Metu lauk mechanini blakstienu rietikli - sitas jau n metu nenaudojamas stovi kosmetineje (reiketu gumyte turbut keist), o ir turiu sildoma. Na ir aplamai, rietikli retokai naudoju

Taip pat atsisveikinu su
Elizabeth Arden seseliu paletyte - siaip EA seseliai man patinka ir tinka akims, bet butent su siais nesusigyvenau: spalvytes nelabai man tinka, labiausiai naudojama sviesiausia buvo, bet ji kiek miltine, tai nebesikankinu, nes seseliu trukumo nejauciu:
Ruby Rose 9 spalvu seseliu palete (spalvytes pas mane kitokios nei foto) - metu, kad atlaisvetu kosmetine. O ir turimos spalvos nelabai naudojamos (rozine, violetine, sviesios rusvos-rausvos ir tmasios rudos) - su vienom kaip apsiverkus atrodau, ktios per tamsios. Nors siaip RR sesleiai mano jautriom akims labai tinka ir butent sitokia palete megstama, nes seseliai minksti, gerai laikosi. Sunaudojau kitokiu spalvu tokia palete ir likau labai patenkinta. Na o soms spalvoms nerandu pritaikymo.
Collistar akiu piestukas (violetinis) - velgi nerandu progos juo dazytis. Pirkau, nes labai norejau isbandyt sia firma, juodu piestuku turejau, tai emiau kazka mandresnio

Siaip piestukas puikus: minkstas, gerai brezia, gerai laikosi, lengvia sklaidosi. Siaip tikrai geras dalykas ir mesti kazkaip gaila - galvoju prie savo skelbimo pridet ir padovanot kokiai pirkejai - gal panaudotu geriau uz mane.

Na ir nesusigyvenu su
Urban Decay lupu pagrindu (lip primer) - siaip jo reikia labai lengvai uztept, nusausint (arba ne) ir tada lupdaziuka tept, bet arba nemoku naudotis, arba kazkas kito, bet nejauciu jo poveikio: nei lupdazis geriau laikosi, nei ka. Na graziau dengiasi sausesni lupdaziai, bet tas pats buna ir pries dazymasi lupas vazelinu patepus.

Ir velgi nezinau sutapimas ar ne, bet kiek ji naudojau, tiek pastebejau, kad kaip tik lupdazis greiciau nusivalo. O tokios paskirties dar turiu kita priemone lupoms ir ji labiau patinka, tai sios nepasilieku.