Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 01, 12:15)
na ka, liudna,kad tas musu burelis dideja.....bet yra kaip yra....vat man irgi pora menesiu galvos tirpimas pazistamas.....tiks jausmas,kad puse galvos iki nosies nutirpus....zinai kas nuima - neuro 3 forte, grynai zolines kapsules....pabandyk mirksiukas.gif
o antidepresantu nebijok..ir gerk tiek,kiek sako daktaras.....nerimo yra labai ilgas gydymas.....Laikykimes.....gerai sakai, bus daugiau saules,daugiau gamtoje busim ir viskas bus liuks smile.gif

esu gerusi ir neuro3 ir valeradix, bet kazkada viena is mano gydytoju sake nesavivaliauti ir paciai vaistu nesirinkti, o as kadangi labai viskuo tikiu tai geriu tik tai ka israso... bet ta gydytoja irgi kvailele, as tada gal dar net nepilnamete buvau o man jau irase kasdien gerti clonazepama blink.gif paskui is kito psichiatro is vln, suzinojau kad tai per stiprus vaistas, ir apskritai ji pataria naudoti tik zmonem nuo 50m doh.gif nuo jo miegodavau puikiai, visa diena apdujus budavau, jokio nerimo bet daug salutiniu poveikiu net nenoriu prisiminti jo, yra ir geresniu.
kiek cia paskaitinejau labai sudomino vaistas seroxat, pasakysiu apie ji gydytojui gal ir man jis bus tinkamas ax.gif
Papildyta:
Blogiausia kad niekaip negaliu susikaupti rasyti diplomini, nes kai tik pradedu protiskai galvoti iskarto tirpimas garantuotas, teks ieskoti uz pinigus kas padetu pabaigti parasyti nes liko tik menuo, tai daug prisideda prie streso, iki gynimo butinai turiu nusiraminti nes nugriusiu as ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 04 01, 12:45)

na žinai, as skaitau,kad nuo valerijonu dar niekas nenumire, tad tokius zolinius tai perku drasiai thumbup.gif
o klonozepamas tai stiprus, nors as jo niekada negeriau....
siaip,tai kai gerai atitaiko antidepresantus,tai nereikia jokiu papildomu.....O tu nebandzius cipralex ???? labai gerai nuima nerima..ir beveik visi ji gerai toleruoja....geras vaistas.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 01, 12:49)
QUOTE(FoxLady @ 2009 04 01, 12:45)

na žinai, as skaitau,kad nuo valerijonu dar niekas nenumire, tad tokius zolinius tai perku drasiai thumbup.gif
o klonozepamas tai stiprus, nors as jo niekada negeriau....
siaip,tai kai gerai atitaiko antidepresantus,tai nereikia jokiu papildomu.....O tu nebandzius cipralex ???? labai gerai nuima nerima..ir beveik visi ji gerai toleruoja....geras vaistas.

as esu gerusi zolofta (ji tik paauglystej), lexotonili, tranxena (tik kai gulejau ligoninej), asentra, clonazepama, ir dabar kelias tabletes turiu dar sertralin actavis tai geriu kol prieisiu iki gydytojo. ir xanaxa per priepuolius. ai dar mikdomaji stilnox.

o ta cipralex reikia gerti kasdien ar cia koks xanax pakaitalas kuris tinka panikai nuimti?
Atsakyti
[quote=FoxLady,2009 04 01, 12:53]
[/quote]
as esu gerusi zolofta (ji tik paauglystej), lexotonili, tranxena (tik kai gulejau ligoninej), asentra, clonazepama, ir dabar kelias tabletes turiu dar sertralin actavis tai geriu kol prieisiu iki gydytojo. ir xanaxa per priepuolius. ai dar mikdomaji stilnox.

