Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Subaigiau MAC 'LoveLorn' (Lustre serijos) lupdazi - atitarnavo 2 metus jis man: pradzioj patiko, bet tokia ryski spalva atrode, paskui kazkaip per rysku buvo, o dabar vel istraukiau ir labai smagiai jis man naudojosi, nei ryskus, nei ka ir prie visko tinkamas. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 28, 02:32)
Kazkaip neatskiriu as ju - kvapa tik del saves vis keiciu, nes ilgam uztenka buteliuko, tai nusibosta naudot ta pati kvapa. O poveikiu nejauciu, kad skirtusi kazkas del kvapo. Nebandzius tik citrinu ir levandu esu. Dabar persikini naudoju, tai jo kvapas turbut pats paciausias  wub.gif

O kuo geras net nezinau kaip tiksliai ivardint. Man visada tonikas atrode toks bereikalingas dalykas, kiek kokiu bebandziau (nuo brangiausiu iki pigiausiu) visada nieko nejausdavau, t.y. tas pats kas vandeni naudociau arba dar pvz pasausindavo ir pan. Bet mano oda sausa ir jautri, vandeniu kuo maziau stengiuosiu praust, nes sausina po kazkiek laiko - tai va kazko tokio ir reikejo galutiniam veiduko nuvalymui + valymui ryte (ryte neprausiu veido vandeniu), o sitas tonikas atgaivina odyte, pasalina nesvarumus, nesuasina, netraukia odos. Nu man pasaka jis  wub.gif

Aciu,o ir sudetis labai nebloga jo,isbandysiu ir as 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Patiko tik kvapas, tiesą sakant, dėl to ir pirkau smile.gif Kažin, ar kartosiu...
Atsakyti
user posted image

ir vienam kartui liko
user posted image

Abu butinai bus kartojami ne po viena karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 28 gruodžio 2010 - 16:35
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 28, 16:35)

As vokiskai nekertu, tai net neturiu supratimo, kokios cia priemones idetos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 28, 17:56)
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 28, 16:35)

As vokiskai nekertu, tai net neturiu supratimo, kokios cia priemones idetos.

Abi priemones yra balzamai plaukams 4u.gif
Atsakyti
Rexona rutulinis - labai patiko, gerai atliko savo funkciją, patiko kvapas ir patiko kad apverstas variantas - taupu, galima iki galo sėkmingai sudaudoti smile.gif
user posted image

Eveline Cosmetics šveitiklis - tikras nesusipratimas, liko dar keliems kartams, bet neina jo išspausti dėl prastos konsistencijos. Nekartosiu, ir išvis nieko iš tos firmos nebepirksiu. g.gif
user posted image

Gillette skutimosi putos - pačios geriausios smile.gif Naudoju ne vienerius metus... Tik vis kitokio kvapo perku smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 28, 20:33)
Gillette skutimosi putos - pačios geriausios  smile.gif  Naudoju ne vienerius metus... Tik vis kitokio kvapo perku  smile.gif
user posted image

Kai pagalvoji - tikrai epiliatorius praktiškiau, nes nereik jau putų visokių pirkt, skutukų ir t.t.
Tik aišku ne visos skausmą pakęst gali, nes pvz aš tai beveik nieko nejaučiu, o ir efektas ilgiau išlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 12 28, 22:53)
Kai pagalvoji - tikrai epiliatorius praktiškiau, nes nereik jau putų visokių pirkt, skutukų ir t.t.
Tik aišku ne visos skausmą pakęst gali, nes pvz aš tai beveik nieko nejaučiu, o ir efektas ilgiau išlieka smile.gif

Efektas išties išlieka ilgiau, bet, deja, reikia tam tikrą laiką atauginėti, kad būtų ką epiliuoti, o va tas kad ir trumpas laukimas mane varo iš proto doh.gif Ypač vasaros metu, kai kiekvieną dieną reikia būti idealiai epiliuotai laugh.gif [nors odą dirgina epiliatorius tikrai mažiau nei visi tie skustukai/putai/kremai ir t.t.]...
Atsakyti
QUOTE(ZaliaMeta @ 2010 12 28, 17:32)
Patiko tik kvapas, tiesą sakant, dėl to ir pirkau  smile.gif Kažin, ar kartosiu...

Kaip laukiu, kol baigsiu doh.gif jau net kvapas į pabaigą ima erzinti..
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 28, 20:33)
Gillette skutimosi putos - pačios geriausios  smile.gif  Naudoju ne vienerius metus... Tik vis kitokio kvapo perku  smile.gif

As lygiai taip pat drinks_cheers.gif Bet dabar atradau EOS skutimosi krema, tai jauciu juo keisiu sitas putas (nors berods sandeliuke dar turiu 1-2 buteliukus ju).
Atsakyti
Baigesi Giovanni '50:50' sampunas - kondicionierius kiek anksciau baigesi, tai sampuno likuti sunaudojau sepeteliams plauti. Nors tikrai jis puikus plaukams ir jau ne karta naudotas pries tai.
user posted image
Atsakyti