Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Baigesi Weleda 'calendula' beibiu kremo miniukas - naudojau kaip ranku krema, bet man jis daugiau tik tam kartui budavo, uzdedavo plevele (susigeria gana greitai), bet neislieka drekinimas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 22, 04:40)
Baigesi Weleda 'calendula' beibiu kremo miniukas - naudojau kaip ranku krema, bet man jis daugiau tik tam kartui budavo, uzdedavo plevele (susigeria gana greitai), bet neislieka drekinimas.

Man tas pats buvo ir su calendula ranku kremu,nesijaute,kad rankos sudrekintos,vienintelis patikes dalykas,tai kvapas,kazkaip daugiau neziuriu i Weleda ranku kremus.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 12 22, 14:54)
Man tas pats buvo ir su calendula ranku kremu,nesijaute,kad rankos sudrekintos,vienintelis patikes dalykas,tai kvapas,kazkaip daugiau neziuriu i Weleda ranku kremus.

Turiu granatu Weleda ranku krema, tai jis labai fainas (tik kvapas man toks keistesnis, nera, kad nepatinka, bet ir nealpstu is malonumo) - lengvas, gerai geriasi, lieka drekinimas, nelieka jokios pleveles thumbup.gif
Atsakyti
Baigiau (tiksliau indelyje dar nemažai likę ant sienelių, bet niekaip neiškrapštysi doh.gif) "Clinique" superbalanced make-up. Sunaudojau, tai blogai, vaidinasi nebuvo, tačiau tikrai nekartosiu blush2.gif Nepatiko tas, kad dingsta nuo veido.
user posted image

Į jos vietą - "Estee Lauder" Double-Wear light smile.gif
Atsakyti
Dar keli užbaigtukai bigsmile.gif [kaip man patinka tas blogiukų pilnas priemones baigti naudoti laugh.gif ]

Oriflame Swedish Spa Sea Algae Mineral Face Mist
Sunaudojau kelis buteliukus - išties patiko, veido odą atgaivina ir padrėkina, bet... sudėtis nekokia, tad bandysiu keisti kokiais nors hidrolatais rolleyes.gif
user posted image

Nivea Visage Refreshing Toner
Dar liko keliems karteliais, bet jau irgi tuoj baigsis, tad iškart ir rašau čia laugh.gif Nei patiko, nei nepatiko... Vandenėlis ir tiek, kažkiek trumpam padrėkinantis odą.
user posted image

Clinique Colour Surge Impossibly Glossy - 124 Pink Champagne
Išmetu beveik pilną tubelę - turiu senokai, beveik nenaudojau [vos kelis kartus], nes turėjau labiau mėgstamų...pasikeitė kvapas, atsirado kažkoks nemalonus, tad be gailesčio metu lauk cool.gif Pats blizgis neblogas, tik atspalvis man ne[pa]tiko.
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Rasą perku ne pirmą ir ne paskutinį kartą, o EL labai patiko, naudojau nakčiai, oda elastingesnė, nebeišsausėjusi.
Atsakyti
Baigiau adidas rutulinį dezodorontą (violetinį), gerai labai apsaugojo, bet kas dieną naudojant kažkokia alergija darėsi, niežulys.. doh.gif
Atsakyti
Patiko ir tiko. Šelnus kvapas, bet nekartosiu. Tiesiog norisi kažko natūralesnio. Į jo vietą - alūno akmuo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo catus: 23 gruodžio 2010 - 12:20
Baigiau THAI purškiamą dezodorantą - nekartosiu, nes poveikio jokio. Nenaikino nei kvapo, nei mažino prakaitavimo - nedarė visiškai NIEKO schmoll.gif Subaigiau per vargus, nes kaip visada - išmest tai gaila biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau
http://www.google.lt.../...tx=39&ty=79

Patiko,maloni konsistencija,kvapas pusetinas. smile.gif issitepus likdavo ant kuno blizguciai,o idegis tai labai grazus toks ne per rudas. wub.gif
bet i jo vieta

http://www.amazon.co.../...1&s=kitchen

Sio dar nebandziau,bet labai daug kas ji gyre,tai susigundziau. wub.gif

http://www.vup.lt/Gr...4-1090-255.html

Pabaigiau patiko,bus kartojamas,bet dabar dar laukia naujas
http://lt.oriflame.c...?prodCode=14589

Koks 5-as jau,nerealus man jo kvapas wub.gif o ir drekinimo pakanka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarampa: 23 gruodžio 2010 - 12:32
Subaigiau lavera roziu kauke plaukams, nepatiko, dar liko viena kartui sante BC kondicionierius, eisiu ieskot kazko naujo ax.gif
subaigiau rozmarinu eterini alieju irgi reikes uzsipirkt naujo
subaigiau handmade naturals putas veidui, i ju vieta vel tokios pacios, jau trecias buteliukas..
subaigiau AO ramuneliu purinanti sampuna, dar turiu Omnia botanica stiprinanti ir rene furterer nuo slinkimo...
Atsakyti
RainyDay, ir kaip tau AO purinanatis ramuneliu sampunas? 4u.gif
Atsakyti