o ta cipralex reikia gerti kasdien ar cia koks xanax pakaitalas kuris tinka panikai nuimti?
[/quote]
cipralex geriamas rytais...as esi ji gerus,tai man tikrai kokius 3 metus buvo ramu...bet reikia saziningai gerti be jokiu savavalisku nutraukinejimu...
Atsakyti
as dabar geriu cipralexa, dar tik astunta diena, tai apie poveiki negaliu nieko pasakyti g.gif pradzioje jis man sutiprino nerima laaabai stipriai, net biuleteni tenka sedet, bet gydytoja sake kad taip turi buti, praeis g.gif tai laukiu...
Atsakyti
sveikos,
as irgi geriu cipralex jau metai. viskas buvo lyg gerai. pirmom dienom kosmarai, nes irgi sustiprejes nerimas buvo, o dabar po metu nors ir saziningai geriu, jau savaite kazkas su savijauta negerai. nerimas vidinis kankina, nervas toks ima, pikta esu irzli. nezinau, baigia jis mane uzgrauzti vel doh.gif
gal pavasaris turi itakos, per daug jegu reikalauja. ar jums buna taip merginos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 04 01, 14:05)
as dabar geriu cipralexa, dar tik astunta diena, tai apie poveiki negaliu nieko pasakyti g.gif pradzioje jis man sutiprino nerima laaabai stipriai, net biuleteni tenka sedet, bet gydytoja sake kad taip turi buti, praeis g.gif tai laukiu...

poveikis manau pasijus po poros savaiciu, bent man taip buvo.....ale as tai nejutau salutinio poveikio, geriau is pradziu po ketvirtuka,paskui po puse....palaipsniui pradejau visa...man gerai tiko...

QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 01, 16:02)
sveikos,
as irgi geriu cipralex jau metai. viskas buvo lyg gerai. pirmom dienom kosmarai, nes irgi sustiprejes nerimas buvo, o dabar po metu nors ir saziningai geriu, jau savaite kazkas su savijauta negerai. nerimas vidinis kankina, nervas toks ima, pikta esu irzli. nezinau, baigia jis mane uzgrauzti vel doh.gif
gal pavasaris turi itakos, per daug jegu reikalauja. ar jums buna taip merginos? g.gif

na zinai,kiekvienos musu organizmas skirtingas ir i vaistukus skirtingai reaguojam....as tai laukiu kai galesiu i soda isvaziuoti pasidarbuoti...tada visokios mintys isgaruoja..kapstai sau zemuke ir taip gera... doh.gif
Atsakyti
o po kiek jus geria cipralex, tai yra kokia doze? as geriu metus laiko po 10mg, bet jauciu reiks didinti, nes saviajuta baiseja, viduj tik verda, sirdies plote duria. o papildomai dar geriat kokius kitus vaistukus? as nakciai kartais lorafeno ikalu 1mg, kai jau labai negera buna, kad pasiilseciau.
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 09:23)
o po kiek jus geria cipralex, tai yra kokia doze? as geriu metus laiko po 10mg, bet jauciu reiks didinti, nes saviajuta baiseja, viduj tik verda, sirdies plote duria. o papildomai dar geriat kokius kitus vaistukus? as nakciai kartais lorafeno ikalu 1mg, kai jau labai negera buna, kad pasiilseciau.

as geriau 20 mg. o kartais, bet labai retai, vakare paimdavau bromazepamo pusiuke....o dabar tai as geriu efexor'a..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguoliukas33: 02 balandžio 2009 - 09:56
nu jauciu, reiks pasikonsultuoti su gydytoju ar nerekes cia man irgi padidinti dozes. o kiek laiko ja utu geri AD?
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 10:29)
nu jauciu, reiks pasikonsultuoti su gydytoju ar nerekes cia man irgi padidinti dozes. o kiek laiko ja utu geri AD?

aš su pertraukomis jau kažkur 5 metai... doh.gif ankščiau rudeniop dar į sanatoriją nuvažiuodavau,tai būdavo labai geras relaksas.... thumbup.gif
Atsakyti
o pavasary tau suaktyveja tas nerimukas, ar pernesi gerai ji? nes tokia ir mieguista pasidariau dabar, apatiska, tingi. nu ryt pas gydytoja zingsniuosiu, ta inors viena palaima doh.gif
Atsakyti