Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Maserati. @ 2011 01 19, 11:34)
Weleda rozmarinu losjonas. I jo vieta toks pats, tik jau nebezinau ar dar daugiau pirksiu,nes brangokas ir greitai sunaudojamas smile.gif

Kaip patiko, kokį efektą suteikia/kam tinkamas?
Gal naudojot ir rozmarinų šampūną? 4u.gif
Papildyta:
Baigės Oriflame sausas šampūnas. Bet kartojamas nebus, nes nepatiko. Labai greit baigės, plaukai miltuoti, kaip žili atrodydavo. Išvis nepatiko, nevykęs pirkinys kažkoks. schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 19, 14:58)
Kaip patiko, kokį efektą suteikia/kam tinkamas?
Gal naudojot ir rozmarinų šampūną? 4u.gif

Sampuno nebandziau. Apie poveiki sunku ka pasakyti, gal kazkiek paskatino plauku augima ir sumazino slinkima smile.gif Kitoms,skaiciau, pasausina galvos oda,ko pasekoje plaukai islieka svarus ilgiau, as sito nepastebejau ant saves.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 19, 14:21)
Kur jį perkate ir kokia kaina?
Netepa drabužių?  smile.gif

Ne Lietuvoj gyvenu, o Lietuvoj ar jų yra net nežinau, nebuvau pastebėjus g.gif Perku bet kuriame prekybcentryje, kainuoja apie tris eurus - tiksliai neprisimenu... Man šis rutulinis dezodorantas išties yra geriausias iš visų bandytų, drabužių netepa, pažastų odos neišsausina, kvapas malonus, o negerą kvapą sulaiko [nors šiaip su prakaitavimu didelių bėdų neturiu, tad nežinau, kaip jis tiktų/patiktų daugiau prakaituojančioms], itin skalsus rolleyes.gif
Atsakyti
Šįryt pasibaigė Garnier Pure Active kremas-gelis. Patiko, per daug nesausino ir laikė matiškumą, bet kad su spuogeliais kovotų nepastebėjau, dabar naudojau rytais, nes nenoriu apkraut veiduko iš pat ryto, nemėgstu maitinamųjų ir ypač ryte, kai oda yra linkus į bėrimus
user posted image

Dar vienas tušas po revizijos metamas lauk Oriflame Wonder Lash, gavau jį kai buvo akcija senas-naujas, kai seną priemonę atneši ir gauni oriflame naują, tai iš buvusių tą tušą buvau pasiėmus, bet nepatiko, man tas šepetėlis nepatogus, o ir efekto gero nesuteikė pats tušas
user posted image

Vakar taip pat baigėsi Sanitars aloe dideli vatos lapeliai, kol kas geriausi ir švelniausi, ir dar pigiausi, nors dabar jau nemačiau didelių, ir maži pabrangę, dar turiu vieną pakelį naują, o paskui tikriausiai pirksiu mažesnius tos rūšies

Atsakyti
Hugo Naturals 'sea fennel & passionflower' dezodorantas pazastims - nu tikrai veiksmingai saugo nuo prakaito kvapo, kvapas malonus, nestiprus, bet per kietos konsistencijos: tepi ir atrodo nieko nesitepa, tai bruzinu ilgokai ir nuobodziai. O paskui ziuriu, kad greitai naudojasi (pradarytas pries kokais 18 dienu, tai dabar like kazkur 40% jo). Metu, nes vyras nenaudoja, paciai nusibodo subaiginet - skauda pazastis nuo to intensyvaus trynimo.
user posted image

EOS skutimosi kremas (na liko 1 kartui gal nepilnai) - jau neissispaude siandien, tai truputi su vandeniu suplakiau ir isspaudziau, bet dar liko iskrapstymui. Labai patiko tiek konsistencija, tiek kaip jauciasi odyte su juo, tiek kaip savo funkcija atliekantis daiktas, o ir kvapas malonus.
user posted image

QUOTE(Kissable_lips @ 2011 01 19, 19:28)
Dar vienas tušas po revizijos metamas lauk Oriflame Wonder Lash,

Pas mane sis stovi ir laukia ismetimo eiles - na bet kolkas gailiuosiu ir laukiu, kad pasikeistu....

Uzsisakiau lauktuviu is LT ji, nes prisimenu, kad esu naudojus ir patikes jis man. Nu bet dabar tai kazkoks tikrai ne toks kaip prisiminimuose - skystas, nelabai sudelioja blakstienu, nieko nedaro (isskyrus, kad nuspalvina). Laikau su mintimis, kad gal patirstes, bet kolaks nesikeicia, o nusibost ji laikyt tikrai pradeda....
Atsakyti
Pasibaigė:

"Florame" rožmedžio kūno losjonas
user posted image

"Natuderm" šampūnas riebiems plaukams
user posted image

"Clinique" lūpų blizgis cherry eclipse (nežinau, ar tikrai jo foto...)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2011 01 19, 22:43)
Pasibaigė:

"Natuderm" šampūnas riebiems plaukams

Kur radot šį šampūną riebiems plaukams? Ir domintų atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 19 sausio 2011 - 21:45
TekilaSunrise, man idomu apie florame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 19, 22:45)
Kur radot šį šampūną riebiems plaukams? Ir domintų atsiliepimai  smile.gif

