Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Finito
user posted image

Gerai drėkino,kaip ir visi kiti tbs sviestukai, bet kvapas tai man... schmoll.gif
Atsakyti
Carlton drėkinantis nenuplaunamas plaukų kondicionierius. Tiko/patiko kartotinas
user posted image
kol kas į jo vietą Furterer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 12 18, 11:50)
Frieda Volume šampūnas, į jo vietą toks pat

Kuo patiko šampūnas/ Ar normaliai voliumo priduoda? biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien baigiau naudoti:

Dove Relaxing Tranquility Beauty Bath - relaxing scent of cederwood & jasmine 750ml
user posted image
ir
Dove Fresh Touch Body Lotion

user posted image
Atsakyti
Pabaigiau jau nežinau kelintą, bet kol kas naujo tokio paties nepirksiu, turiu dar Margarita su šaltalankiais, tai tą sunaudosiu, o šis manau ateity bus kartojamas, nes vienas iš tokių balzamų, kurie sužavi tuo, kad gerai drėkina, patogūs, skalsūs ir bespalviai, bekvapiai, be jokių papildomų ten blizgalų, toks paprastas, tinkamas tiek vaikinui, tiek merginai, pvz maniškiui kai būnam kartu ir reikia lūpas pasitept galiu paskolint, nes pats laikos nuomonės: vyriškas tai be kvapų, spalvų, blizgučių ir visokių ten kitokių mergaitiškų dalykų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivuolem @ 2010 12 19, 23:38)
Gerai drėkino,kaip ir visi kiti tbs sviestukai, bet kvapas tai man...  schmoll.gif

Aš šį pabandžiau kartelį kokį ir pardaviau, dėl kvapo doh.gif
Atsakyti

Pabaigtukai:
-Tik 1am kartui beliko Aubrey Organics Calagula Fern Texturising Leave in Treatment nenuplaunams palauku kondicionierius,visai nieko, bet man labiau patinka nuplaunami, tai bent jau tokio paties nebepirkciau, nebent kokios kitos firmos susigundyciau ax.gif I jo vieta bus Aubrey Organics Tea Tree Rinse.
-Pasibaige weleda Acnedor cleansining lotion losjonas veidui, naudojau kaip tonika vakarais, turetu padeti nuo spuogu, bet man nelabai padjo, jei koks norejo iskilti -iskilo, gyjo irgi ne ka trumpiau. Patiko sio produkto kvapas-zoleliu. Nekartosiu.
-Pasibaige Holland and Barret arbatmedzio eterinis aliejus, naudojau spuogeliams, patiko, kartosiu dar.
-Handmade naturals paakiu kremas, neblogas gerai drekina, bet dabar man reiktu tokio, kuris padetu iveikti rauksleles ir patmsejusius paakius, turiu keleta meginuku ir paskui naudosiu Aubrey Organics Lumiessence paakiu krema su liposomomis.
-Baigesi jergens naturals stangrinantis kuno kremas, visai nieko, pirksiu mazesni kieki krutinei blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

ilgainiui kvapas patapo įkyrus, naudojosi netaupiai, bet plaukus iššukuot būdavo lengviau kažkiek... nekartosiu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Labai patiko,bet smalsumo vedina uzsisakiau EMU losjona, kai ji baigsiu, manau vel kartosiu Jason.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2010 12 21, 11:26)
Labai patiko,bet smalsumo vedina uzsisakiau EMU losjona, kai ji baigsiu, manau vel kartosiu Jason.

Kur pirktas,kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Jau ne pirmas ir vel toks pat i jo vieta smile.gif

user posted image
Atsakyti