Įkraunama...
Įkraunama...

nerimas

QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 10:59)
o pavasary tau suaktyveja tas nerimukas, ar pernesi gerai ji? nes tokia ir mieguista pasidariau dabar, apatiska, tingi. nu ryt pas gydytoja zingsniuosiu, ta inors viena palaima doh.gif

nu žinok man tai kažkaip rudeniop būna praščiau......ta tamsuma ir trumpos dienos taip slegia....jau sakau šį rudenį reikės važiuoti kur į šiltus kraštus,saule pasidžiaugti...
šiaip, tai pas mane gera nuotaika, bet va tas nerimas tai stogą kelia..aš tai prisimastau ligų visokių, kad man vėžys ir t.t...va dabar kaip prasidėjo galvos tirpimas. tai sakiau daktarui,kad man reikia tomografijos doh.gif tas juokiasi...sako nea, nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as pernai visokiu tokiu "gerybiu" buvau prisigalvojusi. bet cipralex istrauke is to liuno, o dabar nors ir geriu ji nuotaika prasta labai, visiska apatija, depresija prasideda jauciu. savavalisaki ikaliu puse dabar dar cipralex, nes jau nebegaliu doh.gif verkiu tik, gailestis toks, grauzimas, kodel visa tai man doh.gif
Atsakyti
oo mergaites kiek man yra buve veziu visokiu doh.gif tomograma tiesiog isreikalavau kad darytu doh.gif siaubas, laikykimes cia tik nervai 4u.gif as cipralexa geriu antra savaite, tai ryte nerimas baisus, vakare "skausmai" kankina, bet laukiu, gal gi praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 12:52)
as pernai visokiu tokiu "gerybiu" buvau prisigalvojusi. bet cipralex istrauke is to liuno, o dabar nors ir geriu ji nuotaika prasta labai, visiska apatija, depresija prasideda jauciu. savavalisaki ikaliu puse dabar dar cipralex, nes jau nebegaliu doh.gif  verkiu tik, gailestis toks, grauzimas, kodel visa tai man doh.gif

QUOTE(buciukas @ 2009 04 02, 12:58)
oo mergaites kiek man yra buve veziu visokiu doh.gif tomograma tiesiog isreikalavau kad darytu doh.gif siaubas, laikykimes cia tik nervai 4u.gif as cipralexa geriu antra savaite, tai ryte nerimas baisus, vakare "skausmai" kankina, bet laukiu, gal gi praeis 4u.gif

oij pupos laikykimės group.gif gi būna ir šviesesnių dienų ....va oras toks nuostabus, pavasaris už lango..pasistenkime matyti gražius dalykus....pasidžiaukim tuo,kad vistiek suveiks vaistai ir praeis tas nerimas...gi pas žmones dar baisesnių ligų būna....o jei kankina skausmai, tai man labai padejo toks vaistas "Cymbalta"..jis būtent nuima visokius skausmus ir plius dar veikia kaip AD.
Atsakyti
nu bet mane dabar baime apeme, kad vartojant AD metus griztu prie tos pacios busenos kol nevartojau, nu vat kur kampas nepagaunu, arba per maza doze jau jo doh.gif nu vienu zodziu ryt su gydytoju pasitarisu ka cia daryti, nes taip gyventi negaliu. bloga bloga, verkiu verkiu, paskui lyg akyse prasvieseja, paskui vel asaros ir baime
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 13:19)
nu bet mane dabar baime apeme, kad vartojant AD metus griztu prie tos pacios busenos kol nevartojau, nu vat kur kampas nepagaunu, arba per maza doze jau jo doh.gif  nu vienu zodziu ryt su gydytoju pasitarisu ka cia daryti, nes taip gyventi negaliu. bloga bloga, verkiu verkiu, paskui lyg akyse prasvieseja, paskui vel asaros ir baime

tai zinoma,kad pakalbek su daktaru...gal organizmas priprato prie vaisto ir reikia doze didinti.....svarbiausia su daktaru atvirai kalbetis.....ir nepasiduok emocijoms, susigalvok net ir per prievarta veikti ka nors malonaus...as kai uzsimirstu, tai nejauciu,ne kad galva tirpsta ar kas kita darosi..o kaip tik guli ir lauki,kur cia suskaudes,tai tik to ir reikia.....zinok ne tu viena turi sita beda...as su tavim... console.gif
Atsakyti
Ar kuri vartojot "Zoloft" ? vis skaitineju skaitineju, galvoju ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 02, 14:52)
tai zinoma,kad pakalbek su daktaru...gal organizmas priprato prie vaisto ir reikia doze didinti.....svarbiausia su daktaru atvirai kalbetis.....ir nepasiduok emocijoms, susigalvok net ir per prievarta veikti ka nors malonaus...as kai uzsimirstu, tai nejauciu,ne kad galva tirpsta ar kas kita darosi..o kaip tik guli ir lauki,kur cia suskaudes,tai tik to ir reikia.....zinok ne tu viena turi sita beda...as su tavim... console.gif

