Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Lacoste femme kūno kremas, vargais negalais sutepiau rankoms ir kojoms, Frieda Volume šampūnas, į jo vietą toks pat

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Clarisonic veido prausiklis (visu tipu/jautriai odai), gavau dovanu,kai pirkau clarisonica, tai prausiklis tikrai neypatingas, labiau tiktu sausai odai, nes siek tiek drekina, naudojau rytinio prausimosi metu.

Atsakyti
user posted image
Dušo želė gauta dovanų. Nenusivyliau, skaniai kvepėjo, malonios konsistencijos, nesausino.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 18, 00:49)
mėtos gali erzint odą. nebijot?  g.gif

Nepagalvojau blush2.gif Atsarga iš sandėliuko, tai bus matyt blush2.gif

QUOTE(_sala_ @ 2010 12 18, 13:29)
user posted image
Dušo želė gauta dovanų. Nenusivyliau, skaniai kvepėjo, malonios konsistencijos, nesausino.

man labai patinka ši thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 12 18, 16:46)
Nepagalvojau  blush2.gif  Atsarga iš sandėliuko, tai bus matyt  blush2.gif

Juk nebūtinai taip turi būti, nebent oda jautri ar alergiška smile.gif Šiaip mėtos nieko blogo neturi smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau Tensimed prausikli ir AA drekinanti veido krema biggrin.gif
Nekartosiu, bent kol kas.
Atsakyti
6men saziningai dazes tusas nusibaige verysad.gif Labai patiko, graziai atskirdavo blakstienas, issukuodavo. Bet man norejosi daugiau ilgio, kad suteiktu blakstienoms blush2.gif
user posted image
I jo vieta nuo sausio kitas MF tusas:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Išmečiau. Atsparus tik vandeniui, o ten kur liesdavosi blakstienos - tepdavo.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 19 gruodžio 2010 - 11:59
Dior Iconic tušas, keletą mėnesių visai priekaištų neturėjau, bet pradėjo akis niežėt unsure.gif Teko nepabaigus ieškot ko nors kito unsure.gif
user posted image
į jo vietą Lancome Hypnose
user posted image
Atsakyti
Burt's Bees 'baby bee' milteliai i vonia (nezinau kaip tiksliai isverst ta bath soak) - na kudikiams gal ir fainai, as kazkokio ju poveikio nepajauciau, nes vistiek su duso zele prausdavausi. Sitas suviliojo buteliuku, o realiai mane kvapas kazkiek erzino, naudojau tik siaip didesniam idomumui i vonia....
user posted image

Parissa 'azulene' aliejukas nuo plaukeliu iauginejimo - turejau 60ml, bet ir to buvo per daug, tai ismeciau paskutini likusi trecdali. Juo tepdavau kojas, bet ar veiksmingas nezinau, nes niekad neturejau dideliu problemu su plaukeliu iaugimu (vienas kitas retsykiais). Ismestas buvo, nes susierzinu kaskart naudodama: jis skystas kaip vanduo, bet turi aliejaus slidumo, tai pirmas purskimas gerai buna, bet tada patepi viena koja, purski ant kitos, o buteliukas lsidineja rankose. doh.gif Ir siaip labai nesigeria jis (nepriklausomai viena palieku ar dar ant virsaus kokio kuno kremo pasitepu). Tai toks nepatogus daiktas man pasirode ir siandien nebepagailejau jau jo.....
user posted image

I siuksline iskeliavo 365 (Whole Foods prekinis zenklas) metu ir citrusu kuno losjonu miniukai - nors sios parduotuves prekinio zenklo produktai daznai man net labai patinka, bet sie nepatiko. Pirmas buvo pradarytas metinis, bet labai lengvas jis, man per mazai drekinimo, o blogiausia, kad laaabai nesigere i oda. Galvojau padams sunaudosiu, nu bet irgi naudos nera kai nedrekina, o per nakti su kojinem but reikia, kad normaliai isigertu. Tai va siandien nusprendziau atsikratyt juo. Citrusinis buvo naujas, tai velgi pabandziau siandien su viltim, kad kitoks bus, bet deja jis lygiai toks pat s....
user posted image

Giovanni '50:50 balanced' kondicionierius - ne pirmas ir tikriausiai ne paskutinis. Nesiplesiu su pasakojimais, bet sios firmos plauku priemones man super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Baigiau mažesnįjį buteliuką šio kokosų aliejaus. Patiko kūnui (vietoj kremo, o vasarą puikus po saulės vonių), plaukams (galvos masažui ir per visą ilgį naudojau), pirksiu kada vėl tokį thumbup.gif Naturalus, nerafinuotas, todėl kvapas tikrų kokosų niam smile.gif
user posted image
Taip pat pabaigiau (nors tema taip ir vadinasi "naudojam priemones iki galo", bet norisi patikslinti, nes kaip matau yra ir išmetamos priemonės) Natura Siberica anticeliulitinį kūno sviestą. Geras buvo, gerai drėkino, švelni oda lieka, bet jokio poveikio nuo celiulito nepastebėta. Kolkas nebepirksiu.
Atsakyti
Margarita servetėlės. jau antros
user posted image
Atsakyti