Na prasimetau iki galo siandien.....
Evian vandenukas - purske normalia srovyte, bet kazkaip dabar pradejo kimstis (arba nepurskia, arba gerai purskia, arba isvis bega), nors dar like kazkiek jo. O siaip nereikalingas daiktas man.
Laura Mercier akiu piestukas, spalvyte
'golden black' - pats piestukas super malonus, lengvai brezia, gerai islieka, minkstas, o spalvyte si man puikiai tiko, akytes gaivias padarydavo. Mastau apie didelio isigijima sios pacios spalvytes (cia buvo miniukas).
Rimmel keturspalviai seseliukai, spalvyte
'008 bronzed' - lyg ir geri, gerai tepasi, grazios spalvytes, gerai laikosi, bet pastaruoju metu mano akys super pajautreje, tai pora kartu kai jais daziausi akys baisiai susialergizavo (o dar darbe buvau, tai gryzau raudonom akim, seseliai subege i rauksleles ir 'uzkepe' nuo voku karscio

). Nesu tikra ar tikrai nuo ju, bet siandien namuose budama pasidaziau jais ir akys neitin maloniai jautesi, tai metu lauk. O ir negaila, nes tik 1-2 spalvytes daugiau naudojamos buvo ir vienos koks trecdalis telikes.
Oriflame 'wonder lash' tusas - kaip minejau siandien kitame poste, jis man tik paryskina blakstienas. Nieko tokio geresnio nedaro, o ir graziai sudeliot blakstienas reikia ilgai padirbet sepeteliu. Nusivyliau siuo tusu ir tikrai ne toks kaip prisiminimuose (nors tuomet tas tusas vienas pirmuju buvo, tai ir reikalavimai kitokie buvo, ir supratimas apie kosmetika). Beje, dar siandien pasidaziau, kad isitikinciau, jog tikrai nepradejo tirstet (t.y. geret) ir prisiminiau dar viena jo blogybe - sepetelis kazkaip bado vokus (blakstienu apacioje) - tai vienas vienintelis ta darantis tusas.

Sakyciau dazytis nemoku, per zemai sepeteli kabinu, nu bet ne pirmas tusas, o sepeteliu ivairiu ivairiausiu esu turejus, iskaitant ir tokio tipo lenkta nevienodais sereliais. Zodziu, va del paskutinio pastebejimo labiausiai negaila ji mest lauk.