Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Baigesi prausklis verysad.gif labai patiko,butinai kartosiu,tik reikia davaziuot nusipirkt ,i jo vieta kol kas margarita prausiklis su ramunelemis
user posted image

pribaigiau tusa MF 2000calorie ,ne pirma karta pirkau ,bet n usibodo,norisi kazko naujo,user posted image

taigi i jo vieta Loreal telescopic
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 14, 10:33)
Baigesi prausklis verysad.gif  labai patiko,butinai kartosiu,tik reikia davaziuot nusipirkt ,i jo vieta kol kas margarita prausiklis su ramunelemis
user posted image

Kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 01 14, 11:37)
Kur perkate?

Vilniaus Akropolyje eco studijoje,bet yra ir internetu pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokių minusų, dabar į jos vietą Clinique, bet ateity vėl, manau, grįšiu prie Kanebo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 14 sausio 2011 - 11:48
QUOTE(delamorte @ 2011 01 14, 12:47)
Jokių minusų, dabar į jos vietą Clinique, bet ateity vėl, manau, grįšiu prie Kanebo

kokio tipo jusu oda?
Atsakyti
Ismetamas Fiji lupu balzamas - turiu jau turbut 4 menesiu, bet laaabai mazai nunaudotas, nes buvo uzkistas stalciuke. Dabar istraukiau ir padejau vonioje i subaigto Burt's Bees vieta, tai supratau kodel as ji uzkisus buvau lotuliukas.gif Balzamas taupus, nes kietokas, bet nemaloniai tepasi - sunku paaiskint zodizias ta jausma, bet tepant atrodo, kad jame yra kokiu grudeliu, sunkiai tepasi, bet realiai nesimato jokiu grudeliu jame, nei ant lupu uztepus matosi/jauciasi jie, o ir uzsitepa jsi ant lupu. Bet jausmas toks erzinantis doh.gif Nei man, nei vyrui nepatiko jis....

Beje, toks idomus dalykas - nupiesti kokosai ant indelio, o skonis tai metinis jo - vis su situo apsigaunam mes: as traukdama is sandeliuko emiau 'kokosini' balzama, o vyrui kai daviau pabandyt ir klausiu kaip patiko, tai jsi pasitikslino ar tas kokosinis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
sunaudojau kūnui, nors taip ir nesupratau kam jis skirtas.. smile.gif Visai smagus buvo, lengvas. (foto ne mano)
user posted image
Patiko, gerai drėkino, labai malonaus kvapo. Subaigiau MD kojų masažą darydamą, tai nesiskundė, nors kremų labai nemėgsta.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 14, 15:47)
kokio tipo jusu oda?

Mišri į riebumą
Atsakyti
Baigėsi Argital rankų kremas
user posted image
nepatiko, nekartosiu
Atsakyti
dar likę keli lašeliai, bet metu, nes naudojau vasarą, dbr per tamsi mano nr. 03.
user posted image

taip pat metu, pamiršus buvau kad ją turiu, o šian atidarius kvapelis jos jau paseitęs
user posted image

Atsakyti
user posted image
Patiko, nes gerai drėkino, rankytės minkštos ir švelnios buvo. Be to patogi pakuotė - 50 ml - labai gerai rankinėje nešiotis smile.gif
Atsakyti
Labai jo norejau ir labai dziaugiausi ysigijusi, bet naudojant dziaugsmas vis bleso - grazi rozine spalva ir tiek, jokio drekinimo, kuris isliktu ilgiau nei valanda pasitepus. Tikrai nekartosiu.

user posted image
Atsakyti