Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(fantamsagorija @ 2011 01 16, 16:46)
Labai jo norejau ir labai dziaugiausi ysigijusi, bet naudojant dziaugsmas vis bleso - grazi rozine spalva ir tiek, jokio drekinimo, kuris isliktu ilgiau nei valanda pasitepus. Tikrai nekartosiu.

as irgi toki vos pribaigiau... buvau is kazkur gavus dovanu , bet kad nemest lauk - vos vos sutepiau ant saves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 16 sausio 2011 - 15:56
Kazkada dovanu gavau, kvapas taip patiko, kad ir kvepaus isigyjau wub.gif
user posted image
Dzintars kredo lux plaukus stiprinantis balzamas. Balzamas, kaip balzamas ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Geras dalykėlis.. sunaudojau tris iš eilės.. tikrai paskatino plaukų augimą.. dabar darysiu pertaukėlę .. po kiek laiko vėl įsigysiu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Tas varnalesu aliejus ir mane gundo blush2.gif Kai pribaigsiu turimus aliejus prigriebsiu matyt thumbup.gif
Atsakyti
Pabaigiau TBS mėlynių kūno sviestą, kažkaip kvapas nelabai patiko, bet kadangi TBS sviestukus myliu, į jo vieta Jolly orange ir Passion fruit sviestai wub.gif
Pabaigiau pienelį iš Nivea. Visai patiko, gerai valė makiažą, nedirgino odos, bet nebus kartojamas pokolkas.
user posted image
Atsakyti
Baigiau šį
user posted image

perkamas jau n-tąjį kartą, tikrai dar kartosiu, bet į jo vietą kol kas šis
user posted image

regeneruojantis, tinkantis sausiems ir pažeistiems plaukams
Atsakyti
Avene terminis vanduo baigės. Gaila aišku, jokių nusiskundimų smile.gif
Atsakyti
Balinimo abejoju ar buvo ten superinio (kaip reklamoj), nepasakyciau, kad lb gerai vale ir skonis saldokas rolleyes.gif Kaina nemaza, todel apsistosiu ties indiskom dantu pastom ax.gif
user posted image
I jos vieta:
user posted image
Atsakyti
Anna Lotan Barbados kremas... Visai patiko, ypač žiemą. Kai būsiu Klinikose- reiks užsipirkti.... 4u.gif
Atsakyti
Metu lauk mechanini blakstienu rietikli - sitas jau n metu nenaudojamas stovi kosmetineje (reiketu gumyte turbut keist), o ir turiu sildoma. Na ir aplamai, rietikli retokai naudoju
user posted image

Taip pat atsisveikinu su Elizabeth Arden seseliu paletyte - siaip EA seseliai man patinka ir tinka akims, bet butent su siais nesusigyvenau: spalvytes nelabai man tinka, labiausiai naudojama sviesiausia buvo, bet ji kiek miltine, tai nebesikankinu, nes seseliu trukumo nejauciu:
user posted image

Ruby Rose 9 spalvu seseliu palete (spalvytes pas mane kitokios nei foto) - metu, kad atlaisvetu kosmetine. O ir turimos spalvos nelabai naudojamos (rozine, violetine, sviesios rusvos-rausvos ir tmasios rudos) - su vienom kaip apsiverkus atrodau, ktios per tamsios. Nors siaip RR sesleiai mano jautriom akims labai tinka ir butent sitokia palete megstama, nes seseliai minksti, gerai laikosi. Sunaudojau kitokiu spalvu tokia palete ir likau labai patenkinta. Na o soms spalvoms nerandu pritaikymo.
user posted image

Collistar akiu piestukas (violetinis) - velgi nerandu progos juo dazytis. Pirkau, nes labai norejau isbandyt sia firma, juodu piestuku turejau, tai emiau kazka mandresnio doh.gif Siaip piestukas puikus: minkstas, gerai brezia, gerai laikosi, lengvia sklaidosi. Siaip tikrai geras dalykas ir mesti kazkaip gaila - galvoju prie savo skelbimo pridet ir padovanot kokiai pirkejai - gal panaudotu geriau uz mane. 4u.gif
user posted image

Na ir nesusigyvenu su Urban Decay lupu pagrindu (lip primer) - siaip jo reikia labai lengvai uztept, nusausint (arba ne) ir tada lupdaziuka tept, bet arba nemoku naudotis, arba kazkas kito, bet nejauciu jo poveikio: nei lupdazis geriau laikosi, nei ka. Na graziau dengiasi sausesni lupdaziai, bet tas pats buna ir pries dazymasi lupas vazelinu patepus. ax.gif Ir velgi nezinau sutapimas ar ne, bet kiek ji naudojau, tiek pastebejau, kad kaip tik lupdazis greiciau nusivalo. O tokios paskirties dar turiu kita priemone lupoms ir ji labiau patinka, tai sios nepasilieku.
user posted image
Atsakyti
Šįryt pabaigtas Garnier mineral extracare purškiamas dezodorantas. Juo baigias mano maratonas šių dezodorantų, sunaudojau 3 iš eilės skirtingų rūšių, ir susidariau nuomonę, kad nuo kvapo apsaugo 100proc, nuo ekstemalaus prakaitavimo deja nelabai. Šis extracare, depiliuotai odai, tai silpniau laikė prakaitą, o kur turėjau extra dry tai tikrai geriau, na bet jų specifika skirias. Šiuos dezodorantus kada nors prie progos gal ir pirkčiau, jei rasiu tokių pasiūlymų su kuriais pirkau, bet šiaip dabar į jo vietą stoja amway pieštukinis ir amway rutulinis, kuriuos naudosiu laaaabai ilgai, nes žiauriai skalsūs, o po to žadu tikriausiai grįžt prie per didžiausius vasaros karščius išmėginto rexona fragrance collection smile.gif
user posted image
Atsakyti
subaigiau alijošiaus gelį. Pirkau maišyt košėms su papainu, tai tam ir sunaudojau, veidą kartą išsitepiau, degt pradėjo, nuploviau. Matyt per daug agresyvus vienas.
user posted image
Atsakyti