QUOTE(Danguoliukas33 @ 2009 04 02, 14:52)
tai zinoma,kad pakalbek su daktaru...gal organizmas priprato prie vaisto ir reikia doze didinti.....svarbiausia su daktaru atvirai kalbetis.....ir nepasiduok emocijoms, susigalvok net ir per prievarta veikti ka nors malonaus...as kai uzsimirstu, tai nejauciu,ne kad galva tirpsta ar kas kita darosi..o kaip tik guli ir lauki,kur cia suskaudes,tai tik to ir reikia.....zinok ne tu viena turi sita beda...as su tavim...
nu vat nulekiau manikiura pasidairiau, antakius susitvarkaiu, blakstienas pasidaziau, biski pralinksmejau. bet tokia busena saves stebejimo ir laukimo, nu kada kada vel ta nerimo banga?
man tai palengveja kai issiverkiu tam kartui, o jau verkit galiu net balsu, ir tiap gaila svaes buna, kad jomajo

as irgi su jumis mergaites
Papildyta:
QUOTE(brigitauskas @ 2009 04 02, 16:30)
nu vat nulekiau manikiura pasidairiau, antakius susitvarkaiu, blakstienas pasidaziau, biski pralinksmejau. bet tokia busena saves stebejimo ir laukimo, nu kada kada vel ta nerimo banga?
man tai palengveja kai issiverkiu tam kartui, o jau verkit galiu net balsu, ir tiap gaila svaes buna, kad jomajo

as irgi su jumis mergaites
ir dar tas nerimas toks, kad nieks nesigalvoja man, lyg kosmose kokiam buciau
nu graziai cia pavasaris uzliuliavo, o taip as jo laukiau