Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Iriska @ 2010 12 14, 16:44)
Sedziu ziurineju uzuolaidu audinius UK. Parduoda po 15metru  unsure.gif KAm tiek daug, nelabai suvokiu. g.gif

Kodėl daug?
O jei didelis langas ir aukštis patalpos 3m, audinio plotis paprastai 1,40-1,50, (sutraukus juostele visai ne kažin kiek lieka to pločio) tenka pirkti vienai užuolaidai dvigubą kiekį, t.y. 3x2, kad gražiau būtų. Dar tiek pat antrai užuolaidai ir jau va- 12m. +puošybai 3 m(pagalvėlėms, servetėlėms ir t.t.biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 14, 17:44)
Sedziu ziurineju uzuolaidu audinius UK. Parduoda po 15metru  unsure.gif KAm tiek daug, nelabai suvokiu. g.gif

man i svetaine sueitu, o jei dar uzsimanyciau daryti uzuolaidas is dvieju daliu, tai ir neuztektu biggrin.gif

BevardeX, aciuks, antra posto dalis man pats tas, kad galeciau orientuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 12 14, 16:44)

Imesk nuoroda ka ziurineji, gal kuriai mamytei tiks ir patiks - susikoperuosite ir nusipirksite mirksiukas.gif
Ir siaip "cekava". Oi baisiai as smalsi blush2.gif

O kad jau kalba vel pasisuko apie uzuolaidas, ir siaip del grazumo (iliustruota knyga juk smagiau skaityt mirksiukas.gif), idedu man labai miela foto is "savo operos" - kaip graziai jos cia "stovi" wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 gruodžio 2010 - 16:07
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 14, 16:55)
Imesk nuoroda ka ziurineji, gal kuriai mamytei tiks ir patiks - susikoperuosite ir nusipirksite mirksiukas.gif
Ir siaip "cekava". Oi baisiai as smalsi blush2.gif

O kad jau kalba vel pasisuko apie uzuolaidas, ir siaip del grazumo (iliustruota knyga juk smagiau skaityt mirksiukas.gif), idedu man labai miela foto is "savo operos" - kaip graziai jos cia "stovi" wub.gif  

http://home-garden.s...c-/90745/i.html

Cia medziagos. Jeigu ziureti jau pasiutas, tai UK 90proc uzuolaidu trumpos.Apie 2.25m, ilgesniu reikia ieskotis.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 14, 17:55)

O kad jau kalba vel pasisuko apie uzuolaidas, ir siaip del grazumo (iliustruota knyga juk smagiau skaityt mirksiukas.gif), idedu man labai miela foto is "savo operos" - kaip graziai jos cia "stovi"

man irgi tokios labai patinka wub.gif
o gal turite virsu tokiu uzuolaidu kuri nors? pati as nesiuvu, bet kai jau reiks uzuolaidu, tai noreciau siuvejai tiksliai parodyti, kaip padaryti virsu, kad taip graziai klostes sukristu wub.gif Ir kokio plocio reiktu panasioms uzuolaidoms?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 14, 17:12)
man irgi tokios labai patinka  wub.gif
o gal turite virsu tokiu uzuolaidu kuri nors? pati as nesiuvu, bet kai jau reiks uzuolaidu, tai noreciau siuvejai tiksliai parodyti, kaip padaryti virsu, kad taip graziai klostes sukristu  wub.gif  Ir kokio plocio reiktu panasioms uzuolaidoms?

