Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(*plunksna* @ 2007 06 25, 14:47)
sveikos mergytes

as vel griztu pas jus  verysad.gif

taip buvo viskas gerai susitvarke, niekas neramino, dziaugiausi gyvenimu, o va pries 2 dienas vel uzejo  verysad.gif  nezinau ar cia sutapimas, bet nustojau vitaminus gerti, tai gal sakau pas mane b vit stygius  g.gif

nezinau, bet sikart man tok stiprus nerimas, kad net vaziavau i vaistine raminanciu pirkti, kazkokiu su valerijonais nusipirkau, nes kitaip gyventi nesinoris  schmoll.gif  vakat man lyg padejo toas tabletes, bet siandien niekaip negaliu as to nerimo iveikti, o kai jis pas mane yra, tai apetito nerasta, tai nors vandens stengiuosi gerti  unsure.gif

kai mano dukryte nemato issiverkiu, nes lyg geriau pasidaro tam kartui, bet paskui vel tas pats  doh.gif

vyras nervuojas, nes jam neitiketina, kad nei is sio nei is to as cia negaluoju  verysad.gif

oi negaliu, kaip verkt norisi  verysad.gif
nusipirkau vel pakuote vitaminu, reikes vel pradet gert  unsure.gif

man atrodo kad tau depresija prasidejo o ne nerimas eik pas psicho ir pagerk antidepresantu pamatysi bus geriau jai uzleisi liga bus dar sunkiau
Atsakyti
QUOTE(*plunksna* @ 2007 06 25, 14:47)
sveikos mergytes

as vel griztu pas jus  verysad.gif

taip buvo viskas gerai susitvarke, niekas neramino, dziaugiausi gyvenimu, o va pries 2 dienas vel uzejo  verysad.gif  nezinau ar cia sutapimas, bet nustojau vitaminus gerti, tai gal sakau pas mane b vit stygius  g.gif

nezinau, bet sikart man tok stiprus nerimas, kad net vaziavau i vaistine raminanciu pirkti, kazkokiu su valerijonais nusipirkau, nes kitaip gyventi nesinoris  schmoll.gif  vakat man lyg padejo toas tabletes, bet siandien niekaip negaliu as to nerimo iveikti, o kai jis pas mane yra, tai apetito nerasta, tai nors vandens stengiuosi gerti  unsure.gif

kai mano dukryte nemato issiverkiu, nes lyg geriau pasidaro tam kartui, bet paskui vel tas pats  doh.gif

vyras nervuojas, nes jam neitiketina, kad nei is sio nei is to as cia negaluoju  verysad.gif

oi negaliu, kaip verkt norisi  verysad.gif
nusipirkau vel pakuote vitaminu, reikes vel pradet gert  unsure.gif

Gal pms? ar neturi būti menstruacijų už kelių dienų ar savaitės?

Atsakyti
Zinok, plunksna, man irgi negerai...jau antra diena stiprus nerimas kamuoja...kazkaip raminuosi tuo, kad zinau, jog vis tiek praeis....Pabandyk paskaityt kanors...valerijona,kad geri tai gerai, tikrai nepakenks.....Nemanau, kad jau cia tau reik skubet antidepresantus gert....Kiek zinau, depresijos simptomai turi testis ne maziau kaip dvi savaites.....Tiesiog pabandyk guostis tuo, kad tai laikina, ir tuo kad tu tikrai ne viena tokia....nerimastinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 06 25, 17:01)
Gal pms? ar neturi būti menstruacijų už kelių dienų ar savaitės?

va va siandien kaip tik prasidejo unsure.gif bet man taip nera buve pries mmm. ka cia reiskai, kad pries kiekviena mmm man taip bus?

