Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė - 9

QUOTE(TSB @ 2011 09 05, 22:38)

Aciu smile.gif

QUOTE(Nima*** @ 2011 09 06, 08:53)
Mergaitės, ar galima Kartalinu tepti veidą? MB tai problematiškiausia vietą, galvoju pabandyti, bet jei negalima, tai ir toliau teks tepti hormoniniais sad.gif

Nu kaip sakyt unsure.gif , jis tamsiai rudas, matysis uzteptas, smirdes. Bet jei tikrai ne kas butu, as tepciau rolleyes.gif . Kai tikrai blogai buvo as ir gryna salidola tepiau ten kur man reikejo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 06, 11:04)
Aciu smile.gif
Nu kaip sakyt unsure.gif , jis tamsiai rudas, matysis uzteptas, smirdes. Bet jei tikrai ne kas butu, as tepciau rolleyes.gif . Kai tikrai blogai buvo as ir gryna salidola tepiau ten kur man reikejo lotuliukas.gif .

Gerai, tuomet ieškosiu ir bandysim smile.gif Ačiū 4u.gif O salidolas padėjo? smile.gif
Atsakyti
Norėjau pasitarti dėl sveikos mitybos, sergant PSO. Jau, aišku, kad negalima alkoholio. Gal yra produktai, kurių irgi negalima? O ar jūsų antrosios pusės solidarizuojasi su jumis dėl maisto? Nes nutarėme po truputį keisti maitinimosi įpročius, bet vaikas juk turi valgyti viską. Tai kaip čia išlaviruoti, kad gaminti tektų visiems vieną kartą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2011 09 06, 13:00)
Norėjau pasitarti dėl sveikos mitybos, sergant PSO. Jau, aišku, kad negalima alkoholio. Gal yra produktai, kurių irgi negalima? O ar jūsų antrosios pusės solidarizuojasi su jumis dėl maisto? Nes nutarėme po truputį keisti maitinimosi įpročius, bet vaikas juk turi valgyti viską. Tai kaip čia išlaviruoti, kad gaminti tektų visiems vieną kartą...  blush2.gif

Na sveikas maistas niekam nepakenks mirksiukas.gif Juk valgyti galite viską, tik svarbu kad ir paruoštas dar būtų sveikai, t.y. mažiau kepto, daugiau virto. Į racioną įtraukti daugiau košių. Vandens daugiau. Rytą galima šilto vandens su citrina, bet be cukraus
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 06, 13:16)
Na sveikas maistas niekam nepakenks mirksiukas.gif  Juk valgyti galite viską, tik svarbu kad ir paruoštas dar būtų sveikai, t.y. mažiau kepto, daugiau virto. Į racioną įtraukti daugiau košių. Vandens daugiau. Rytą galima šilto vandens su citrina, bet be cukraus

Teks pabandyti. Nes abiems racioną reikia pakeisti, nes abu turim viršsvorio. Dar ir vaikui tuo pačiu įskiepyti gerus įpročius. Šiandien pradėsim nuo grikių košės... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 09 06, 10:29)
  O salidolas padėjo? smile.gif

Man ir mano pusseserei tai vaistas numeris 1 cool.gif . Net netikejau, kol nepabandziau. O bandziau, nes pritrukau kartalino, kuris irgi turi savo sudety salidolo. Diskutavom cia apie tai temos pradzioj manrods rolleyes.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 06, 15:56)
Man ir mano pusseserei tai vaistas numeris 1 cool.gif .  Net netikejau, kol nepabandziau. O bandziau, nes pritrukau kartalino, kuris irgi turi savo sudety salidolo. Diskutavom cia apie tai temos pradzioj manrods rolleyes.gif  biggrin.gif .

