QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 01, 12:15)
na ka, liudna,kad tas musu burelis dideja.....bet yra kaip yra....vat man irgi pora menesiu galvos tirpimas pazistamas.....tiks jausmas,kad puse galvos iki nosies nutirpus....zinai kas nuima - neuro 3 forte, grynai zolines kapsules....pabandyk
o antidepresantu nebijok..ir gerk tiek,kiek sako daktaras.....nerimo yra labai ilgas gydymas.....Laikykimes.....gerai sakai, bus daugiau saules,daugiau gamtoje busim ir viskas bus liuks

o antidepresantu nebijok..ir gerk tiek,kiek sako daktaras.....nerimo yra labai ilgas gydymas.....Laikykimes.....gerai sakai, bus daugiau saules,daugiau gamtoje busim ir viskas bus liuks

esu gerusi ir neuro3 ir valeradix, bet kazkada viena is mano gydytoju sake nesavivaliauti ir paciai vaistu nesirinkti, o as kadangi labai viskuo tikiu tai geriu tik tai ka israso... bet ta gydytoja irgi kvailele, as tada gal dar net nepilnamete buvau o man jau irase kasdien gerti clonazepama

kiek cia paskaitinejau labai sudomino vaistas seroxat, pasakysiu apie ji gydytojui gal ir man jis bus tinkamas

Papildyta:
Blogiausia kad niekaip negaliu susikaupti rasyti diplomini, nes kai tik pradedu protiskai galvoti iskarto tirpimas garantuotas, teks ieskoti uz pinigus kas padetu pabaigti parasyti nes liko tik menuo, tai daug prisideda prie streso, iki gynimo butinai turiu nusiraminti nes nugriusiu as ten