Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 39 namučiai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 07, 20:30)
mano irgi tik pirmas skyrius perskaitytas. Kadangi mačiau filmą, tai kažkaip nededu vilčių, kad Indija labiau patiks nei Italija. Geriau bandysiu dėti viltis į paskutinę dalį laugh.gif

Aš kažkaip matyt praleidau atsiliepimus apie filmą, bet kol kas netraukia jo pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 07, 22:37)
Aš kažkaip matyt praleidau atsiliepimus apie filmą, bet kol kas netraukia jo pažiūrėti.

Man filmas labiau patiko nei knyga unsure.gif
Atsakyti
Smagu skaityti apie vilniečių mytą, knygų kalnai įspūdingi bigsmile.gif

Masako tai irgi gerą avatarą įsidėjus, lengva atpažinti smile.gif
Atsakyti
Tibe, tu esi išgražėjus thumbup.gif
Masako, va kažką panašaus ir tikėjaus, labai simpatiška thumbup.gif Ir šviesūs, ir tamsūs plaukai tau tinka ax.gif

O apie "Valgyk ir melskis" tai kuo toliau, tuo daugiau prastų atsiliepimų girdžiu. Gerai, kad nuo pat pradžių ji manęs netraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 07, 23:42)
Man filmas labiau patiko nei knyga  unsure.gif

o tau pvz mačius filmą , dar įdomu skaityti knygą? ax.gif nes man jau būtų nebeįdomu skaityti knygą, kai jau žinau iš filmo kas kur ir kaip buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 11 07, 22:12)

Tamsta visai kitokia isivaizdavau.. smile.gif dabar bijosiu net uzkalbint.. kazko labai griezta pasirodei ir foto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2010 11 07, 22:30)
idejau savo abrozdeli. taip pat ir karamelini varianta.  biggrin.gif
Idomu, kad kai kurias is jusu taip ir isivaizdavau, kokios esat is tikro. Ot gerus avatarus isidejusios. biggrin.gif  pvz., amber, Papugele bigsmile.gif

lotuliukas.gif cia su gilia mintim tie avatarai drinks_cheers.gif
fainulka tu atrodai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2010 11 07, 22:44)
o tau pvz mačius filmą , dar įdomu skaityti knygą?  ax.gif  nes man jau būtų nebeįdomu skaityti knygą, kai jau žinau iš filmo kas kur ir kaip buvo  blush2.gif

Va va.. ir man tas pats.. todel pirma skautau knyga, tik poto filma ziuriu.. nes filma, tai ka, pora val ir pazejai, o knyga sitiek laiko skaityt zinant kas bus man asmeniskai neidomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 07, 22:20)
Kiek aš gero girdėjau apie "Silva rerum", tai turių įtarimų, kad ji tikrai verta savo kainos. Be to galima juk ją perkant kada nors prie progos pasinaudoti kokia procentine nuolaida Maximose.
Pažiūrėjau, Baltose lankose ji 31 Lt. Bet jei plius dar siuntimas... Turbūt pigiau visgi būtų pirkti Maximoje, jei su 30-40 proc. nuolaida. Vistiek turėtų ji būti prieš Naujuosius. Bent pernai ir užpernai tai buvo.

Na Panevėžio knygynuose ji apie 40 litų kainuoja, o tokia nedidelė knygelė. Be to, vis dar laikausi savo taisyklės nemokėti daugiau nei 35 litų už knygą. Ir per nuolaidų akcijas Maximose jos nebūna. Vat kiek daug kliūčių. Bet vis tiek kada nors ją nusipirksiu. smile.gif

O man negalėtumėt duoti prisijungimo duomenų? Taip norėčiau visas pamatyti (ir pažadu, kad iki šių metų pabaigos įdėsiu ir savo nuotraukų). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 11 07, 22:44)
o tau pvz mačius filmą , dar įdomu skaityti knygą?  ax.gif  nes man jau būtų nebeįdomu skaityti knygą, kai jau žinau iš filmo kas kur ir kaip buvo  blush2.gif

Nu tai net ir nežinau, gal ir nelabai įdomu, kai knyga nekabina. Jei būtų tikrai labai įdomi, gal būtų kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 07, 21:50)
Na Panevėžio knygynuose ji apie 40 litų kainuoja, o tokia nedidelė knygelė. Be to, vis dar laikausi savo taisyklės nemokėti daugiau nei 35 litų už knygą. Ir per nuolaidų akcijas Maximose jos nebūna. Vat kiek daug kliūčių. Bet vis tiek kada nors ją nusipirksiu.  smile.gif

O man negalėtumėt duoti prisijungimo duomenų? Taip norėčiau visas pamatyti (ir pažadu, kad iki šių metų pabaigos įdėsiu ir savo nuotraukų).  ax.gif

Aš galėčiau nupirkti ją Baltose lankose. Bet vistiek juk kainuoja 30 Lt su centais plius siuntimas. Tai nežinau, ar tau tiktų mirksiukas.gif

Panos, persiųskit kas nors prisijungimą ir katilinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 07, 22:50)
Taip norėčiau visas pamatyti (ir pažadu, kad iki šių metų pabaigos įdėsiu ir savo nuotraukų).  ax.gif

savo idesi iki metu pab, o mus nori pamatyt dabar? kodel? smile.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 lapkričio 2010 - 21:55
Katilina, nusiunčiau tau duomenis 4u.gif
Man tai įdomu, kas ten vyko antroj foto, Pajauta pirštu taip grumoja Ingėnui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 07, 20:53)
Aš galėčiau nupirkti ją Baltose lankose. Bet vistiek juk kainuoja 30 Lt su centais plius siuntimas. Tai nežinau, ar tau tiktų mirksiukas.gif

Panos, persiųskit kas nors prisijungimą ir katilinai 4u.gif

uno momento biggrin.gif jau nusiuntė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 07 lapkričio 2010 - 21:55