aciu Irren uz palaikyma, nezinau vakare buna viskas gerai ir apetitas atsiranda ir nuotaika, nu bet ryte, tai kosmaras, tas kutenimas skrandyje nervina verysad.gif
Atsakyti
ner uz ka, man pries mmm irgi uzeina nerimas.....iskart dirgli pasidarau, nemiga kamuoja...kai susergu viskas i savo vietas stoja......taip pat dar uzeina kai vaisingos dienos buna......nes tada irgi hormonai siautėja...as jau irgi pradedu manyt, kad cia labai daug kas nuo hormonu pusiausvyros priklauso.... ax.gif
Atsakyti
Man irgi pastaruoju metu pasireiske nervinis issekimas, is pradziu maniau , kad streikuoja sveikata, nes nukrisdavo pulsas, svaigdavo galva, kamuodavo nemiga, taciau issityrus paaiskejo , kad esu sveika. Papuoliau pas labai malonia gydytoja, kuri dave labai geru patarimu ir tiesiog nuosirdziai pasnekejo. Sako viskas slypi pasamoneje, gal buvo kokiu isgyvenimu ar pervargimu tiesiog juos slopinau, o dabar viskas pasireiske(nors ir atostogauju siuo metu). Pasiule paskaityti populiariosios literaturos(kaip myleti save ar tiesiog dziaugtis gyvenimu), pakeisti aplinka, daugiau pabedruati su draugais ar uzsiimti megstama veikla, pasirupinti savimi ir nepamirsti pasilepinti, pamedituoti ir t.t. Valgyti kuo daugiau vaisiu ir darzoviu, pries miega isgerti pieno su medumi, paklausyti muzikos, tiesa israse vaistuku kad uzmigciau, tai dabar bent issimiegu ir savijauta siek tiek pagerejo smile.gif Sunkoka dabar tik demesi koncentruoti ir esu gan apatiska ir dirgli(nenoriu kitiems nuotaikos gadinti), gal kas zinot kas padetu but zvalesniai? smile.gif
Atsakyti
vieną kartą mane iš niekur nieko apėmė klaikus nerimas ir siaubas, neįmanoma apsakyt, galvojau tikrai persitempiau kur nors ar senos nuodėmės išlindo nes kitaip negalėjau paaiškint tos siaubingos bepriežastinio nerimo savijautos. drebančiom rankom (tiesiogine prasme) surinkau mamos tel. nr. ir gal valandą prašnekėjom - aš visąlaik kūkčiojau, mama vis ramino. vienas variantų, kuriuos tada sugalvojau - pms (kuris man šiaip pasireiškia tik pilvo deginimu o ne nuotaikų svyravimais g.gif ) žodžiu, pas mamą, šeimoj viskas gerai, pati ką tik buvau susiradus darbą, sveika ir t.t. o baimę jaučiau porą valandų neišpasakytą... kitą dieną viskas lyg ir pasimiršo, o dar kitą dieną paskambino mama ir pranešė, kad rado mirusį senelį. tai va, vistik ne be pagrindo verkiau.. be to kai tai sužinojau, kad ir kaip buvo liūdna, ankstesnis nerimas galutinai išnyko. tai va iki šiol manau kad tai buvo nuojauta, o ne psichikos sutrikimas blush2.gif

p.s. REAL baimę jaučiu kiekvieną kart kai žinau kad teks keliaut į miestą (kai neveža niekas mašina biggrin.gif ) ir pereit nors vieną sankryžą - vilniaus vairuotojai nepakartojami :/
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote nuo ko yra vaistai VELAXIN (venlafaksinas) , israse su kitais vaistais, bet lapelio negavau, o kai esu labai smalsi idomu suzinoti poveiki, salutinius reiskinius ir t.t. ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2007 07 31, 11:49)
Sveikos, gal kas zinote nuo ko yra vaistai VELAXIN  (venlafaksinas) , israse su kitais vaistais, bet lapelio negavau, o kai esu labai smalsi idomu suzinoti poveiki, salutinius reiskinius ir t.t. ?  rolleyes.gif

Žiūrėk čia

http://www.vaistai.l...rchword=velaxin
Atsakyti
Na kad antidepresantai zinau, bet arba as nemoku surasti, bet info tame puslapyje tu vaistu pavadinimu tik ir apsiriboja g.gif
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2007 07 31, 12:29)
Na kad antidepresantai zinau, bet arba as nemoku surasti, bet info tame puslapyje tu vaistu pavadinimu tik ir apsiriboja  g.gif

reikia i "anotacija "ieiti
Papildyta:
QUOTE(Breta @ 2007 07 31, 12:36)
reikia i "anotacija "ieiti

ai nu jo ten nera anotacijos. vadinasi reikia skaityt vaistus, kuriu sudetyje yra tos medziagos
Atsakyti
sveikos, 4u.gif
mane tai nerimas jauciu persekioja nuo pervargimo, nuo nervines itampos, bet dabar va raminamus vaistus gert pradejau Dormiplant, tikrai neblogi vaistukai, nerima mazina, ir puikiai issimiegu thumbup.gif
Atsakyti