Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(kvietkas @ 2010 12 13, 20:12)
tai va va, ir as bandziau i krepsi susimest, ir jokios nuolaidos krepsy nerodo schmoll.gif

Viskas ten gerai yra,jum ir nerodys tos nuolaidos nes kaina jau po nuolaidos.
Kainavo 30,dabar 15 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 23:33)

doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu kaip as cia busiu i temaaaa biggrin.gif
Nusiziurejau audini virtuves uzuolaidai, negaliu apsispresti kuri varianta imti doh.gif

Bevardex, as taip pat megstu po kuistukus pasikuisti, pirmiausia keliauju uzraso "tekstile" link smile.gif Turiu keleta geru gabaliuku is godumo nutverusi... Sandersono, Lauros ashley audiniai... ech ... per mazai mano griozdiskiem virtuves langam...

tai vat, MB sake prafinansuos, tad si karta uzuolaidu salone audini rinkausi. Pries koki menesi buvau nusiziurejus analogiska kaip Bevardex, deja per ilgai laukiau - nebera likucio, laukti 100 metu nenoriu. Kitas variantas mintuse buvo rastas su zmonemis.
stai tie du varianta:
user posted image
user posted image

Siuti planuoju toki varianta:
user posted image
Mano virtuve:
user posted image
user posted image

Labiau prie sirdies linksta zalsva, ji kazkokios gyvybes inestu. Bet virtuve bendroj erdvej su valgomuoju ir svetaine, kuri po kurio laiko bus reformuota i biblioteka... Stalas valgomajam laikinas iki sutaupysim iki rimtesnio smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

busiu dekinga uz nuomones ir mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 13, 22:33)

oj aciu, ir man dabar jau rodo 2 kainas: sena ir nuolaidine thumbup.gif

beje, merginos, gal zinote, ar tie laura ashley tapetai normalus "popieriniai"..architekte sako, kad tik nebutu kokie klejonkiniai..
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 12 14, 00:06)
Nusiziurejau audini virtuves uzuolaidai, negaliu apsispresti kuri varianta imti doh.gif

busiu dekinga uz nuomones ir mintis  4u.gif

Labai jaukus ir mieli namuciai 4u.gif Jei man reiktu rinktis uzuolaidas is tu dvieju tai gal zalesnes, nes antrosios "saltokai " atrodo smile.gif Bet siaip jusu namams gal nelabai abejos, Kazko reiketu kitokio g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 12 14, 09:10)
Jei man reiktu rinktis uzuolaidas is tu dvieju tai gal zalesnes, nes antrosios "saltokai " atrodo smile.gif Bet siaip jusu namams gal nelabai abejos, Kazko reiketu kitokio g.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
jei rinktumes kurias nors is tu dvieju, tai tada valgomajame, o veliau ir svetaineje tektu keisti uzuolaidas. na ir aplamai ne tas stilius namu g.gif
Jau antra karta matau jusu virtuve, ir antra karta man kliuna, kad joje tarsi daug daiktu be vietos, na tokia makalyne visur. Jusu namai ir jums gyventi, as tik todel parasiau, kad visas tas margumas ivairiu rakandeliu, plius ryskus rastas plyteliu, plius baldai tokie nera is blankiuju ir dar dureles ir vienokios, ir kitokios, viskas tarsi rungtyniauja tarpusavyje, kas grazesnis, o cia dar uzuolaidos tokios krentancios i akis tiek rastu, tiek modeliuku. Manau bent jau jos turetu buti santuresnes, bent jau paprastesnis pats audinys, be jokiu rastu.
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 12 14, 01:06)
20NAMAI/DSC05679.jpg[/img]

busiu dekinga uz nuomones ir mintis  4u.gif

Aš jūsų vietoje nesirinkčiau nei vienų, nei kitų užuolaidų, nes virtuvė ir taip gyva nuo daugybės daiktų, skirtingų fasadų durelių ir labai aktyvių grindų. Manau grindys jūsų virtuveje dominuoja, todėl užuolaidas daryčiau vienspalves, šviesiausios grindų plytelių splavos ir jokiu būdu ne kokias nors blizgančias.
Kadangi gyvenant virtuvė nori nenori apsikuičia, todėl rekomenduočiau ant palangių laikomus dekoro elementus grupuoti kurioje nors palangės vietoje, o ne išdėlioti per visą palangės plotą. Beje, tai labai smagus uzsiėmimas, kas kartą sukurti kokią nors nauj senų daiktų kompoziciją.
Dar jūsų virtuvėje vengčiau raudonos spalvos, nes spintelių spalva ir taip aktyvi (bet gal taip atrodo tik nuotraukoje).
Atsakyti
Mamagabi, stalas jau toks buvo, nieko daryt nerekėjo smile.gif

O aš gavau per tarpininkę pirktus audinius, teks siuvimu užsiimt:
user posted image

