QUOTE(*plunksna* @ 2007 06 25, 14:47)
sveikos mergytes
as vel griztu pas jus
taip buvo viskas gerai susitvarke, niekas neramino, dziaugiausi gyvenimu, o va pries 2 dienas vel uzejo
nezinau ar cia sutapimas, bet nustojau vitaminus gerti, tai gal sakau pas mane b vit stygius
nezinau, bet sikart man tok stiprus nerimas, kad net vaziavau i vaistine raminanciu pirkti, kazkokiu su valerijonais nusipirkau, nes kitaip gyventi nesinoris
vakat man lyg padejo toas tabletes, bet siandien niekaip negaliu as to nerimo iveikti, o kai jis pas mane yra, tai apetito nerasta, tai nors vandens stengiuosi gerti
kai mano dukryte nemato issiverkiu, nes lyg geriau pasidaro tam kartui, bet paskui vel tas pats
vyras nervuojas, nes jam neitiketina, kad nei is sio nei is to as cia negaluoju
oi negaliu, kaip verkt norisi
nusipirkau vel pakuote vitaminu, reikes vel pradet gert
as vel griztu pas jus

taip buvo viskas gerai susitvarke, niekas neramino, dziaugiausi gyvenimu, o va pries 2 dienas vel uzejo

nezinau, bet sikart man tok stiprus nerimas, kad net vaziavau i vaistine raminanciu pirkti, kazkokiu su valerijonais nusipirkau, nes kitaip gyventi nesinoris

kai mano dukryte nemato issiverkiu, nes lyg geriau pasidaro tam kartui, bet paskui vel tas pats

vyras nervuojas, nes jam neitiketina, kad nei is sio nei is to as cia negaluoju

oi negaliu, kaip verkt norisi

nusipirkau vel pakuote vitaminu, reikes vel pradet gert

man atrodo kad tau depresija prasidejo o ne nerimas eik pas psicho ir pagerk antidepresantu pamatysi bus geriau jai uzleisi liga bus dar sunkiau