Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Valomasisi pienelis
user posted image

Siaip patiko,bet nemanau,kad dar pirksiu, i jo vieta Natura Siberica pienelis ax.gif
Atsakyti
user posted image

Pagaliau finito, jau taip ilgai naudojau... Nors nieko blogo apie jį negaliu pasakyti,tik tiek,kad karts nuo karto atsibosdavo jo intensyvus kvapas, gal todėl jį naudojau daugiau nei metus biggrin.gif pagaliau subaigaiu savo visus visus kremūkščių likučius. Svajojau naują išsirinkti, tai gavau dovanų orange and milk kažkokį kūno losjoną - bandysiu db šitą pribaigti biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau baigesi MyChelle 'fruit enzyme' sveitiklis veidui - nuo rugpjucio naudojau, tai jau kiek atsibodo, nors ir neitin daznai naudodavau. Siaip patiko, malonus ant odos, nejautrina jos, tik konsistencija man jo neitin patinka, nes skystokas. Bet pamasazuodavau veida, kas ant ranku likdavo, tai rankas pasimasazuodavau ir nuprausdavau - svelni odyte likdavo. thumbup.gif Kolkas neplanuoju jo kartot, o ir namuose neseniai pradarytas Suki sveitiklsi stovi.
user posted image
Atsakyti
"Ant" švenčių baigėsi, ne visai netikėtai, todėl nieko nepildžiau ir nekartojau kolkas
user posted image
Mažiukas biosilk 15 ml, nekartosiu, nieko žymaus nedaro mano plaukams.
user posted image
Tonikas susino odą, ieškosiu drėkinančio toniko.
user posted image
Shiseido bilzgesys labai geras, patiko, ilgai laikydavo. Nekartosiu - turiu daug kitų.
user posted image
Nebuvo ypatingas tušas, iš vidutinių mano akims.
user posted image
Prestige Lash twins tušas vienoj pusėj tušas, kitoj - bespalvė želė, kurią vieną ir tenaudojau, tušas nekoks,sausas.
user posted image
Soiree plaukų lakas, nieko ypatingo, labai stiprus dusinantis alkoholio kvapas. Pirksiu kitokį.
Atsakyti
QUOTE(Wild-One @ 2010 12 25, 22:07)
Mažiukas biosilk 15 ml, nekartosiu, nieko žymaus nedaro mano plaukams.

Prisidedu ir as prie si reikala baigusiu.... drinks_cheers.gif SM bangai ir as neatsispyriau ir si isigijau 150ml dydzio - bet man ir kvapas nepatiko, ir nieko ypatingo nedare (isskyrus, kad issukuot lengviau, graziai krenta ir pan, bet ta pati daro ir visi kiti aliejukai/serumai, o ypac silikono pagrindu) doh.gif Tai labai besistengdama sunaudojau iki 'biosilk' uzraso apacios, o po to pardaviau - nu nenoriu kankintis naudodama.

Dar atsikratau 5 Sephora by OPI nagu lakais - sios firmos (butent sios, o ne tik Sephora ar tik OPI) nagu lakai man patys patys paciausi, bet visos sios spalvos yra su blizguciais ir del to nerandu progos panaudot arba vargstu valydama (3 spalvos nepanaudotos liko, 1 spalva del nuvalymo, o likusi 1 ir del nuvalymo, ir del retai naudojamos spalvos). Spalvos:
-untarnished image
-worth my weight
-too good for him
-go with the flow-er
-midnight mambo

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 26 gruodžio 2010 - 03:21
Grazios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarampa: 26 gruodžio 2010 - 12:34
Tikrai gražios smile.gif sakau gal tiktų tokiam įdomesniam manikiūrui, kad ir kasdienai smile.gif puošniai atrodyti nėra blogai atrodyti smile.gif
Atsakyti
shopingas, nemeskit, isparduotuvej kam nors padovanokit, manau bus kas paima 4u.gif
Atsakyti
Pasibaige citrinines verbenos hidrolatas, patiko, nors man kol kas visi bandyti hidrolatai patiko, kazkokio skirtingo poveikio neduoda. I jo vieta bus koks nors kitoks, dar nzn, koks.
Ange ou Demon Le Secret silky body veil kuno losjonas, apart skanaus kvapo, nieko ypatingo, sunaudojau, buvau pirkus kartu su kvepalais. i jo vieta ane lindt losjonas braskiu kvapo.
Baiges Me Me Me maskuoklis, naudojau paakiams, pavadinimo nepamenu, nusitryne jau, vidutiniskai patiko, i jo vieta ieskosiu ko kito blush2.gif
Ir Avon beyond colour skystas maskuoklis. Naudojau demelems, spuogeliams, paakiams netiko, prastokas buvo. Jo vieton turiu kitokiu.
Atsakyti
Pabaigiau, daugiau nepirksiu, nes nevertas kartojimo, o ir dėl to, jog kolekcija jau seniai išparduota ir jo nebėra, už tuos 5Lt kai pirkau, tai negaila, bet šiaip nieko gero
user posted image
Atsakyti
baigiasi ir porai kartu beliko ax.gif
linola aliejus;(patiko ateity butinai pakartosiu, dabar kolkas i jo vieta nieko nenusipirkau)
linola kuno kremas;(patiko taip pat pakortosiu kada, kol kas i jo vieta turiu dove kuno krema)
astera balinantis dantu skalavimo skystis (patiko tikrai pabalindavo dantis, naudojau kartu su tos pacios firmos dantu pasta balinancia, o i jo vieta bus koks nors kitas is astera dantu skalavimo skystis)
max factor masterpiece max tusas (laaabai patiko wub.gif , i jo vieta bus arba toks pat arba 2000 calorie)
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 26, 04:15)
Prisidedu ir as prie si reikala baigusiu....  drinks_cheers.gif SM bangai ir as neatsispyriau ir si isigijau 150ml dydzio - bet man ir kvapas nepatiko, ir nieko ypatingo nedare (isskyrus, kad issukuot lengviau, graziai krenta ir pan, bet ta pati daro ir visi kiti aliejukai/serumai, o ypac silikono pagrindu) doh.gif Tai labai besistengdama sunaudojau iki 'biosilk' uzraso apacios, o po to pardaviau - nu nenoriu kankintis naudodama.

Aš irgi būtent SM komentarų prisiskaičius bei youtube'j video prisižiūrėjus įsigijau 150ml - man visai patinka, nors ypatingas ir nėra, bet naudoju su malonumu, tačiau dar kartą nepirksiu - vien dėl sudėties... Bet kol kas jo dar ilgam užteks, net ir kasdien naudojant rolleyes.gif
Atsakyti