Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

akių makiažo valiklis Lancome, (miniukas 30 ml) toks švelnus pasirodė
user posted image
Į jo vietą "Lumene"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2011 01 17, 20:01)
akių makiažo valiklis Lancome, (miniukas 30 ml) toks švelnus pasirodė

Ar gerai valė akių makiažą?
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 01 17, 21:29)
Ar gerai valė akių makiažą?

man patiko, tačiau naudoju vandeniui neatsparų tušą ax.gif
Atsakyti
Lancome Bi facil mama turi, kai pirmą kartą pabandė, pasakė, kad gyvenime nėra turėjus tokio gero akių makiažo nuemėjo smile.gif
Atsakyti
pabaigiau lavera calendula tonika, nekartosiu, nes truputi sausino oda ir seip neskalsus ir jokio poveikio nepajutau, i jo vieta Weleda Iris tonikas, sis jau antras, patinka daug geriau nei Laveros 4u.gif
dar tvarkiaus kosmetine, tai ismeciau visokiu blizgiu, lupdaziu ir Cover FX maskuokli, lupdaziai ir blizgiai pasenia jau, ilgai nenaudojami, o su maskuokliu nesusigyvenau, spalva man persviesi, o ir pats maskuoklis nelabai patiko ir nelabai maskavo doh.gif
Atsakyti
"MARGARITA" ekologiškas maitinamasis kremas, jautriai odai su linų ekstraktu ir augaliniu aliejumi
pradžioje visai patiko, šis jautriai odai, maitinamasis, tepdavau nakčiai, bet į galą ant skruostų lyg berti mažyčiais spugeliais pradėjo. Gal kada ir pakartosiu, nes tikrai l.padėjo mano jautriai ir l. sausai vietomis veido odai. Beje kvapelis jo toks nekoks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 18 sausio 2011 - 15:15
Isadora antakių pieštukas, sunaudojau, bet daugiau tokio nepirksių, antakiams jis man kiek per minkštas, MUFE pieštukas tamsiai pilkos spalvos, patiko, gerai brėžia, gerai išlieka.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
TreSemme 24 hour body conditioner
Neblogas, jokių nusiskundimų kaip ir neturiu, bet didelio įspūdžio irgi nepaliko, tiesiog... eilinis ir tiek, plaukai po jo minkšti, švelnūs, kaip ir po daugumos neblogų rolleyes.gif
user posted image

Neutro Roberts - pink fresh rutulinis dezodorantas
Jau turbūt koks trečias sunaudotas, ir dar du tokie patys nupirkti laukia savo eilės laugh.gif Kol kas pats pačiausias naudotas rutulinis dezodorantas, tad bus dar ne kartą kartojamas cool.gif
user posted image

Atsakyti
Metimo diena, tušą naudoju vos vieną, kiti jau seniai turi būt išmesti, kurie pradaryti, tai metu pora, jei kitus mesiu tai parašysiu čia biggrin.gif

Maybelline collosal volume express. Metu dėl to, kad jau turiu apie 2 metus, nors ir nesibaigęs, bet jau tiesiog nenoriu naudot, kažkaip ne taip dažo, ir bijau blakstienas susivaryt, nes pas mane nei ilgos nei tankios. O ir negaila, nes buvau gavus prie prenumeratos
user posted image

Avon super curlacious. Šis nepatiko nuo pat pradžių. Dar naudojau gana ilgai, nes gaila buvo mest, nei rietė, nei ilgino, nei tankino. Tiesiog matės, kad tušo tepta, bet poveikio jokio. Dabar jau padžiūvęs, ir beveik pasibaigęs, tai neabejotinai keliauja į konteinerį tiesiu taikymu su visom šiukšlėm. Taip pat negaila, nes buvau laimėjus
user posted image
Atsakyti
user posted image

Careline šampūnas, naudojau pirmam perplovimui (kai plaukus plaunu du kartus) arba šepetėliams, nepatiko visai schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Weleda rozmarinu losjonas. I jo vieta toks pats, tik jau nebezinau ar dar daugiau pirksiu,nes brangokas ir greitai sunaudojamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 01 18, 18:19)

Neutro Roberts - pink fresh rutulinis dezodorantas
Jau turbūt koks trečias sunaudotas, ir dar du tokie patys nupirkti laukia savo eilės laugh.gif Kol kas pats pačiausias naudotas rutulinis dezodorantas, tad bus dar ne kartą kartojamas  cool.gif
user posted image

Kur jį perkate ir kokia kaina?
Netepa drabužių? smile.gif
Atsakyti