Cobre, galimas va toks klostavimas su atitinkama juostele:
user posted image

Toks va visiškai paprastas, platesnė juosta (panašu, kad mamagabi fotkėje toks, tik su žiedukais kabintas, o ne tieisiai ant karnizo)
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 14 gruodžio 2010 - 16:29
QUOTE(Cobre @ 2010 12 14, 16:12)
o gal turite virsu tokiu uzuolaidu kuri nors? pati as nesiuvu, bet kai jau reiks uzuolaidu, tai noreciau siuvejai tiksliai parodyti, kaip padaryti virsu, kad taip graziai klostes sukristu  wub.gif  Ir kokio plocio reiktu panasioms uzuolaidoms?

turiu tokia grazia ir praktiska knyga apie uzuolaidas, tai joje toks raukimo budas pavadintas "deep pencil pleat". Arba kitas panasus ir man asmeniskai grazesnis - tankus "french pleat" - cia visos tos nuotraukos, kur dabar BevardeX sukele, ir yra tas french pleat smile.gif
O taip skulpturiskai klostes krinta (ar geriau butu sakyti - "stovi" biggrin.gif ) kai yra naturalaus silko audinys. As tokias uzuolaidas ketinu per eBay is Indijos uzsisakyti - jau gavau ju siulomu spalvu palete, nes kiek beziurejau ir beskaiciavau, tai kainos is ten perkant geriausios iseina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 14 gruodžio 2010 - 16:31
QUOTE(Cobre @ 2010 12 14, 18:12)

Turiu knyga apie uzuolaidu siuvima, tai ten tokios uzuolaidos parodytos, bet daromos ne su juostele o rankytemis. Pabandysiu vakare nuskanuoti, jei veiks skaneris, nes paskutini karta mazasis gerai patvarke musu spausdintuva.

O siaip tai tokios klostes nerealios. wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms bigsmile.gif Sutaupet man laiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Svarstykle @ 2010 12 14, 18:29)
As tokias uzuolaidas ketinu per eBay is Indijos uzsisakyti - jau gavau ju siulomu spalvu palete, nes kiek beziurejau ir beskaiciavau, tai kainos is ten perkant geriausios iseina ax.gif

Uzuolaidas ar audini?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 14, 16:41)
Aciu visoms  bigsmile.gif  Sutaupet man laiko  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif
Papildyta:

Uzuolaidas ar audini?

Galima uzsisakyt ir audini, ir uzuolaidas. As galvoju imsiu uzuolaidas - pasiuva pagal individualius ismatavimus, iskart su pamusaliuku (jei pageidauji) 4u.gif As svaigstu nuo naturalaus silko taftos audinio grozio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 14 gruodžio 2010 - 16:56
QUOTE(Cobre @ 2010 12 14, 17:12)

Galima paziureti stai kad ir cia (uzlipus ant foto ji pasididina ir vedziojant rankele matosi detaliau):
http://www.customdes...tom-silk-drapes
Aisku budu yra ir daugiau, pvz. jei nesinori ivesti karnizo ar optiskai paaukstinti lubas, galima jas ir tiesiai ant begelio kabinti, kad atrodytu tarsi prasideda nuo pat lubu. Pas mane butent taip, tik foto siam momentui neturiu.
Plocio tikrai reiktu maziausiai dvigubo, nes klostes "daug suvalgo".

Labai idomus ir originalus ir sis variantas, tik dar neissiaiskinau "kaip" smile.gif :
user posted image

P.S. Svarstykle - svaigsti neviena drinks_cheers.gif
Ir Kinijoje kaina silkiniu panasi, bet esminis klausimas ar susimokejes gausi prekes ir ar tai bus tikras, o ne sintetinis silkas. Kalbu is darbo patirties cool.gif
O is Indijos galima laukti puse ar net metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 gruodžio 2010 - 17:06
QUOTE(Svarstykle @ 2010 12 14, 18:54)
Galima uzsisakyt ir audini, ir uzuolaidas. As galvoju imsiu uzuolaidas - pasiuva pagal individualius ismatavimus, iskart su pamusaliuku (jei pageidauji)  4u.gif

na labai puiku bigsmile.gif o del kokybes nebijai? spalvu palete, tai cia ne audiniu pavyzdeliai, tikriausiai?
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 14, 18:57)
Galima paziureti stai kad ir cia (uzlipus ant foto matosi detaliau)

Aciu 4u.gif
Atsakyti