Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(myth @ 2010 12 29, 02:15)
Efektas išties išlieka ilgiau, bet, deja, reikia tam tikrą laiką atauginėti, kad būtų ką epiliuoti, o va tas kad ir trumpas laukimas mane varo iš proto  doh.gif Ypač vasaros metu, kai kiekvieną dieną reikia būti idealiai epiliuotai laugh.gif [nors odą dirgina epiliatorius tikrai mažiau nei visi tie skustukai/putai/kremai ir t.t.]...

Nuo depiliacinių kremų jau atsižegnojau, nes negaliu kvapo pakęst, tikrai nemalonus, o su skustukais pernelyg greitai atauga, o epiliatorius tai tikrai geras sprendimas, aišku jo, reik palaukt kol bent 1mm užauga, bet pvz vėsesniam sezonui, kai jau su sijonais nelakstom tai nepakeičiamas variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 12 29, 13:36)
Nuo depiliacinių kremų jau atsižegnojau, nes negaliu kvapo pakęst, tikrai nemalonus, o su skustukais pernelyg greitai atauga, o epiliatorius tai tikrai geras sprendimas, aišku jo, reik palaukt kol bent 1mm užauga, bet pvz vėsesniam sezonui, kai jau su sijonais nelakstom tai nepakeičiamas variantas  ax.gif

Sutinku, kad vėsesniam sezonui epiliatorius yra gerai drinks_cheers.gif

O jeigu į temą, tai... Po rytinio dušo pagaliau sutepiau Oriflame - Pure Nature Organic Blueberry & Lavender extract Calming Face Cream
user posted image
Mama buvo nupirkusi kartu prausikliu, kurio pusę dar tebeturiu

Kremas nepatiko ir veidui buvo panaudotas vos kelis kartus - pernelyg riebus, sunkus, odą ne drėkingo, o lyg apkrovė...o ir kvapas nekoks unsure.gif Sutepiau vietoj kūno kremo, nes tiesiog išmesti buvo gaila laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 12 28, 22:53)
Kai pagalvoji - tikrai epiliatorius praktiškiau, nes nereik jau putų visokių pirkt, skutukų ir t.t.
Tik aišku ne visos skausmą pakęst gali, nes pvz aš tai beveik nieko nejaučiu, o ir efektas ilgiau išlieka smile.gif

Sutinku, kad praktiškiau smile.gif
Bet pažastų aš negalėčiau kitu būdu tvarkytis, man jau geriau jas skusti. Įpratau ir kažkaip netrukdo. O tos putos man labai taupios... ax.gif

QUOTE(myth @ 2010 12 29, 02:15)
Efektas išties išlieka ilgiau, bet, deja, reikia tam tikrą laiką atauginėti, kad būtų ką epiliuoti, o va tas kad ir trumpas laukimas mane varo iš proto  doh.gif Ypač vasaros metu, kai kiekvieną dieną reikia būti idealiai epiliuotai laugh.gif [nors odą dirgina epiliatorius tikrai mažiau nei visi tie skustukai/putai/kremai ir t.t.]...

drinks_cheers.gif Negaliu pakęsti to atauginimo periodo... doh.gif ...
Atsakyti
Subaigtas sante BC kondicionierius i jo vieta naujas nebandytas Chi organics kondicionierius, tikiuosi bus geras, nes kaina tai gerule doh.gif
Atsakyti
user posted image

pabaigiau šį. mano plaukams tiko, patiko. galbūt kartosiu, jei pagausiu gera kaina smile.gif

paskutiniam kartui liko šios:
user posted image

pradžioj kvapas patiko, vėliau atsibodo, nes kiekis labai didelis.. kartojama nebus, buvo įdomu išbandyti smile.gif į jos vieta kol kas pabaigti norima ši:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2010 12 29, 20:21)
smagi spalva  bigsmile.gif  thumbup.gif  cool.gif