nu vat nulekiau manikiura pasidairiau, antakius susitvarkaiu, blakstienas pasidaziau, biski pralinksmejau. bet tokia busena saves stebejimo ir laukimo, nu kada kada vel ta nerimo banga? doh.gif
man tai palengveja kai issiverkiu tam kartui, o jau verkit galiu net balsu, ir tiap gaila svaes buna, kad jomajo doh.gif as irgi su jumis mergaites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 16:30)
nu vat nulekiau manikiura pasidairiau, antakius susitvarkaiu, blakstienas pasidaziau, biski pralinksmejau. bet tokia busena saves stebejimo ir laukimo, nu kada kada vel ta nerimo banga? doh.gif
man tai palengveja kai issiverkiu tam kartui, o jau verkit galiu net balsu, ir tiap gaila svaes buna, kad jomajo doh.gif  as irgi su jumis mergaites 4u.gif

ir dar tas nerimas toks, kad nieks nesigalvoja man, lyg kosmose kokiam buciau g.gif
nu graziai cia pavasaris uzliuliavo, o taip as jo laukiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2009 04 02, 14:00)
Ar kuri vartojot "Zoloft" ? vis skaitineju skaitineju, galvoju ... smile.gif

as esu kazkada seniai vartojus ax.gif
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 15:32)
man tai palengveja kai issiverkiu tam kartui, o jau verkit galiu net balsu, ir tiap gaila svaes buna, kad jomajo doh.gif  as irgi su jumis mergaites 4u.gif
Papildyta:
ir dar tas nerimas toks, kad nieks nesigalvoja man, lyg kosmose kokiam buciau g.gif
nu graziai cia pavasaris uzliuliavo, o taip as jo laukiau g.gif

as irgi stengiuos save visaip palepinti..ale kai buna negerai,tai rodos tik tegul nelenda niekas prie manes,nieko neklausineja...pikta esu ir irzli.....o vat verkti jokio noro.....o kartais taip butu gerai pabliauti, bet niekaip nesigauna.... schmoll.gif ..jo ,man irgi zinomas tas jausmas lyg kosmose..galva tokia tuscia,kad net savo minciu aidas girdisi doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
pagaliau isauso rytas, skuosiu pas gydytoja trecia valanda, gal pasakis ka nors stebuklingo. vakar i vakara jau neblogai buvo, nes buvau issibliovus, iki uztinimo. kompresus turejau deti, nes su vyru ejom dar i miesta prasiblaskyti smile.gif vakare atsigulus lyg kazkas sirdy spaude, bet taip lengvai lengvai, ta ias vis giliau ikvepinejau, pries miega ikaliau lorafeno 1mg ir uzmigau. bet i ryte kad ir miegodam jauciau kad sirdies plote spaudzia kazkas kyla, prabudau, ir akurat vel toks lengvas lengvas spaudimas doh.gif ikaliau 15mg cipralex ziuresiu kaip cia bus. as tai ja uprisigalvoju nesamoniu, kad man nebutu depresijos, nu nors nuotaika yra, tik kai nerimas uzeina, vat tada kaip zeme pardavus sedziu neiko nenoriu, galvoj taip tamsu doh.gif
saulute sviecia, oras uz lango grazus, taigi visom geros sauletos be nerimuko dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 03, 09:01)
sveikos mergaites,

sekmes tau siandien pas daktariuka, kad parinktu gerus vaistukus ir dingtu visi nerimai 4u.gif o as tai tai taip blogai miegu paskutiniu metu...prabundu nakti ir toks jausmas ,kad lyg ir miegu, bet lyg ir nemiegu..nu vienu zodziu......kazkokia nesamone.....ir ta galva aptirpus nu jau negaliu...nervai nelaiko......jauciu reikes ir man eiti pas daktara,kad vaistus keistu..... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
lauskim brigitauskai ziniu is taves, idomu ka daktaras pasakys 4u.gif as irgi siandien varau, nebeturiu jokiu vaistu tai savaitgali "stoga nuraus" lotuliukas.gif
Atsakyti