Sveikos..man ir nustate vegetacine distonija..

jungiuosi..
jau tesiasi nuo rugsejo..gydytis pradejau visai nesenai siais metais..
uzeidavo tokie nerimo,baimes,priepuoliai, nutirpsta nuo galvos iki koju, visas kunas, atrodo toks jausmas , kad alpstu..oro truksta..rankos kojos atsala...o baigiantis siam priepuoliukui apima drebulys.. aa, dar tiesa..galva svaigsta.. viena nakti toks svaigimas uzejo, kad negalejau is lovos atsikelt..tiesiog kaip buciau buteli degtines isgerus..

su visa lova vaziuoja kambarys..

)siaubas..magnio isgeriau per 8 valandas tik praejo tas svaigimas.
gydo mane menesi xanax 0.25..bet man jie sustiprejo.i diena 2k.pradejo kartotis..ir nakti miegot nebegaledavau..db gydo xanax xr 1k ..veikia 12 valandu..visai kitas gyvenymas..
greiciau pasibaigtu..bet kazi ar man cia tik apslopins tik kai kuriam laikui..ar nepasikartos po kokiu puses metu vel tas nevaldomas jausmas......?tiesiog atrodo darau viska kad tik nuvyciau salin..ir galvoju apie kitka.., bet kad bendraujant su zmogumi.ar parduotuveje tokie dalykai dedasi tai jau koks cia gyvenymas?keisciausia, kad neimanoma niekaip valdyt tos busenos..kaip baisu..atrodo tuo metu, kad mirsti..na kas patyret suprantat ane?

gydytoja sako buna visko..atveza ir nualpusius gatveje..as dar kazkaip su tuo susitvarkau , begu amoniako uostyt, kad nenualpciau..
tai va..jei nepraeis..turiu siuntima pas neurologa..ziures kas cia yra..bet manau praeis..man cia operacijos visokios 3m. vien kanciu..gal del to ir sutriko veikla..