Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 39 namučiai

Amber, matau, kad jus prisijungusi. Pasakykit, prasau, kur pirkot Kaledu nebus... Jus atrodo kauniete, kaip ir as g.gif Trejeta knygynu pralekiau ir neradau jos...
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 11 07, 22:56)
Amber, matau, kad jus prisijungusi. Pasakykit, prasau, kur pirkot Kaledu nebus... Jus atrodo kauniete, kaip ir as g.gif Trejeta knygynu pralekiau ir neradau jos...

As kazkuriai mergaitei jau atsakiau kur klause.. smile.gif pirkau is pazystamos.. bet pasizekit jotemos leidykloj gal bus smile.gif pries tai galit pasiskambint
Atsakyti
panos, aciu aciu... kad prigyret blush2.gif cia, zinokit, grazias fotkes parinkau hihihi.gif
Dorifore, kazka ziauriai primeni. ir tu man labai simpatiska biggrin.gif ir visos is tikro tokios fainos, kad nebezinau, kaip kiekviena atskirai ir pagirt ax.gif
Pukis tokia jaunute pasirode (bet sake, kad pensinyke irgi g.gif laugh.gif) bigsmile.gif irgi avataras labai tinka biggrin.gif
Negaliu patiket, kad Vessta gali tureti tokia didele dukra blink.gif ax.gif tokia jaunute atrodo...

Pajauta visai negriezta, kaip tik labai miela ir draugiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 lapkričio 2010 - 22:03
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 11 07, 21:56)

nu gi yra net du skelbimai čia, kad parduoda

Masako, žinok, kai pamačiau tave irgi pagalvojau, kad kažkur labai matyta g.gif Gal vilniuj kada teko prasilenkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 07 lapkričio 2010 - 21:59
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 07, 22:58)
Masako, žinok, kai pamačiau tave irgi pagalvojau, kad kažkur labai matyta  g.gif  Gal vilniuj kada teko prasilenkti  ax.gif

o gal mes mokemes kur kartu ar ka. Juk as is to paties krasto bigsmile.gif g.gif

Fatimaallaa irgi man primine viena gera pazistama. jauciu, su tavim neliudna biggrin.gif mirksiukas.gif gaila, sedejom skirtinguose kampuose laugh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 07, 23:02)
Fatimaallaa irgi man primine viena gera pazistama. jauciu, su tavim neliudna biggrin.gif  mirksiukas.gif gaila, sedejom skirtinguose kampuose laugh.gif ax.gif

Gerai jauti.. tarskalas barskalas lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 07, 23:57)
As kazkuriai mergaitei jau atsakiau kur klause..  smile.gif pirkau is pazystamos.. bet pasizekit jotemos leidykloj gal bus smile.gif pries tai galit pasiskambint

Aciu, reiks ten jos ir paieskoti, nes matyt tirazas jau i pabaiga... Tik nesu buvusi jotemoje, gal kartais zinot adresa?
Papildyta:
[quote=Dorifore,2010 11 07, 23:58]
nu gi yra net du skelbimai čia, kad parduoda

Aciu, bet man reikia visiskai naujos, nes ji butu dovanai smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš nuotraukas. mirksiukas.gif Iš tiesų šaunų susitikimą turėjot apturėti - kalnų kalnai knygų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 07, 21:58)
panos, aciu aciu... kad prigyret blush2.gif cia, zinokit, grazias fotkes parinkau hihihi.gif

Aš irgi prisidedu prie pagyrų Masako. Labai daili thumbup.gif Ir šviesūs plaukai tau taip pat labai tinka thumbup.gif

Pajauta tai tikrai negriežta, o labai draugiška pasirodė. Gal foto nebent taip išėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 07, 23:14)
Pajauta tai tikrai negriežta, o labai  draugiška pasirodė. Gal foto nebent taip išėjo.

Gali but.. smile.gif
idejau ir as kelias naujas foto is vestuviu kur buvau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 07 lapkričio 2010 - 22:23
QUOTE(Masako @ 2010 11 07, 21:58)
Negaliu patiket, kad Vessta gali tureti tokia didele dukra blink.gif  ax.gif tokia jaunute atrodo...

taigi rauksleles uzsipudruoju ir i trasa lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif labai mielas ir paprastas zmogeliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 07, 22:53)
Aš galėčiau nupirkti ją Baltose lankose. Bet vistiek juk kainuoja 30 Lt su centais plius siuntimas. Tai nežinau, ar tau tiktų mirksiukas.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet susilaikysiu. smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 11 07, 22:53)
savo idesi iki metu pab, o mus nori pamatyt dabar? kodel? smile.gif verysad.gif

Jau ir gėda sakyt, bet vis fotiko nenusiperku, o labai senų nuotraukų dėt nenoriu (paskutinius kelis metus visai nesifotografavau). Ačiū už duomenis, vieną krūvelę nuotraukų peržiūrėjau. Taip keista pamatyt tikrus veidus. Kelias jau buvau mačiusi, bet iš nematytų tik LaTulipe ir Luizianą panašiai įsivaizdavau. O kai Amber foto pamačiau, tai išvis kelias sekundes pagalvojau, kad matau ne ją, o jos avataro originalą. Stebėtinas panašumas. smile.gif
Atsakyti