Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Labai skaniai kvepedavo plaukai, kvapas islikdavo visa diena. Po plovimo plaukai tapdavo kaip silkiniai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Keliavo šiukšlinėn,tik šepetuką pasilikau.Jaučiu jeigu būčiau blakstienas dažiusi angliuku,tai paakiai būtų švaresni nei su šitu tušu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2011 01 12, 11:59)
Labai skaniai kvepedavo plaukai, kvapas islikdavo visa diena. Po plovimo plaukai tapdavo kaip silkiniai  thumbup.gif

user posted image

user posted image sitie sampunai kvapnus ir malonus budavo wub.gif , bet jau nebegamina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lusunka: 12 sausio 2011 - 15:31
QUOTE(hemetra @ 2011 01 12, 11:59)
Labai skaniai kvepedavo plaukai, kvapas islikdavo visa diena. Po plovimo plaukai tapdavo kaip silkiniai  thumbup.gif

user posted image

Ooo, taip, mes su pussesere buvom užsipirkusios šitų šampūnų, nes plaukai būdavo fantastiški, o kaina apie penkis litus tik. wub.gif Niekur nebematau pirkti jų verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(fairynlovely @ 2011 01 12, 10:45)
Kazkada parduotuveje dave megineli sio sviesto (buvau pasipiktinus, kad gavau pro age lotuliukas.gif ). Mama tokiu visokiu nenaudoja, todel pribaigiau, kad nesimetytu  thumbup.gif
Labai gerai susigeria, nepalieka riebumo ir kvapas skanus buvo.

Mano giminaitė, 23 metų panelė, dievina šitą kremą, negali atsidžiaugti, kad jį įsigijo. Įsigijo ant "durniaus" ir įsimylėjo, sakė kartos dar daug kartų biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 01 12, 10:46)
Labai įdomu ką tokio gero daro ir kur naudojate?

Kremas skirtas sausoms kuno vietoms - zodziu, tept galima tiek kuna, tiek veida, t.y. visur, kru reikia padrekinti. Siaip cia mano vyro produktas nr1, bet vis dazniau ir as pasiimu ji. Tepames koju padus vakarais pries miega.

QUOTE(fairynlovely @ 2011 01 12, 11:45)
Kazkada parduotuveje dave megineli sio sviesto (buvau pasipiktinus, kad gavau pro age lotuliukas.gif ). Mama tokiu visokiu nenaudoja, todel pribaigiau, kad nesimetytu  thumbup.gif

Labai gerai susigeria, nepalieka riebumo ir kvapas skanus buvo.

Senstanti oda praranda dregme, sauseja, todel tokiai odai skirti produktai puikiai tinkami ir sausai odai (aisku, jei nera kazko tokio ypatingo sudetyje, kas tik brandziai odai naudotina - dazniausiai nebuna) 4u.gif

O Dove man sampunas ir kauke sviesintiems plaukams itin dideli ispudi padare - kirpejos nuolat klausdavo ka su plaukais darau, kad sviesinti ir tokie sveiki, o as tik tuos du produktus naudodavau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 01 12, 10:46)
Gal galite plačiau apie jį? Vis gundausi  bigsmile.gif

Kas mėgsta riebius ir tepti riebiai - nepatiks smile.gif Gana sausas ir kietas, skalsus. Kvapo beveik nebuvo. Manau, kad netiktų toms, kieno lūpoms reikia rimtesnės priežiūros, t.y. linkusios šerpetoti ar pan. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Natinuel 9% prausiklis veidui, i jo vieta ODA prausiklis.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 13, 10:36)
Natinuel 9% prausiklis veidui, i jo vieta ODA prausiklis.

Ar patiko Natinuel? Nesausino?
Atsakyti
Decleor paakių kremukas nieko gero/blogo nekartosiu
user posted image
į jo vietą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 01 13, 11:40)
Ar patiko Natinuel? Nesausino?

Patikti tai tikrai labai patiko, bet neperku dabar,nes tiesiog neapsimoka smile.gif Kaina apie 65 lt, uzteko gal 2 men su trupuciu, labai neekonomiska, jame gal 150 ml tik. Turejus esu Neoglis, ten berods 200 ar 250, bet nera ka lyginti - naudodavau po puse metu, prausian ryte-vakare. Taip pat turejau dar kitoki Natinuelio, siek tiek didesnes talpos,tai irgi uzteko labai ilgam.Mano oda misri - normali, visai jokio sausumo nuo prausiklio.
Atsakyti
Pasibaigė nuostabus lūpų balzamas, kurį draugė buvo atvežusi lauktuvių iš Graikijos. Kartočiau, jei kada rasčiau.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Seip tai butu visai gera, nes padrekina gerai, be to jos nuplauti nebutina biggrin.gif Pati kaukes konsistensija kelia sleikstuli doh.gif Tik nzn ar cia man pasiseke tokia "gleiveta" isgyti ar visos su melionais ir medum tokios doh.gif Daugiau nepirksiu, bent jau sios rusies rolleyes.gif
Atsakyti