QUOTE(Gelda @ 2011 10 27, 17:13)
gal kuri nors bande Cr.Basalis?
tiesiog kremas ir tiek, be jokių ten priedų. Kaip pasakė vienas iš gydytojų KMUK per vieną paskaitėlę: susėdom prie kavos, sumetėm sudėtį ir tiek. Nieko ypatingo, jeigu turite kuo geriau drėkinti odą, tai taupykit pinigus ir tepkit.
Papildyta:
QUOTE(Inguliamama @ 2011 12 01, 18:49)
Man ji atsirado ne tuomet kai gimiau. Dabar man 33-eji metai. Žvynelinė atsirado gal kai buvo ~25 metai, gal mažiau, daugiau, na žodžiu, kažkur panašiame amžiuje. Prisimenu, tuomet patyriau daug išgyvenimų, nes mano gyvenimas tikrai ne rožėmis klotas buvo..., niekuo džiaugtis negalėjau, buvo sunkus laikotarpis. Streso buvo labai daug. Be to, tuomet rūkiau daug kaip niekad, išgerdavau neblogai. Nuo to visko, kas tuomet buvo, kas vyko mano gyvenime, nusivažiavau perkeltine prasme. Žodžiu, tuo sunkiu laikotarpiu ko tik nebuvo. Dabar viskas jau geriau. Viską esu išbandžiusi, nežinau ko griebtis dar. Nieks nepadeda, jau net nervai nelaiko...

Ačiū už patarimus, mielosios.

O apie žvynelinę galiu pasakyt, kad niekam to nelinkėčiau...
man metų tiek pat, tik PSO turiu nuo 16. Kažkaip nėr sveikatos rašyt visos litanijos. Trumpai pasakysiu tiek: AR NORIT ATRODYTI GERIAU? jei norit, tada atsisakot žalingų įpročių, mokotės kiek įmanoma valdyti stresą (žinau kad tai labai sunku, pati turiu problemų, į viską perdaug jautriai reaguoju). Tada stengiatės derinti mitybą ( teko gyvenime turėti itin griežtą dietą, kur maistas be druskos, tik daržovės virtos visą mėnesį ir daugiau nieko), kepenų valymas. Bet po dietos, valymo ir tepimo rezultatas pranoko lūkesčius.
Kai turėsit sprendimą ir norą, bus ir rezultatas. Žinau pagal save, muilinu šį reikalą dabar. Pagąsdinsiu, jei nesigydysit, gali progesuoti: pažeisti nagus, sąnarius ir t.t.
Linkiu priimti sprendimą ir pradėt gydytis