Turiu pom pom juostos (bumbuliukųsmile.gif ) nemažai, bandysiu gal kažką tokio pagalvėlėms:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 14, 08:22)
drinks_cheers.gif
jei rinktumes kurias nors is tu dvieju, tai tada valgomajame, o veliau ir svetaineje tektu keisti uzuolaidas. na ir aplamai ne tas stilius namu  g.gif
Jau antra karta matau jusu virtuve, ir antra karta man kliuna, kad joje tarsi daug daiktu be vietos, na tokia makalyne visur. Jusu namai ir jums gyventi, as tik todel parasiau, kad visas tas margumas ivairiu rakandeliu, plius ryskus rastas plyteliu, plius baldai tokie nera is blankiuju ir dar dureles ir vienokios, ir kitokios, viskas tarsi rungtyniauja tarpusavyje, kas grazesnis, o cia dar uzuolaidos tokios krentancios i akis tiek rastu, tiek modeliuku. Manau bent jau jos turetu buti santuresnes, bent jau paprastesnis pats audinys, be jokiu rastu.

is pradziu nenorejau nieko rasyti, bet dabar pasakysiu, kad sutinku su kiekvienu Cobres zodziu. Logiskai suprantu, kad turbut yra zmoniu, kuriems patinka chaosas, bet is esmes man tai nesuvokiama. As nematau cia visai stiliaus, tik chaosa verysad.gif .
Jei jau butinai reiketu rinktis viena is siu dvieju audiniu, tai rinkciausi antraji, taip butu bent jau isvengta dar vienos, visai nei prie ko nederancios spalvos interjere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 gruodžio 2010 - 10:24
O ir nesakykit... su virtuve mazumele pralekems pro sali beskubedami... verysad.gif Bet ka jau cia - pinigu daug sumoketa, teks tenkintis tuo kas yra irnesakyk.gif Bet nera ji raudona - cia del blico turbut
Rezgu plana chuligana patobulinimui - bet bijau nesugadint visko dar labiau doh.gif Ta spintele auksta kur ant stalvirsio padaryta netinka man... Taures paimti is ten nepatogu, o vieta uzima... stalciaus toje spinteleje nebera, kaip ir vietu vyno buteliams - neapsikentusi tu skyliu viena diena nusikeliau spintele, isardziau ir isemiau stalciu su lentyna smile.gif Dabar toj vietoj kulinarines knygos smile.gif
Mano PRELIMINARUS planas butu toks:
user posted image
kur A - is valgomojo puses atidaroma auksta indauja
kur B - lentynos arba principu vienas ant kito sudetos imontuojamos mikrobange, kavos aparatas

ieskau nete visokiu ideju, sprendimu... neskubu... bet uzuolaidas jau labai noriu pasisiut doh.gif kaip nuogi langai... galvojau is pradziu kokia "laikina" pasisiut - bet jau isp atirties galiu pasakyt - nieko nera pastovesnio uz laikinuma doh.gif

Beje, tos plyteles man irgi nebepatinka doh.gif - galvoju patiesiu as virtuvej naturalaus pluosto vienspalvi kilima (buna visokiu "a lia" siaudiniu) - kaip manot?
Detaliu irgi visokiu ir daug - tiesa siai dienai vaizdas kitoks nei nuotraukoj - cia sena nuotrauka smile.gif bet zadu tureti nemazai laiko, nes zadu tapti namu seimininke - mant su keturiais vaikais jau iseities kitos bent jau kelis metus nematau doh.gif

BevadeX - per ka medziagas uzsakinejai ir is kur? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaneta75: 14 gruodžio 2010 - 10:28
manau, problema visai ne virtuves balduose schmoll.gif
jus kada nors ramiai atsiseskite ir apsizvalgykite aplinkui, neskubekite, ivertikite, kiek spalvu vyrauja jusu namuose, kokiu stiliu jusu baldai, detales, ar tikrai jums dera jie tarpusavyje?
Atsakyti
Patikslinsiu - neprasiau vertinti mano namu mirksiukas.gif Taip kaip yra siandien nera tai ko sieksim kad butu po 5 metu galbut... tai kas yra siandien atkeliavo kartu su mumis is buto. Jei atvirai - nepatinka man nei sienos, nei jus palva nei uzuolaidos, nei minkstieji baldai - viska reikes keisti doh.gif Ivairios smuslkios detales iskeliauja... kartais i siuksline, kartasi atiduodu smile.gif Dabar jokiu smulkmenu neperku, nes pirk=miausia norisi sudelioti "sunkiaja artilerija" - baldus, kilimus, uzuolaidas... Turiu tiksla - klasikinio (labiau angliskos klasikos) stiliaus interjera.

Siai dienai noriu priimti sprendima ka daryti su virtuves uzuolaidom... Kitamet (arba dar kitamet doh.gif )nusimato statybos - projektas jau yra - statysim priestata, i ji iskelsim svetaine, o dabartines svetaines vietoj bus biblioteka/darbo kambarys. Tuo paciu remontuosim visa nama - kas nesikeis - tai virtuves baldai... Plyteles grindu deja irgi nesikeis, todel ieskau iseities is padeties smile.gif Stengiuos saves nenervinti mintimis "kaip nedera" kaip nepatinka" ir tt ir pan - gyvenu sia diena, dziaugiuosi savo vaikais, ir po truputi planuoju ka daryti su namais - brandinu mintis, nes jau priskubejom keldamiesi i nama - tai kad namas irengtas per menesi jusm turetu viska paskyti doh.gif (turejom atlaisvinti buta)
Atsakyti