Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 39 namučiai

aciu, Ingenai blush2.gif 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2010 11 07, 23:27)
* labai senų nuotraukų dėt nenoriu (paskutinius kelis metus visai nesifotografavau

**O kai Amber foto pamačiau, tai išvis kelias sekundes pagalvojau, kad matau ne ją, o jos avataro originalą. Stebėtinas panašumas.  smile.gif

*dek dek 4u.gif rolleyes.gif

**nu! blink.gif drinks_cheers.gif

as pagalvojau, kad jei butu norinciu paskolinti Silva rerum, galetum geriau uz siuntima pirmyn atgal sumoket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 07, 23:27)
Jau ir gėda sakyt, bet vis fotiko nenusiperku, o labai senų nuotraukų dėt nenoriu (paskutinius kelis metus visai nesifotografavau).  Ačiū už duomenis, vieną krūvelę nuotraukų peržiūrėjau. Taip keista pamatyt tikrus veidus. Kelias jau buvau mačiusi, bet iš nematytų tik LaTulipe ir Luizianą panašiai įsivaizdavau. O kai Amber foto pamačiau, tai išvis kelias sekundes pagalvojau, kad matau ne ją, o jos avataro originalą. Stebėtinas panašumas.  smile.gif

Aa... supratau smile.gif pateisinama priezastis biggrin.gif
ax.gif nu man cia komplimentas.. jau daug kas sake 4u.gif tik sita ava mano labai ispeike panos, sake netinka man, bet man patinka.. blush2.gif 4u.gif biggrin.gif lauksim dabar tavo foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 07, 21:02)
Fatimaallaa irgi man primine viena gera pazistama. jauciu, su tavim neliudna biggrin.gif  mirksiukas.gif gaila, sedejom skirtinguose kampuose laugh.gif ax.gif

jooo visi sako, kad mano liežuvis be kaulų doh.gif gal dėl to kai prieš dekretą UK dirbau klientų aptarnavimo skyriuje, buvau viena iš geriausiu darbuotojų doh.gif

Vessta, mačiau pradėjai 'Miserere', informuok, kaip tau patinka, nepatinka, kai perskaitysi kiek daugiau. Baisiai smalsu ax.gif

O aš šiandiena pradėjau A.Kristof 'Storą sąsiuvinį'. Kol kas tik pirmi 50 psl, bet be žodžių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 07, 23:33)

Jei turi Fergie cd galiu autografa uzdet lotuliukas.gif tongue.gif nors seip mano jos muzika ne visa deja patinka..
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 07, 22:37)

Vessta, mačiau pradėjai 'Miserere', informuok, kaip tau patinka, nepatinka, kai perskaitysi kiek daugiau. Baisiai smalsu  ax.gif

dar tik 25 psl. mazge migdydama perskaiciau, bet jau nuo pirmu puslapiu ,,kablys nugaron" ilenda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 07, 22:37)
O aš šiandiena pradėjau A.Kristof 'Storą sąsiuvinį'. Kol kas tik pirmi 50 psl, bet be žodžių  blink.gif

Labai įdomu, kaip tu ją įvertinsi mirksiukas.gif

Panos, parduoda Kaune "Pameistrį" už 18 Lt (martux SM).
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 11 07, 21:40)
dar tik 25 psl. mazge migdydama perskaiciau, bet jau nuo pirmu puslapiu ,,kablys nugaron" ilenda mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bemiegės naktys tau prasidės

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 07, 21:41)
Panos, parduoda Kaune "Pameistrį" už 18 Lt (martux SM).

aš ją pažįstu mes kaip tik šį mėn susitiksime (jį dalyvauja kitame knygų forume)
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 11 07, 16:41)
Eliss, nereikia pykt, jei kas pasakė, kad knyga labai saldi, kai ji tokia ir yra.  mirksiukas.gif  Nors mėgstu rimtas knygas, bet visada po jų užsinoriu ko nors lengvo, linksmo arba saldaus (su knygom kaip ir su maistu- svarbiausia, kad to saldumo būtų su saiku). Tikrai nesijaučiu prasčiau, jei skaitau Madame ar Capuccino serijos knygas (ar ką nors panašaus), nes ir iš jų nemažai gerų dalykų gaunu.

Ir ne kiekvienas meilės romanas yra saldus iki begalybės, yra ir normalesnių. Juk neprivaloma knygos skaityti nuo A iki Z. Galima kas nepatinka, praleisti. Turime tokią teisę.

QUOTE(muminukas @ 2010 11 07, 17:24)
Papildyta:
...
ir šiaip labai daug žmonių, dirbančių įtemptą protinį darbą, laisvalaikiu skaito lengvo turinio knygas - detektyvus, meilės romanus ir pan.

Ačiū už supratimą ir palaikymą 4u.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 11 07, 17:31)
Labas (dar kol kas) dienas biggrin.gif

Kalbant į temą, buvo ir man toks laikotarpis, kai skaičiau vien visokius meilės romanus. Tiesiog tuo metu nesinorėjo nieko rimto - galva neveikė. Be to, tokios knygos kartais labai gerai padeda, kai nori apie nieką negalvoti. Bet tai tikrai ne tokia literatūra, iš kurios sužinosi kažką naujo (nebent "įdomius" autorių sugalvotus apibūdinimus rolleyes.gif). Išliekamosios vertės - minimumas tiek kultūroje, tiek ir galvoje. Šiuo metu tokios literatūros nepasigendu - ir be jų turiu daug knygų, kurias norisi perskaityti ax.gif

Na kad neduoda vertės, tai sutinku, bet užtat su tokiom knygom nepavargsti, atsipalaiduoji. Ir ne kiekvienas meilės romanas yra saldus iki begalybės, yra ir normalesnių. Juk neprivaloma knygos skaityti nuo A iki Z. Galima kas nepatinka, praleisti. Turime tokią teisę.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 07, 18:44)
Sveikos dar kartą 4u.gif
Pritariu drinks_cheers.gif  Aš manau, kuo labiau galvelė įtempta darbe ir moksluose, tuo mažiau tuo metu norisi sudėtingų labai intelektualių ir susikaupimo itin reikalaujančių kūrinių. Tokiems kūriniams reikia susikaupti ir atsidėti. Pati aš biškį tam pritingiu blush2.gif

4u.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 11 07, 19:18)
Aš tai irgi  galvojau, ar nepradėčiau iš proto kraustytis taip visai viena. Nors jis juk radio stotelę turėjo, tai turėjo ryšį su žmonėmis g.gif  Šiaip vienatvės nesibaidau, bet su žmonėmis vistiek bendrauti reikia biggrin.gif

Apie kokią knygą kalbat?

P.S. Tiesa, ir man labai patiko skaityti meet'o įspūdžius drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 11 07, 23:59)
Apie kokią knygą kalbat?

Apie Keruako "Dharmos valkatos".
Atsakyti
Labas rytas,amber kokia rimtuole vestuvese bigsmile.gif
Atsakyti
O kur jūsų tos nuotraukos?Norėčiau ir aš pasižiūrėt jūsų susitikimą,jei nieko prieš biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas doh.gif tragedija kažkokia, vakar mokiausi iki 3, tada atsiguliau ir ne, kad miegočiau, tai negalėjau užmigti, nes prisigalvojau kiek man visko per 2 savaites reikia atsiskaityti doh.gif o šiandien su dar baisesne sveikata atsikėliau doh.gif
Visą savaitgalį knygos į rankas nepaėmiau.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 lapkričio 2010 - 09:10