Galvoju jau apie jo pakartojima, bet kolkas is ruzavu/roziniu serijos nemazai lupdaziu Guerlain turiu plius MAC 'gaga' ruzava lupdaziuka, tai kolkas reikia mazint naudojamus. Bet si spalva buvo super ir verta demesio, vis pagyrimu susilaukdavau su juo, o ir pats lupdazis puikus savo konsistencija, tepimusi, laikymusi.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 29, 19:45)
Sutinku, kad praktiškiau  smile.gif
Bet pažastų aš negalėčiau kitu būdu tvarkytis, man jau geriau jas skusti. Įpratau ir kažkaip netrukdo. O tos putos man labai taupios...  ax.gif
drinks_cheers.gif  Negaliu pakęsti to atauginimo periodo...  doh.gif ...

oj, baikit juokus - aš epiliatorių tik kojoms tenaudoju doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Vegetable(s) tonikas. Nieko gero/blogo pasakyt negaliu, kartojamas nebus. Į jo vietą Lancome miniukas (50ml) user posted image
jau išbandžiau, tai toks švelnus pasirodė, žiemai pats tas ax.gif
Atsakyti
Terra Naturals 'sport' dezodorantas - dziaugiuosiu, kad daugiau jo neuzsipirkau (dar toki pat turiu sandeliuke), nes kvapu begale skaniu turi... Prakaita sulaiko puikiai, bet jo konsistencija man nepatinka: kietas, sunkiai tepasi, toks vaizdas, kad nieko neuztepi....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 29, 18:45)
Įpratau ir kažkaip netrukdo.

As irgi ipratau epiliuoti,tai kitaip jau neisivaizduoju smile.gif

O siaip norint grazaus vaizdelio,tai kas savaite butinai epiliuoju ax.gif
Atsakyti
Metu lauk daugiau nei puse buteliuko Konad pagrindo nagams - gaila, bet kad nebenaudoju: is pradziu ir stmapukus, ir lakus nusipirkau, o kai nusibodo zaist, tai viska ispardaviau... Galvojau pagrinda siaip sunaudosiu, bet vienas ant nagu jis man negrazus (turi toki nesveika gelsva atspalvi, tai nekaip nagai atrodo tik su juo), o po nagu laku nelabai jis man kazko patinka. Ir siaip turiu dar stiprikliu bei pagrindu, tai uzteks....
user posted image

Tarte 'lash hugger' tuso miniukas irgi iskeliauja i siuksline - si metu del to, kad jau beveik 4 menesius naudoju (nors tebedazo, bet stengiuosiu keist kas +-3 menesius tusus). Nu jau laaabai patiko jis man! wub.gif Blakstienas issukuoja, atskiria, neaplipina kose, patankina ir padaro tokias lengvas thumbup.gif Vienintelis minusas, kad kazkokios neitin ryskios blakstienos lieka su juo padazytos, tai daugiau kasdieninis variantas. Na ir gana lengvai nusivalo - siaip nieko, bet teko paasarot, tai tada paplaukia tusas ir per puga perejus izsiterliojau virsutini voka, nors tas turbut pirmakart man buvo (bet per tokia puga irgi pirmakart ejau, tai gal bet kuris tusas patepliotu). Na zodziu, valosi nesunkiai jis, bet iki siol tiko, tai nera pats prasciausias del laikymosi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 31, 01:54)
[...]...stengiuosiu keist kas +-3 menesius tusus[...].

Kodėl? unsure.gif Ta prasme, dėl rekomendacijų [a la kad tik apie tris mėnesius reikėtų naudoti], ar dėl asmeninių priežasčių, pavyzdžiui, akių jautrumo? Lyg ir skaičiau, kad tušą reikėtų naudoti apie šešis mėnesius po atsukimo, nors man net ir pusė metų yra mažai, nes vienu metu turiu naudojamus bent du tušus [ir dažaus ne kiekvieną dieną, nors beeeeveik...], blakstienų keliais sluoksniais tušo neapkraunu, tai realiai reiktų pilnas tubeles mesti lauk laugh.gif Tokiu atveju išties verta pirkti miniukus rolleyes.gif
Atsakyti