Sergu labai seniai ir isbandziau viska - nuo uzkalbejimu, iki brangiu preparatu, tokiu kaip dermovate ar skin-cap. Tai pabandziau ir Tailando sampunus. Mano komentaras toks:
- Nesitikekit, kad isnyks per savaite. Taciau tikra tiesa, kad isnyks anksciau, nei bus baigta pakuote. Man isnyko praktiskai kai laselis sampuno bebuvo likes. O ta visa sampuna taupiai naudodama isnaudojau beveik per 2 menesius (losjona daug greiciau, nes jo keistai mazai ir neputoja jis..).
- Sunkioji dalis - reikia palaikyti kasdien po keliasdesimt minuciu..Bet saziningai tai dariau.
As nesakau, kad tai stebuklas, bet tai tikrai ta priemone kuria nuo siol naudoju ir siulau jums del keliu priezasciu:
- Sampunas nepalieka dvoko jokio. Jis kvepia specifiskai, bet tikrai ne derva kaip daugelis kitu. As darbe kasdien su zmonem sneku, tai man tai labai svarbu kad nedvokciau kaip deguto statine

Isskalavus lieka nestiprus kvapas kuris primena sovietinio sampuno "Ajeras" kvapa. Kitaip tariant tikrai nera bjaurus.
- Nustojus naudoti po kurio laiko tikrai liga atsinaujino. Bet gana silpnai. Nebuvo tos agresyvios atakos, kai pasidaro blogiau nei pries gydyma. O naudojant stiprius hormoninius vaistus tokia reakcija gana tipiska - liga grizta "su trenksmu"
Tai as tiesiog nusprendziau visa laika naudoti situs sampunus vietoje savo iprastu. Galva plaunu kasdien, tai pataupant sampuna per menesi islaidos yra apie 50 litu. Tikrai man dar ikandama. Plius nedvokia ir bent zinau, kad ne koks hormoninis preparatas. Tas irgi svarbu, nes noriu vaikelio ir tokiose situacijose hormonu naudoti tiesiog negalima

Tai sitie sampunai tegu ir ne stebuklas, bet geriausias variantas is to, ka bandziau.
Papildyta:Merginos, gal kas žinote kirpėją Vilniuje, nesibaidančią žvynėlinės?

Būčiau labai dėkinga..