif

QUOTE(Milde @ 2011 04 04, 23:16)
O gal kas isbande stai ka nuo psoriazes  as vis gundausi pabandyt...

Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2010 12 13, 01:11)
Sveikos, o kur ta Super psori galima Kaune gauti? Jis kiek supratau nehormoninis.

Nehormoninis ir pvz man labai padeda. Po savaites tepliojimu liko tik demeles tose vietose. Tepu ryte vakare. Tik va , kvapas nekoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 04 06, 10:31)

man pasiseke , pas pora lankausi tai jos jau mane zino ir zino kas tai yra ,jokiu blink.gif blink.gif nebuna . reikia tik perspet tada ir viskas ok bus mirksiukas.gif

O pas ka blink.gif blink.gif vadinas mazai kvalifikuota kirpeja jei nezino odos problemu doh.gif turetu buti susipazine su visom galimom situacijom 4u.gif

Dzintars 4u.gif 4u.gif nesisielokit taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Pati Ta*: 07 balandžio 2011 - 16:04
Koks tepalas nuo žvynelinės jums buvo pats efektyviausias? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti