Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 39 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 06, 21:40)
Oj, aš visada maniau, kad būtent ši knyga yra jo populiariausia ir žinomiausia. Man draugas apie ją papasakojo, sakė būtina turėti namų bibliotekoj. Neleisdavo man skaityti, kol jis darbe būdavo, o aš neiškęsdavau, skaitydavau ir viena. O vakare vėl tą patį. Man labai patiko ši knyga, galima skaityti po truputį, kas kiek laiko. Aš paskui nusipirkau ir CD diską "Obuolių pasakos" .

Tai pala - "Obuolių" ar "Angelų"? Nes "Obuolių pasakos" tai žinau. Kaip tik mačiau pas vieną Rusnės klasiokę mokykloje ant stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 06, 21:45)
Tai pala - "Obuolių" ar "Angelų"? Nes "Obuolių pasakos" tai žinau. Kaip tik mačiau pas vieną Rusnės klasiokę mokykloje ant stalo smile.gif

Yra ir "Obuolių pasakos" ir "Angelų pasakos". Tik Obuolių sunkoka gauti, todėl ir pirkau per Knygų mugę CD ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 06, 21:47)
Yra ir "Obuolių pasakos" ir "Angelų pasakos". Tik Obuolių sunkoka gauti, todėl ir pirkau per Knygų mugę CD  ax.gif

Radau jau apie ją:
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
Šiaip sudomino. Gal net sau pačiai labiau jos norėčiau, o ne mergaitei biggrin.gif

Beje, ten pat rašoma, kad:
Teatro ir kino režisierius, literatas Vytautas V. Landsbergis yra išleidęs dvi poezijos ir tris pasakų vaikams knygeles. Viena jų —Rudnosiuko istorijos — yra išrinkta geriausia 1995 metų knyga vaikams
Tai va, nereik matyt jos pernelyg kritikuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 11 06, 18:20)

Merginos, turiu 30lt Pegase, kokią naują knygą patartumėt?  g.gif

aš tai pirkčiau "Jūros katedra",turėtų būt įdomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 06, 21:51)
Radau jau apie ją:
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
Šiaip sudomino. Gal net sau pačiai labiau jos norėčiau, o ne mergaitei biggrin.gif

Tikrai paskaityk, aš ją esu įkėlusi ir prie mėgstamiausių, ir prie rekomenduotinų drinks_cheers.gif Joje yra vaikų piešiniai įdėti vietoj iliustracijų, tai žinok ne ką prastesni nei patys tekstai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labryt, gal galetu kuri nors is susitikimo dalyviu mestelt man tel. nr. az, o tai dar nerasiu ar pasimesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
aha panoramoj zinokit siaubas kazkoks, atrodo ten dykai viska dalina - ner kur kojos pastatyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 06, 16:13)
Labas pupuliukai,registruojos su "Iš pirmo žvilgsnio" ir einu toliau ieškot pigesnių virtuvės kriauklių  doh.gif  biggrin.gif

skaičiau, tokia visai nieko drinks_cheers.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 06, 16:48)
Bet neatmesk to, kad Užkalnis snobiškas yra  ax.gif  Paskaityk pati straipsnį

QUOTE(Papugele @ 2010 11 06, 16:53)
Joo.. biggrin.gif  Bijociau jam savo knyga parodyt biggrin.gif

drinks_cheers.gif niu, skaityti jį įdomu, bet gyvai bendrauti gal ir nelabai norėčiau unsure.gif nors ryt planuoju žiūrėti Zemkausko laidą su juo biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 06, 20:28)
Dviejų metų vaikui aš to irgi gal  neskaityčiau...

O be to manoji jau kur kas didesnė, tai gal mažiau žalinga jai tokia jumoru švytinti literatūra tongue.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 11 06, 20:42)
Nebešiurpink jau  doh.gif Geriau galvojau apie ta knyga unsure.gif Ir tai skaitosi vertinga vaikams literatura g.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 06, 21:26)
Ingėnai, žinok man ši knyga visai neatrodo vaikiška. Mes su draugu skaitydavom ją vakarais vienas kitam ir juokdavomės iki ašarų. Aš manau, kad vaikai net ne viską suprastų ten. Man labiau tai priminė geras humoreskas, artimas Erlicko stiliui  ax.gif

drinks_cheers.gif aš turėjau kažkada pirmą leidimą, bet ta knyga kojas įgavo, tai dabar SAU nusipirkau Rote biggrin.gif vaikui geriau Vytės Nemunėlio rudnosiuką skaityti biggrin.gif

QUOTE(eliss @ 2010 11 06, 22:09)
aš tai pirkčiau "Jūros katedra",turėtų būt įdomi smile.gif

vasarą pradėjau ir nebaigiau. netgaliu sakyti, kad neįdomi, bet atgrasė prievartos scenos, sugadino man malonumą... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2010 11 06, 16:31)
Ingėnai, nupirkau tau Tiltas į Terabitiją

katilina, tik vakare jau išjungusi kompą prisiminiau, kad neatrašiau į šį tavo postą (matyt labai apie tas mane nuvylusias lietuviškas knygas buvau užsigalvojusi) blush2.gif blush2.gif
Ačiū tau labai labai labai 4u.gif Parašyk man į AŽ, kiek reiks pervesti su neregistruotu siuntimu ir sąskaitėlę.

Masako, tuoj parašysiu savo tel. į AŽ ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Registras su perskaityta knyga "Laimes sunus"Pirmoji knyga,Dinos knyga,man siek tiek jausmingesne wub.gif Bet sita irgi labai patiko,parasyta vasai kitu stiliumi,nera "kietos" gamtos(kai pirmoj knygoj)bet yra didelis miestas i kuri Benjaminas atvaziavo mokytis.Patiko skaityti apie jo vaikystes atradimus,apie mokslus,apie pirma meile,apie ilgesi motinai,retkarciais virstantis neapykanta.Verkdama skaiciau kai Dina atvaziavo aplankyti sunaus,prisimenu skaiciau nkvepuojant

Noriu labai trecia knyga perskaityti,bet kolkas niekur nerandu...O ateityje butinai visa trilogija isigysiu smile.gif

Dabar skaitau NE TAS ZMOGUSVelniai rautu kaip patinka!Po Dinos skaitosi labai lengvai ir greitai,jau ipusejai.Itemptas siuzetas.Vakar anksti ryte skaiciau,visur tylu,uz lango dar tamsu,as visa isitempus,kaip tik skaiciau kai Maiklas vyjosi Esles draugeIr suskamo zadintuvas telefone,su vibracija,kai pasokau! doh.gif Net prakaitu ispyle biggrin.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
registruojuosi vis dar su Don Kichotu ax.gif
QUOTE(katilina @ 2010 11 06, 18:03)
"Nuogas kąsnis".  smile.gif

lauksiu atsiliepimo apie šią bigsmile.gif
Atsakyti