QUOTE(Akyraa @ 2011 09 05, 10:24)
as viska darau, visko atsisakiau bet man tik blogeja...tai kodel taip yra????pries 4 metus vissiskai saves nesaugojau ,bet jos beveik nebuvo...tas ir keisciausia, nepaaiskinama, kad va butent dabar kai issivaliau savo kuna ir dvasia.... ji mane puola ir niekaip negaliu jos atsikratyti...
Labas. Gerai, kad atsisakei kai kuriu dalyku - ypac alkoholio. Taciau ar atsisakei visko? Miltiniu produktu, prieskoniu, keptu, riebiu patiekalu (Ypac kiaulienos gaminiu) Negalima ir jokiu konservuotu, marinuotu gaminiu, kuriose yra acto, citrinos rugsties. Ar visiskai atsiskaei kai kuriu vaisiu - ypac citrusiniu? Negalima ir ankstiniu - zirniu, pupu, lesiu ir t.t.
Taip pat siulau pasidometi, ka , kaip ir kada valgyti. Jei kyla daugiau klausimu , rasyk, butinai padesiu.
Beje, kai as pradejau valytis ir gyventi tokiu ritmu, pas mane po keletos menesiu, buvo stiprus paumejimas, bet ir toliau laikiausi, p odar keliu menesiu liko tik rausvosa demeles - jokio pleiskanojimo, jokiu zvyneliu. Dar po keliu mensiu tik demeles tose vietose kur buvo didziausi plotai. Laikausi ir toliau jau beveik 7 men. Taciau, kiek teko dometis tikras poveikis atsiranda po metu ar net 18 men. Nera paprasta taip pakeisti gyvenimo buda, o dar sunkiau, tai daryti nuolat. Taciau galiu uztikrinti tai veikia labaiu , nei bet kokie vaistai. Kartais tik susimastau, kad ta reikejo pradeti daryti jau seniai, o ne po 14 metu. Tiek metu as su ja kovojau, naudodamas simtai ivairiausiu tepalu ir kt. Beje, atrodo isbandziau viska, o pegerejimai budavao tik labai trumpti, o dazniausiai nustojus naudoti koki hormonini tepala, liga vel islysdavao ir su dar didesnem pasekmemis.