Supratau... Na, bandysiu įkalbinėt - gal ryšis ir MB pabandyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2011 09 06, 09:04)
Labas. Gerai, kad atsisakei kai kuriu dalyku - ypac alkoholio. Taciau ar atsisakei visko? Miltiniu produktu, prieskoniu, keptu, riebiu patiekalu (Ypac kiaulienos gaminiu) Negalima ir jokiu konservuotu, marinuotu gaminiu, kuriose yra acto, citrinos rugsties. Ar visiskai atsiskaei kai kuriu vaisiu - ypac citrusiniu? Negalima ir ankstiniu - zirniu, pupu, lesiu ir t.t.
Taip pat siulau pasidometi, ka , kaip ir kada valgyti. Jei kyla daugiau klausimu , rasyk, butinai padesiu.
Beje, kai as pradejau valytis ir gyventi tokiu ritmu, pas mane po keletos menesiu, buvo stiprus paumejimas, bet ir toliau laikiausi, p odar keliu menesiu liko tik rausvosa demeles - jokio pleiskanojimo, jokiu zvyneliu. Dar po keliu mensiu tik demeles tose vietose kur buvo didziausi plotai. Laikausi ir toliau jau beveik 7 men. Taciau, kiek teko dometis tikras poveikis atsiranda po metu ar net 18 men. Nera paprasta taip pakeisti gyvenimo buda, o dar sunkiau, tai daryti nuolat. Taciau galiu uztikrinti tai veikia labaiu , nei bet kokie vaistai. Kartais tik susimastau, kad ta reikejo pradeti daryti jau seniai, o ne po 14 metu. Tiek metu as su ja kovojau, naudodamas simtai ivairiausiu tepalu ir kt. Beje, atrodo isbandziau viska, o pegerejimai budavao tik labai trumpti, o dazniausiai nustojus naudoti koki hormonini tepala, liga vel islysdavao ir su dar didesnem pasekmemis.

Jo, as irgi girdejau tokia teorija, kad musu organizmas (kepenys), gaves dideli stresa, nebegali perfiltruoti kai kuriu produktu... As buvau pas Tucina Zveryno klinikoj, bet tik konsultacijoj, tai net netyrusi man sake, kad reikes atsisakyti alkoholio, kavos, sokolado ir pieno produktu. Sokolada, girdejau, galima tik kuo grynesni ( nuo 70%) Ir labai daug vandens gerti reikia. Beje, geriu dilgeliu arbata - valo organizma. O kad kepto maisto, miltiniu patiekalu, prieskoniu (!), kiaulienos atsisakyti ir marinuotu gaminiu, tai pirma kart girdziu... ar visiskai negalima vartot? Gal mesteltumete kokia nuoroda kur radote tokia informacija?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 09 06, 10:04)
Kai tikrai blogai buvo as ir gryna salidola tepiau ten kur man reikejo lotuliukas.gif .

O man nuo jo taip paūmėjo.Ir dar nuo Karaliūnaitės tepalo labai paūmėjo. ax.gif
Atsakyti
Bandziau ieskoti senesnese temose, bet taip konkreciai ir neradau. gal kartosiuosi su savo klausimeliu. 4u.gif Gal galit pasidalinti patirtimi, ar gulde i ligonine del PSO? Koki gydyma skyre? Ar ilgai gydymas stacionare truko? Abu su vyru nervuojames, ka cia daryt. Aisku, jei siulys gultis - galima ir atsisakyt, bet patys su liga jau nebesusitvarkome.
Atsakyti
Aš manau,kad gydymasis ligoninėje nepakenks,matydavau,kaip dėdė iš ligoninės grįždavo apgydyta oda,švaria galva,gulėdavo apie 10 dienų,tepdavo tepalais 4kartus per dieną,kažkokius vaistus leisdavo.Bet tada dar pati nesirgau,tai nesidomėjau,o dabar jau nebėr ko išklausinėt.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2011 09 07, 17:33)
Bandziau ieskoti senesnese temose, bet taip konkreciai ir neradau. gal kartosiuosi su savo klausimeliu.  4u.gif Gal galit pasidalinti patirtimi, ar gulde i ligonine del PSO? Koki gydyma skyre? Ar ilgai gydymas stacionare truko? Abu su vyru nervuojames, ka cia daryt. Aisku, jei siulys gultis - galima ir atsisakyt, bet patys su liga jau nebesusitvarkome.

Aš gulėjau ir Mb gulėjo. Tikrai nepakenks 4u.gif
Atsakyti