Berods "Eurokos" pirktas. Man pažįstama atidavė, jai netiko... smile.gif
O mano atsiliepimai teigiami, neturiu ką jam prikišti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RainyDay @ 2011 01 19, 22:48)
TekilaSunrise, man idomu apie florame  4u.gif

Šiaip nesu pienelių mėgėja - teikiu pirmenybę kremams, sviestams, gryniems aliejams smile.gif "Florame" pirko vyras, jis ir kvapą išrinko smile.gif Nenuvylė manęs, sunaudojau iki paskutinio lašiuko. Skalsus, oda lieka pakankamai sudrėkinta ir pamaitinta, nors ir atrodo lengvutis. Patogus, kad su "pompa" smile.gif Žodžiu, atsiliepimai geri, bet nekartosiu, nes vis tiek pieneliai man paskutinėj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Metu lauk du raudonus (519A ir 520E spalvytes) Wet'n'Wild lupdazius - pirkau kai labai norejosi isbandyt raudona spalva, tai is esmes abu atspalviai man tiko, bet taip ir stovi nenaudojami... Patys lupdaziukai pigmentuoti, gerai tepasi, nesausina lupyciu, gerai issilaiko - blogo negaliu nieko pasakyt, bet tiesiog nesinaudojo jie man. O kaina ju juokinga, tai negaila isbandyt buvo, negaila ir ismest. ax.gif

P.S. norejau tubeles pasilikt, kad galeciau savo pasigaminta balzama susipilt (na cia i ateiti ziuriu), tai nulauziau tuos lupdaziukus, dantu krapstuku norejau is pacio dugno likuti iskabint ir nustebau kokio jis gylio blink.gif Ten dar bent porai savaiciu uztektu naudojimui - tai metu lauk viska, nes tokiu tubeliu man nereikia.....
user posted image
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2011 01 19, 23:02)
Žodžiu, atsiliepimai geri, bet nekartosiu, nes vis tiek pieneliai man paskutinėj vietoj  biggrin.gif

Pieneliu as irgi nemegstu, o ypac kai oda sausa, tai tie pieneliai per lengvi. Bet va vieno is galvos ismest negaliu ir laukiu kol turimi kremai/sviestai baigsis, kad si isigyciau (John Masters Organics vaniles ir apelsinu pienelis kunui) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 sausio 2011 - 00:58
Na prasimetau iki galo siandien..... 4u.gif

Evian vandenukas - purske normalia srovyte, bet kazkaip dabar pradejo kimstis (arba nepurskia, arba gerai purskia, arba isvis bega), nors dar like kazkiek jo. O siaip nereikalingas daiktas man.
user posted image

Laura Mercier akiu piestukas, spalvyte 'golden black' - pats piestukas super malonus, lengvai brezia, gerai islieka, minkstas, o spalvyte si man puikiai tiko, akytes gaivias padarydavo. Mastau apie didelio isigijima sios pacios spalvytes (cia buvo miniukas).
user posted image

Rimmel keturspalviai seseliukai, spalvyte '008 bronzed' - lyg ir geri, gerai tepasi, grazios spalvytes, gerai laikosi, bet pastaruoju metu mano akys super pajautreje, tai pora kartu kai jais daziausi akys baisiai susialergizavo (o dar darbe buvau, tai gryzau raudonom akim, seseliai subege i rauksleles ir 'uzkepe' nuo voku karscio doh.gif ). Nesu tikra ar tikrai nuo ju, bet siandien namuose budama pasidaziau jais ir akys neitin maloniai jautesi, tai metu lauk. O ir negaila, nes tik 1-2 spalvytes daugiau naudojamos buvo ir vienos koks trecdalis telikes.
user posted image

Oriflame 'wonder lash' tusas - kaip minejau siandien kitame poste, jis man tik paryskina blakstienas. Nieko tokio geresnio nedaro, o ir graziai sudeliot blakstienas reikia ilgai padirbet sepeteliu. Nusivyliau siuo tusu ir tikrai ne toks kaip prisiminimuose (nors tuomet tas tusas vienas pirmuju buvo, tai ir reikalavimai kitokie buvo, ir supratimas apie kosmetika). Beje, dar siandien pasidaziau, kad isitikinciau, jog tikrai nepradejo tirstet (t.y. geret) ir prisiminiau dar viena jo blogybe - sepetelis kazkaip bado vokus (blakstienu apacioje) - tai vienas vienintelis ta darantis tusas. doh.gif Sakyciau dazytis nemoku, per zemai sepeteli kabinu, nu bet ne pirmas tusas, o sepeteliu ivairiu ivairiausiu esu turejus, iskaitant ir tokio tipo lenkta nevienodais sereliais. Zodziu, va del paskutinio pastebejimo labiausiai negaila ji mest lauk.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 20, 05:35)
Oriflame 'wonder lash' tusas - prisiminiau dar viena jo blogybe - sepetelis kazkaip bado vokus (blakstienu apacioje) - tai vienas vienintelis ta darantis tusas.  doh.gif Sakyciau dazytis nemoku, per zemai sepeteli kabinu, nu bet ne pirmas tusas, o sepeteliu ivairiu ivairiausiu esu turejus, iskaitant ir tokio tipo lenkta nevienodais sereliais.

Aš su šiuo tušu kiekvieną kartą dažydamasi akis išsibadydavau, taigi neiškentus taip pat mečiau lauk jį. Su kitais tušais, kad iš su guminiu šepetėliu, to nepasitaikė.
Atsakyti