nori nenori bet ir man tenka prisijungti i jusu bureli

va sedziu su nutirpusia galva, lyg ir nera ko nerimauti, bet tirpimas jau informuoja apie isitempima... O siaip panika uzeina tik viesuose vietose, kur jauciuosi nesaugi, kai buna nepatogu nuo kitu kad taip uzeina, pvz namie panikos nebuna nes visi savi, visi zino apie mano liga tai kai nesibaiminu tos panikos tai ir neuzeina. uzsiregistravau eilini karta pas gydytoja bet man mazai naudos is ju, blogiausia tai kad bijau gerti vaistus tai geriu iki pagerejimo ir tada po biskuti nutraukiu, nors pagal viska juos reiketu gerti kur kas ilgiau. kai jauciuosi gerai net paciai sunku suprasti is kur man tas nerimas buna, kad net nespejus prabusti pirma mintis kaip as jauciuosi, ar niekas netirpsta, ar nera to baisaus drebejimo... tai as suprantu kai sveikiem sunku suprasti mano savijauta, nes jie to net neisivaizduoja kad taip gali buti... dabar be 4-5 ryto neuzmiego, tai dar ir skrandis streikuoja nuo sios ligos eilinio paumejimo.. labiausiai uzknisa kad negaliu gyventi kaip visavertis zmogus, visai ne ta gyvenimo kokybe nes tenka daug ko atsisakyti
na ka laukiu pagerejimo, kada vel galesiu iskelti koja is namu be xanaxo, jei nebutu to xanax tai numirciau as, dabar kartais neuzeina nerimas vien del to, jog zinau kad rankinuke turiu sio vaisto ir jis man viska nuims iskarto jei tik blogiau pasijusiu
einu pas ta psichoterapeuta kuris man pasake jog NERIMAS YRA ISGYDOMAS!!!!!

nors as pati tuo netikiu, bet viltis zusta paskutine
laikykimes mergaites, kai bus daugiau saulutes gal ir jausimes geriau